Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πάω για ύπνο μάγκες γιατί δεν την παλεύω άλλο :S
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις για την βοήθεια στο πρόβλημα μου, ακόμα και αυτούς που το πήραν για πλάκα και καλά έκαναν γιατί  αυτά μόνο έτσι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις!!!
Καληνύχτα και ο θεός μαζί σας! :priest:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ακομα να βρει ακρη με την μιλφ αυτος;

Επισκέπτης
Πάω για ύπνο μάγκες γιατί δεν την παλεύω άλλο :S
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις για την βοήθεια στο πρόβλημα μου, ακόμα και αυτούς που το πήραν για πλάκα και καλά έκαναν γιατί  αυτά μόνο έτσι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις!!!
Καληνύχτα και ο θεός μαζί σας! :priest:

καληνύχτα Αβράμη τύπε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εναλλακτικα μπορεις να πας και να φωναζεις εξω απο την πορτα της ελενη ελενη ελενη. θα βγει αυτη και θα σου πει ποια ελενη;και συ θα της πεις η πουτσα μου η γκαβλωμενη ααααααααααααααχχαχααχχαχχχαχαχαχα

Έριναλ εγραψες !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Αν είναι μόνη της με παιδί 7 χρονών και όμορφη... έφαγες πακέτο... Τη πούτσα για ικανοποίηση μάλλον την έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και ψάχνει κάποιον για σπόνσορα... Εσύ όπως μας τα λες, 26 χρονών και μένεις με τη μαμά... (για οποιοδήποτε λόγο) δεν έχεις ελπίδα... αυτή θέλει κάποιον να ΤΗΝ προσέχει και όχι να βάλει στο κεφάλι της μαζί με το 7χρονο και ένα 26χρονο...

Τώρα για το αν παίρνει πίπες η όχι... λογικά θα παίρνει και θα τον... παίρνει... Μέχρι να βρει τον κατάλληλο σπόνσορα εννοείτε ότι είναι γυναίκα και έχει ανάγκες... αλλά μην περιμένεις αυτό να το κάνει στο σπίτι της ή με ανθρώπους της πολυκατοικίας... Θα το κάνει μακριά και κρυφά...

Καλύτερα προσπέρνα... όσο ασχολείσαι τόσο θα είσαι χάλια...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μητσαρα παιδαρα και ερωτιαρη, αμα δε σου καθεται η "χηρα"... ;) ;) ,
δωσε ενα 100αρι για σιγουρα αποτελεσματα...

Συνημμένα

• salim-medium.jpg
    salim-medium.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αν είναι μόνη της με παιδί 7 χρονών και όμορφη... έφαγες πακέτο... Τη πούτσα για ικανοποίηση μάλλον την έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και ψάχνει κάποιον για σπόνσορα... Εσύ όπως μας τα λες, 26 χρονών και μένεις με τη μαμά... (για οποιοδήποτε λόγο) δεν έχεις ελπίδα... αυτή θέλει κάποιον να ΤΗΝ προσέχει και όχι να βάλει στο κεφάλι της μαζί με το 7χρονο και ένα 26χρονο...

Τώρα για το αν παίρνει πίπες η όχι... λογικά θα παίρνει και θα τον... παίρνει... Μέχρι να βρει τον κατάλληλο σπόνσορα εννοείτε ότι είναι γυναίκα και έχει ανάγκες... αλλά μην περιμένεις αυτό να το κάνει στο σπίτι της ή με ανθρώπους της πολυκατοικίας... Θα το κάνει μακριά και κρυφά...

Καλύτερα προσπέρνα... όσο ασχολείσαι τόσο θα είσαι χάλια...
Θα ήταν εύκολο να προσπεράσω αν δεν την έβλεπα κάθε μέρα αλλά όταν την βλέπω και σκέφτομαι ότι την χαίρεται άλλος, τότε βράζω μέσα μου λες και δεν υπάρχουν άλλες και είναι η μοναδική!Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκη, σε μια φάση τραγική...Είμαι και σε φάση που έχω φάει στην μάπα τον πληρωμένο έρωτα και δεν με ικανοποιεί πια, πάνω απ'όλα ψυχολογικά...Μήπως για ένα  διάστημα να έφευγα να μείνω κάπου αλλού?Το σκέφτομαι και αυτό :huh:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μητσαρα παιδαρα και ερωτιαρη, αμα δε σου καθεται η "χηρα"... ;) ;) ,
δωσε ενα 100αρι για σιγουρα αποτελεσματα...
Δεν βοηθάει αυτό γιατί είμαι πιστό άτομο και δεν θα το έκανα για κανέναν και για  καμία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom