erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
σκέψου ότι όταν το κοριτσάκι θα πάει φοιτήτρια θα έχει "μπαμπά" 36 χρονών
ναι γενικως εχει θεματα η ιστορια
σκέψου ότι όταν το κοριτσάκι θα πάει φοιτήτρια θα έχει "μπαμπά" 36 χρονών
Πάω για ύπνο μάγκες γιατί δεν την παλεύω άλλο :S
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις για την βοήθεια στο πρόβλημα μου, ακόμα και αυτούς που το πήραν για πλάκα και καλά έκαναν γιατί αυτά μόνο έτσι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις!!!
Καληνύχτα και ο θεός μαζί σας!
Ακομα να βρει ακρη με την μιλφ αυτος;
;
μόλις απέδειξες λοιπόν ότι δεν είσαι ο erotiaris26
εναλλακτικα μπορεις να πας και να φωναζεις εξω απο την πορτα της ελενη ελενη ελενη. θα βγει αυτη και θα σου πει ποια ελενη;και συ θα της πεις η πουτσα μου η γκαβλωμενη ααααααααααααααχχαχααχχαχχχαχαχαχα
Θα ήταν εύκολο να προσπεράσω αν δεν την έβλεπα κάθε μέρα αλλά όταν την βλέπω και σκέφτομαι ότι την χαίρεται άλλος, τότε βράζω μέσα μου λες και δεν υπάρχουν άλλες και είναι η μοναδική!Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκη, σε μια φάση τραγική...Είμαι και σε φάση που έχω φάει στην μάπα τον πληρωμένο έρωτα και δεν με ικανοποιεί πια, πάνω απ'όλα ψυχολογικά...Μήπως για ένα διάστημα να έφευγα να μείνω κάπου αλλού?Το σκέφτομαι και αυτόΑν είναι μόνη της με παιδί 7 χρονών και όμορφη... έφαγες πακέτο... Τη πούτσα για ικανοποίηση μάλλον την έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και ψάχνει κάποιον για σπόνσορα... Εσύ όπως μας τα λες, 26 χρονών και μένεις με τη μαμά... (για οποιοδήποτε λόγο) δεν έχεις ελπίδα... αυτή θέλει κάποιον να ΤΗΝ προσέχει και όχι να βάλει στο κεφάλι της μαζί με το 7χρονο και ένα 26χρονο...
Τώρα για το αν παίρνει πίπες η όχι... λογικά θα παίρνει και θα τον... παίρνει... Μέχρι να βρει τον κατάλληλο σπόνσορα εννοείτε ότι είναι γυναίκα και έχει ανάγκες... αλλά μην περιμένεις αυτό να το κάνει στο σπίτι της ή με ανθρώπους της πολυκατοικίας... Θα το κάνει μακριά και κρυφά...
Καλύτερα προσπέρνα... όσο ασχολείσαι τόσο θα είσαι χάλια...
Δεν βοηθάει αυτό γιατί είμαι πιστό άτομο και δεν θα το έκανα για κανέναν και για καμία...Μητσαρα παιδαρα και ερωτιαρη, αμα δε σου καθεται η "χηρα"... ;) ;) ,
δωσε ενα 100αρι για σιγουρα αποτελεσματα...
Μητσαρα παιδαρα και ερωτιαρη, αμα δε σου καθεται η "χηρα"... ;) ;) ,
δωσε ενα 100αρι για σιγουρα αποτελεσματα...
Σε εστειλα pm, για να μη μπει ο Ξενιας και τα διαβασει ;)Δεν βοηθάει αυτό γιατί είμαι πιστό άτομο και δεν θα το έκανα για κανέναν και για καμία...
Σε παρακαλω μη σπαμασρεις στο θρεντ του Μητσου.Τύπε, ξεβουλώνει και νεροχύτες το παλικάρι;
Καλά έκανες!Κρίμα να απελαθεί το παλικάρι αφού προσφέρει τόσαΣε εστειλα pm, για να μη μπει ο Ξενιας και τα διαβασει ;)
Ποιος είναι αυτός?Είναι από το σάϊτ?