Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μας αναλύεις λίγο επιγραμματικά τις διαφορες μεταξύ των Hitman και Podolagnos School of Flirting;

ο ποδολαγνος ειναι υπερ του γρηγορου #μην χανεις χρονο
και υπερ του πιο χυμα ντομπρου πεσιματος και οτι γινει
ο χιτμαν χτιζει πρωτα μια στοιχειωδη επικοινωνια και κολυμπαει αναλογα με το πως θα τα δει τα πραγματα μεχρι να την πεσει, οταν βρει το καταλληλο εδαφος, τοπο και χρονο.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ένα καλαμπουράκι κάναμε.

Μακάρι νάxά και εγω την Meredith Brooks γειτόνισσα πάντως. Το μακρύ τnς φόρεμα με την λευκη δαντέλα κάτω και οι μπότες γαλότσες με τρελαίνουν, θέλω να την ξεσκίσω.
Αυτό που περνάω πραγματικά είναι ευχή και κατάρα...Ευχή γιατί μπορεί να πετύχει το πέσιμο και να βρω τον άνθρωπο μου το πολύ πολύ και κατάρα γιατί μπορεί αύριο, μεθαύριο να την δω με έναν άλλον άντρα και να μου γυρίσουν ανάποδα τα λαμπάκια...Μετά από αυτό δεν ξέρω αν θα ήθελες και συ κάτι τέτοιο! ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο χιτμαν χτιζει πρωτα μια στοιχειωδη επικοινωνια και κολυμπαει αναλογα με το πως θα τα δει τα πραγματα μεχρι να την πεσει, οταν βρει το καταλληλο εδαφος, τοπο και χρονο.

thanks babe!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ερωτιάρη είμαστε συμπάσχοντες, θα ανοίξω και εγώ thread  με τίτλο "Είμαι ερωτευμένος με την Meredith Brooks και δεν ξέρω τι να κάνω"

Προβλήματα που αντιμετωπίζει η πιθανή μας σχέση.

1.Δεν με γνωρίζει, ούτε εγώ αυτήν.
2.Ζει USA και εγώ Ελλάδα.
3.Είναι πάνω από δέκα χρονια μεγαλύτερη μου.
4.Μπορεί να την πήδηξε ήδη ο Mick Jagger.

Αξίζει όμως, δεν είναι τρελό μωρό;

Συνημμένα

• pic_20.jpg
    pic_20.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
απο οπου και νασαι οσο ερωτευμενος να σαι να μαθεις να οριζεις την ζηλια σου
Τώρα που είπες για ζήλια...Γύρισα στο σπίτι στις 23:00 και το μωρό έλειπε...Που να είναι τέτοια ώρα?Έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο μυαλό μου διάφορες εικόνες τύπου  :knockinb: Λέω να πάω μια βόλτα για έρευνα στην γύρω περιοχή μήπως την βρω κάπου ή την δω με κάποιον...Μου φαίνεται ότι αυτή η ιστορία έχει αρχίσει να μου κάνει κακό :uglystupid:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που περνάω πραγματικά είναι ευχή και κατάρα...Ευχή γιατί μπορεί να πετύχει το πέσιμο και να βρω τον άνθρωπο μου το πολύ πολύ και κατάρα γιατί μπορεί αύριο, μεθαύριο να την δω με έναν άλλον άντρα και να μου γυρίσουν ανάποδα τα λαμπάκια...Μετά από αυτό δεν ξέρω αν θα ήθελες και συ κάτι τέτοιο! ;)

υπερβολές

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ερωτιάρη είμαστε συμπάσχοντες, θα ανοίξω και εγώ thread  με τίτλο "Είμαι ερωτευμένος με την Meredith Brooks και δεν ξέρω τι να κάνω"

Προβλήματα που αντιμετωπίζει η πιθανή μας σχέση.

1.Δεν με γνωρίζει, ούτε εγώ αυτήν.
2.Ζει USA και εγώ Ελλάδα.
3.Είναι πάνω από δέκα χρονια μεγαλύτερη μου.
4.Μπορεί να την πήδηξε ήδη ο Mick Jagger.

Αξίζει όμως, δεν είναι τρελό μωρό;
Καλή είναι και βλέπω έχουμε και πολλά κοινά συμπτώματα  :2funny:  

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλά αστο η δικη μου υπόθεση είναι απίστευτα δυσκολότερη, εσύ ξεκινάς από κάποια βάση.

αλήθεια πως ξέρεις όταν λείπει πρόσεχε το αυτό μην κανεις παρενόχληση

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
καλά αστο η δικη μου υπόθεση είναι απίστευτα δυσκολότερη, εσύ ξεκινάς από κάποια βάση.

αλήθεια πως ξέρεις όταν λείπει πρόσεχε το αυτό μην κανεις παρενόχληση
Λείπει το αυτοκίνητο της γι'αυτό...Με πιάνουν ώρες ώρες κάτι τέτοια και δεν την παλεύω...Εντάξει δεν πάω πουθενά, απλά αναρωτιέμαι :huh: 
Ρε που έμπλεξα στα καλά καθούμενα!Και συ βρες μια που να μένει κοντά σε σ'ένα και ας είναι μέτρια σε εμφάνιση!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ERInal

εδώ κάνεις λάθος. Η στρατηγική μου στο θέμα καμάκι είναι απλή. Χτυπάω μεν γρήγορα στην αρχή για να δηλώσω τις "προθέσεις" και να δώσω στίγμα πως ήρθα ως γαμιάς κι όχι ως φίλος. Δεν με νοιάζει να γαμήσω σε πρώτη φάση, αρκεί να καταλάβει το κορίτσι πως ενδιαφέρομαι.... γαμικώς.
Από κει και έπειτα πάω κουλ τη φάση. Οι γυναίκες είστε περίεργα όντα και θέλετε ιδιαίτερο χειρισμό για να σας οδηγήσει κάποιος στο κρεββάτι. Ακόμα και η ίδια γυναίκα, το ίδιο αστείο μπορεί να το βρεί νόστιμο σήμερα και ύστερα από 5 μήνες να το λέει χυδαίο.
Είναι πολλά που παίζουν ρόλο.
Πρέπει όμως από την αρχή να δείξω τις μελλοντικές προθέσεις μου.

" Κυρία μου δεν σε θέλω για φιλαράκι.... Για να πηδήσω θέλω κι αν τα πάμε καλά μιλάμε και για σχέση αργότερα..."

That's it. No more, no less.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  ERInal

εδώ κάνεις λάθος. Η στρατηγική μου στο θέμα καμάκι είναι απλή. Χτυπάω μεν γρήγορα στην αρχή για να δηλώσω τις "προθέσεις" και να δώσω στίγμα πως ήρθα ως γαμιάς κι όχι ως φίλος. Δεν με νοιάζει να γαμήσω σε πρώτη φάση, αρκεί να καταλάβει το κορίτσι πως ενδιαφέρομαι.... γαμικώς.
Από κει και έπειτα πάω κουλ τη φάση. Οι γυναίκες είστε περίεργα όντα και θέλετε ιδιαίτερο χειρισμό για να σας οδηγήσει κάποιος στο κρεββάτι. Ακόμα και η ίδια γυναίκα, το ίδιο αστείο μπορεί να το βρεί νόστιμο σήμερα και ύστερα από 5 μήνες να το λέει χυδαίο.
Είναι πολλά που παίζουν ρόλο.
Πρέπει όμως από την αρχή να δείξω τις μελλοντικές προθέσεις μου.

" Κυρία μου δεν σε θέλω για φιλαράκι.... Για να πηδήσω θέλω κι αν τα πάμε καλά μιλάμε και για σχέση αργότερα..."

That's it. No more, no less.

Εγω νοιωθω ιτι υπαρχει μια διαφορα με τον χιτμαν, την εξηγησα. Τωρα στην πραξη δεν ξερω πως ακριβως φερεστε οποτε δεν επιμενω.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
στα αρχιδια μα και να τρελλενεσε

δες εδω και μαθε
γατακι

ο απογονος τοy lee

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
στα αρχιδια μα και να τρελλενεσε

δες εδω και μαθε
γατακι

ο απογονος τοy lee
Από 15 χρονών κάνω ninjutsu!Τι να μου πει αυτός ο κεφτές με πόδια? :sunglasses:
Του νίντζα η μάνα ποτέ δεν έκλαψε!!! :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγω νοιωθω ιτι υπαρχει μια διαφορα με τον χιτμαν, την εξηγησα. Τωρα στην πραξη δεν ξερω πως ακριβως φερεστε οποτε δεν επιμενω.

ΕΡΙ ο καθένας λειτουργεί με τον τρόπο που θεωρεί σωστό. Εμένα μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τη θέση μου από την αρχή. Όμως δεν βιάζομαι και να πηδήσω.  Όταν προσεγγίζω μια κοπέλα δεν πρέπει να της δείξω από την αρχή τι θέλω απο κεινην;

Τα άλλα έρχονται μετά.... Μου χει τύχει να μην πηδήσω τελικά, επειδή στην πορεία ανακαλύψαμε πως ήταν μια αρχική στρεβλή εντύπωση και των δύο.

Τα ξεκάθαρα πράγματα όμως είναι και τα πιο ωραία... Αυτό το ήξεις - αφήξεις.... δεν το γουστάρω. Και για αυτό δεν ενεργώ έτσι.
Η γνώμη μου είναι η ακόλουθη.
Ο ερωτιάρης με τη συμπεριφορά του δείχνει "αδιαφορία" στην κοπέλα. Κι αυτή "αμύνεται" με το να μην του μιλάει.
Εγώ θα την έπιανα, ακόμα και μπροστά στις φίλες της και θα της έλεγα πολύ απλά:
" Ρε κορίτσι μου συγνώμη... Γιατί δεν μου λες μια καλημέρα; Σου χω κάνει κάτι; Θες να πάμε για έναν καφέ να το συζητήσουμε; Συγνώμη κιόλας για το θάρρος, αλλά δεν μπορώ να βλέπω να συζητάς με τη μάνα μου κι εμένα να μη μου λες ούτε μία καλημέρα!"

Απλά, αντρίκια, τίμια, ντόμπρα.

Και στον καφέ θα της έλεγα πόσο τη γουστάρω.

PERIOD.

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ΕΡΙ ο καθένας λειτουργεί με τον τρόπο που θεωρεί σωστό. Εμένα μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τη θέση μου από την αρχή. Όμως δεν βιάζομαι και να πηδήσω.  Όταν προσεγγίζω μια κοπέλα δεν πρέπει να της δείξω από την αρχή τι θέλω απο κεινην;

Τα άλλα έρχονται μετά.... Μου χει τύχει να μην πηδήσω τελικά, επειδή στην πορεία ανακαλύψαμε πως ήταν μια αρχική στρεβλή εντύπωση και των δύο.

Τα ξεκάθαρα πράγματα όμως είναι και τα πιο ωραία... Αυτό το ήξεις - αφήξεις.... δεν το γουστάρω. Και για αυτό δεν ενεργώ έτσι.
Η γνώμη μου είναι η ακόλουθη.
Ο ερωτιάρης με τη συμπεριφορά του δείχνει "αδιαφορία" στην κοπέλα. Κι αυτή "αμύνεται" με το να μην του μιλάει.
Εγώ θα την έπιανα, ακόμα και μπροστά στις φίλες της και θα της έλεγα πολύ απλά:
" Ρε κορίτσι μου συγνώμη... Γιατί δεν μου λες μια καλημέρα; Σου χω κάνει κάτι; Θες να πάμε για έναν καφέ να το συζητήσουμε; Συγνώμη κιόλας για το θάρρος, αλλά δεν μπορώ να βλέπω να συζητάς με τη μάνα μου κι εμένα να μη μου λες ούτε μία καλημέρα!"

Απλά, αντρίκια, τίμια, ντόμπρα.

Και στον καφέ θα της έλεγα πόσο τη γουστάρω.

PERIOD.
Είσαι κοντά στο σκεπτικό δράσης μου.Απλά δεν βρίσκω την γαμημένη την ευκαιρία και τα νεύρα μου είναι τσατάλια...Δεν μπορώ να μελετήσω πιάνο, σταμάτησα 2βδομάδες να πηγαίνω στα μπουρδέλα και ούτε όρεξη έχω να πάω, σταμάτησα το φαϊ και 1 βδομάδα τώρα δεν χορταίνω ύπνο... :- Αν συνεχίσει έτσι δεν ξέρω πόσο θα αντέξω  :tickedoff:

Επισκέπτης
Είσαι κοντά στο σκεπτικό δράσης μου.Απλά δεν βρίσκω την γαμημένη την ευκαιρία και τα νεύρα μου είναι τσατάλια...Δεν μπορώ να μελετήσω πιάνο, σταμάτησα 2βδομάδες να πηγαίνω στα μπουρδέλα και ούτε όρεξη έχω να πάω, σταμάτησα το φαϊ και 1 βδομάδα τώρα δεν χορταίνω ύπνο... :- Αν συνεχίσει έτσι δεν ξέρω πόσο θα αντέξω  :tickedoff:

στα λεγα εγω αυτη η γυναικα μεχρι και το πιανο θα σε κανει να σταματησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom