Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτο το "να της την παισω" αναλυσε το λιγο,
γιατι σε συνδιασμο παντα με τον τυπα με την κασκα στο αβαταρ με κανει να προβληματιζομαι για την καταληξη του..

θελει να της χωθει στα ισα και παλικαρισα οπως τον συμβουλευσαν τα παιδουδια εδω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
θελει να της χωθει στα ισα και παλικαρισα οπως τον συμβουλευσαν τα παιδουδια εδω

Ρε ΕΡΙ

αν δεν τη χωθεί στα ίσα και παλικαρίσα, πως θα μάθει αν γουστάρει κι εκείνη;

Από όσα έχει πει ο ερωτιάρης ποντάρω.... πως γουστάρει και εκείνη.

Αν είναι και μουνάρα όπως λέει.... καλά γαμήσια!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΡΩΤΙΑΡΗ!

Πάρε και καμμιά νταντά για κεινο το βράδυ.... Την ώρα που θα γαμάς κάποιος πρέπει να φυλάει το παιδί .

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
το σκ ολη μερα με φιλες θα ναι; ε θα βρεις μια ευκαιρια. μην απελπιζεσαι
Και ο κόσμος να χαλάσει εγώ αυτήν την βδομάδα θα της την πέσω!Είμαι αποφασισμένος όσο δεν πάει και πολύ κουλ!

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
αυτο το "να της την παισω" αναλυσε το λιγο,
γιατι σε συνδιασμο παντα με τον τυπα με την κασκα στο αβαταρ με κανει να προβληματιζομαι για την καταληξη του..
Για λόγους ''φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά'' δεν θα αποκαλύψω το σχέδιο γιατί μπορεί κάποιος εδώ μέσα να έχει υποπτευθεί για ποια μιλάω και άμα αποκαλύψω κάτι τέτοιο να είναι εις βάρος μου το όλο θέμα ;)

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
  Ρε ΕΡΙ

ΕΡΩΤΙΑΡΗ!

Πάρε και καμμιά νταντά για κεινο το βράδυ.... Την ώρα που θα γαμάς κάποιος πρέπει να φυλάει το παιδί .
Ευχαριστώ ποδόλαγνε!Από νταντάδες όσες θες έχω, αρκεί να γίνει το κονέ και πιστεύω ότι θα γίνει με απόλυτη επιτυχία :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  Ρε ΕΡΙ

ΕΡΩΤΙΑΡΗ!

μακαρι μακαρι :tits2: οτι και να γινει κερδισμενος θα βγει παντως

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Για λόγους ''φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά'' δεν θα αποκαλύψω το σχέδιο γιατί μπορεί κάποιος εδώ μέσα να έχει υποπτευθεί για ποια μιλάω και άμα αποκαλύψω κάτι τέτοιο να είναι εις βάρος μου το όλο θέμα ;)
εσυ εχεις τα γενια,εσυ εχεις και τα χτενια,αλλα αν ισχυει αυτο
βαδιζεις κατα πασα πιθανοτητα προς χαμενο παιχνιδι..
αυτα τα πεσιματα οταν δε λαμβανουν χωρα σε καταλληλους χωρους(τελειωμενο αφτεραδικο λ.χ)
ειναι εκ πρωιμιου καταδικασμενα εξαιτιας της εκδηλης ρηχοτητας που τα συνοδευει..
εκτος αν καταφερεις να την πεισεις πως χωρις να της εχεις μιλησει ποτε,νιωθεις πραγματα για αυτην..

δεν ειμαι υποκριτης,εξυπακουεται πως για να σκεφτεσαι να κανεις κινηση εχεις στο μυαλο το πηδημα..
το ξερεις εσυ,κατα πασα πιθανοτητα θα το καταλαβει και αυτη οταν κανεις προσεγγιση..
αυτο δε σβηνει ολα τα ενδιαμεσα βηματα ως το πηδημα ομως..δε γινεται να πατησεις ff παρα μονο στις τσοντες..

για μενα πρωτα θα πρεπε να λυσεις το ζητημα "δε μου μιλαει"..αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο..
βεβαια αν κανεις ΝΤΟΥ,δε θα μαθουμε ποτε την ερμηνεια αυτης της συμπεριφορας..

**δεν το παιζω ειδικος,αλλα αφου εξεθεσες το θεμα σου δημοσια,θα ακουσεις τη μαλακια του καθενα..

here are my 2 cents..κανε οτι σε φωτισει ο παστιτσιος.. :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πάντως κάνε ό,τι είναι να κάνεις επιδέξια και γρήγορα.

Μην φτάσεις του χρόνου σαν ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ27 να μιλάς ακόμα για τη μουνάρα γειτόνισσα που δεν σου δίνει σημασία.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
στον τροπο πεσιματος εγω ειμαι χιτμανικια και οχι ποδολαγνικια.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
εσυ εχεις τα γενια,εσυ εχεις και τα χτενια,αλλα αν ισχυει αυτοβαδιζεις κατα πασα πιθανοτητα προς χαμενο παιχνιδι..
αυτα τα πεσιματα οταν δε λαμβανουν χωρα σε καταλληλους χωρους(τελειωμενο αφτεραδικο λ.χ)
ειναι εκ πρωιμιου καταδικασμενα εξαιτιας της εκδηλης ρηχοτητας που τα συνοδευει..
εκτος αν καταφερεις να την πεισεις πως χωρις να της εχεις μιλησει ποτε,νιωθεις πραγματα για αυτην..

δεν ειμαι υποκριτης,εξυπακουεται πως για να σκεφτεσαι να κανεις κινηση εχεις στο μυαλο το πηδημα..
το ξερεις εσυ,κατα πασα πιθανοτητα θα το καταλαβει και αυτη οταν κανεις προσεγγιση..
αυτο δε σβηνει ολα τα ενδιαμεσα βηματα ως το πηδημα ομως..δε γινεται να πατησεις ff παρα μονο στις τσοντες..

για μενα πρωτα θα πρεπε να λυσεις το ζητημα "δε μου μιλαει"..αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο..
βεβαια αν κανεις ΝΤΟΥ,δε θα μαθουμε ποτε την ερμηνεια αυτης της συμπεριφορας..

**δεν το παιζω ειδικος,αλλα αφου εξεθεσες το θεμα σου δημοσια,θα ακουσεις τη μαλακια του καθενα..

here are my 2 cents..κανε οτι σε φωτισει ο παστιτσιος.. :grin:
Εννοείται πως δεν θα την πέσω με σεξουαλικά υπονοούμενα και ότι γίνει θα γίνει ώστε και γω να έχω καλύψει όλη αυτή την απόσταση που υπήρχε μεταξύ μας και να φύγω με ψηλά το κεφάλι χωρίς να με περάσει για σαγχάνο άντρα...Ούτε μάτσο θα το παίξω και ούτε σαγχάνος άντρας...Θα προσπαθήσω να μιλήσω ήρεμα και με ευθύτητα όπως όταν λέω σε κάποιον ''φίλε σου λύθηκε το κορδόνι'', έτσι με αυτό το χαλαρό στυλ θα μιλήσω. :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εντάξει ένα λαθάκι έκανα και γω! 

Ένα καλαμπουράκι κάναμε.

Μακάρι νάxά και εγω την Meredith Brooks γειτόνισσα πάντως. Το μακρύ τnς φόρεμα με την λευκη δαντέλα κάτω και οι μπότες γαλότσες με τρελαίνουν, θέλω να την ξεσκίσω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εννοείται πως δεν θα την πέσω με σεξουαλικά υπονοούμενα και ότι γίνει θα γίνει ώστε και γω να έχω καλύψει όλη αυτή την απόσταση που υπήρχε μεταξύ μας και να φύγω με ψηλά το κεφάλι χωρίς να με περάσει για σαγχάνο άντρα...Ούτε μάτσο θα το παίξω και ούτε σαγχάνος άντρας...Θα προσπαθήσω να μιλήσω ήρεμα και με ευθύτητα όπως όταν λέω σε κάποιον ''φίλε σου λύθηκε το κορδόνι'', έτσι με αυτό το χαλαρό στυλ θα μιλήσω. :sunglasses:
τι σημαινει η λεξη σαγχανος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom