Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εγω θα ανοιγα για τη vilma ενα... αλλα μολις εμαθα οτι ειναι μικρο ..κωλωσα...

Μικρό το Βιλμάκι; Εμένα πιο μεγάλο μου φαίνεται... Θα ναι πολύ ώριμο...

Οφείλω δημόσια ένα ευχαριστώ στη Βίλμα... Και χρωστάω και χάρη.

;) ;) ;) ;)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ρε ερωτιάρη.... από δω το χεις από κει το χεις.... όλο δικαιολογίες βρίσκεις να μην την πέφτεις στη μουνάρα γειτόνισσα...

Μπες την ρε στα γεμάτα και μη φοβάσαι τίποτα...

Σήμερα δεν γαμούνε οι ωραίοι
γαμούν οι θαρραλέοι...

Δεν του καθεσαι εσυ να νεταρουμε?

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κάποτε ένας παλιόφιλος πήγε στη γειτόνισσά του τρελαμένος από την καύλα και της λέει:

- Εγώ πότε θα χώσω την γλώσσα μου στο καυτό σου μουνάκι;

Υπόψιν πως δεν είχαν αλλάξει ούτε καλημέρα....

Το ίδιο βράδυ ο καυλιάρης πήδησε... Την πέτυχε στις καύλες της και του κατσε η φτιάξη.
Αυτά γίνονται μόνο στις τσόντες φίλε μου...Πρώτα πιάνεις συζήτηση για κάποιο θέμα που παρατηρείς στο περιβάλλον ή πάνω της και μετά σιγά σιγά ή γιαβάς γιαβάς που λένε και οι Τούρκοι, καθοδηγώντας την φαντασία της έρχεται το αποτέλεσμα που μπορεί να είναι θετικό, αδιάφορο ή αρνητικό.Η γκαντεμιά είναι και ότι δεν την πετυχαίνω σε φάση να είναι μόνη της.Όλο με φίλες θα είναι ή με το παιδί της...Δεν κάνω πισωγυρίσματα, απλά θέλω να γίνει σωστά το πράγμα για να μην βρίζω μετά και τον εαυτό μου για τυχόν δικά μου λάθη.Η χυλόπιτα είναι η πιο πιθανή αλλά να γίνει με εμένα από πάνω και όχι αυτήν! ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
k
Αυτά γίνονται μόνο στις τσόντες φίλε μου...Πρώτα πιάνεις συζήτηση για κάποιο θέμα που παρατηρείς στο περιβάλλον ή πάνω της και μετά σιγά σιγά ή γιαβάς γιαβάς που λένε και οι Τούρκοι, καθοδηγώντας την φαντασία της έρχεται το αποτέλεσμα που μπορεί να είναι θετικό, αδιάφορο ή αρνητικό.Η γκαντεμιά είναι και ότι δεν την πετυχαίνω σε φάση να είναι μόνη της.Όλο με φίλες θα είναι ή με το παιδί της...Δεν κάνω πισωγυρίσματα, απλά θέλω να γίνει σωστά το πράγμα για να μην βρίζω μετά και τον εαυτό μου για τυχόν δικά μου λάθη.Η χυλόπιτα είναι η πιο πιθανή αλλά να γίνει με εμένα από πάνω και όχι αυτήν! ;)
και πως αντιδρα που σε βλεπει;

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
kκαι πως αντιδρα που σε βλεπει;
Κάποιες φορές δεν κοιτάει καν και δεν μου δίνει καμιά σημασία και άλλες όπως σήμερα έβγαινα από το σπίτι και την είδα στο μπαλκόνι με κλεφτή ματιά να είναι με μία φίλη της.Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου, κοίταξα κλεφτά πάλι και χωρίς να καρφωθώ στο μέρος της και τα μάτια της ήταν καρφωμένα σε εμένα...Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κάποιες φορές δεν κοιτάει καν και δεν μου δίνει καμιά σημασία και άλλες όπως σήμερα έβγαινα από το σπίτι και την είδα στο μπαλκόνι με κλεφτή ματιά να είναι με μία φίλη της.Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου, κοίταξα κλεφτά πάλι και χωρίς να καρφωθώ στο μέρος της και τα μάτια της ήταν καρφωμένα σε εμένα...Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό :think:
  Τι να σημαίνει ρε φίλε; Η γκόμενα σε γουστάρει και συ ακόμα κάθεσαι και το σκέφτεσαι . Εντάξει... δεν λέω να κάνεις αυτό που έκανε ο κολλητός μου... Του κάτσε η φάση γιατί ή κοπέλα ήταν "να τα καταπιώ ή να τα φτύσω και πάνε χαμένα".... Εσύ μην της πεις για τη γλώσσα σου στο μουνί της...
Στο ξανάπα και πιο πάνω όμως. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ !!! Με όποιον τρόπο.
Αυτή τώρα σκέφεται αν είσαι μουκακάμης. ΟΡΜΑ ακάθεκτος.
Στα αρχίδια σου η χυλόπιτα. Κάνε πλάνο, ρισκάρισε και εκτέλεσε. Αύριο κιόλας!!!

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
   Τι να σημαίνει ρε φίλε; Η γκόμενα σε γουστάρει και συ ακόμα κάθεσαι και το σκέφτεσαι . Εντάξει... δεν λέω να κάνεις αυτό που έκανε ο κολλητός μου... Του κάτσε η φάση γιατί ή κοπέλα ήταν "να τα καταπιώ ή να τα φτύσω και πάνε χαμένα".... Εσύ μην της πεις για τη γλώσσα σου στο μουνί της...
Στο ξανάπα και πιο πάνω όμως. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ !!! Με όποιον τρόπο.
Αυτή τώρα σκέφεται αν είσαι μουκακάμης. ΟΡΜΑ ακάθεκτος.
Στα αρχίδια σου η χυλόπιτα. Κάνε πλάνο, ρισκάρισε και εκτέλεσε. Αύριο κιόλας!!!
Το πλάνο είναι έτοιμο και μέσα στην βδομάδα θα κάνω την έφοδο, γιατί οι μέρες περνάνε και μπορεί να την φάει άλλος στην στροφή όπως μου έχει συμβεί πάμπολλες φορές...Θα τα δώσω όλα για όλα και ότι θέλει ας γίνει...Ψάχνω να την βρω μόνη ή να κάθεται έξω, γιατί δεν λέει να της χτυπήσω το κουδούνι και να ξεκινήσω το μπούρου μπούρου!!!Θα σας πω σύντομα νέα!!! :grin:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.383
Πόντοι
486
Ασε τα πολλα μπουρου μπουρου και περνα συντομα στο ψητο γιατι θα σε περασει για αγαπουλη φλουφλακο και θα σε εχει για "κολλητο"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φλουφλακο; :o

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ασε τα πολλα μπουρου μπουρου και περνα συντομα στο ψητο γιατι θα σε περασει για αγαπουλη φλουφλακο και θα σε εχει για "κολλητο"
Το φλουφλάκο με το αγαπούλης γιατί το συγχέεται δεν μπορώ να καταλάβω :think: Δηλαδή αν ο άλλος νιώθει αισθήματα για κάποια είναι φλούφλης και αγαπούλης?Κοιτάμε μόνο το σεξ?Εγώ το σεξ το έχω φάει στην μάπα και δεν με ικανοποιεί πια αυτό το πράγμα χωρίς συναίσθημα ;) Αν ο άνθρωπος λειτουργεί μόνο με τις ορμές ποια η διαφορά του με τα ζώα?

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τι γκαντεμιά και αυτή σήμερα!Μιλάμε από το πρωί ψάχνω ευκαιρία να της την παίσω και λες και επίτηδες είναι συνέχεια με κάτι φίλες που δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί μόνη της...Τα νεύρα μου πραγματικά είναι τσιτωμένα με αυτήν την γκαντεμιά :tickedoff: Σε λίγο θα πάω για δουλειά και πάει η σημερινή μέρα τζάπα...Αν δεν βρω και αύριο ευκαιρία τότε θα γίνω ψυχολογικά χάλια :- :- :- 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι γκαντεμιά και αυτή σήμερα!Μιλάμε από το πρωί ψάχνω ευκαιρία να της την παίσω και λες και επίτηδες είναι συνέχεια με κάτι φίλες που δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί μόνη της...Τα νεύρα μου πραγματικά είναι τσιτωμένα με αυτήν την γκαντεμιά :tickedoff: Σε λίγο θα πάω για δουλειά και πάει η σημερινή μέρα τζάπα...Αν δεν βρω και αύριο ευκαιρία τότε θα γίνω ψυχολογικά χάλια :- :- :- 

το σκ ολη μερα με φιλες θα ναι; ε θα βρεις μια ευκαιρια. μην απελπιζεσαι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο το "να της την παισω" αναλυσε το λιγο,
γιατι σε συνδιασμο παντα με τον τυπα με την κασκα στο αβαταρ με κανει να προβληματιζομαι για την καταληξη του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom