Νέα

Τρελαίνομαι για την χήρα γειτόνισσα και δεν μου δίνει σημασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erotiaris26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:tits2:
αχαχχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα λαδακη θα κατεβω να παω στον ερωτιαρη να μας δει η μουναρα μπας και του κατσει και μετα να ρθω να συζητησουμε για την διαλυση της βουλης.

έρι εγώ σου προσφέρω συζήτηση για τη διάλυση της Ευρωπαικής Ένωσης.
Θα σε ταξιδέψω εκτός συνόρων

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
αχαχχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα λαδακη θα κατεβω να παω στον ερωτιαρη να μας δει η μουναρα μπας και του κατσει και μετα να ρθω να συζητησουμε για την διαλυση της βουλης.

ΠΡΩΤΑ θα ερθεις σε μενα και ΜΕΤΑ ίσως στον Ερωτιαρη .

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αχ μην μου λες τέτοια γιατί θα πάω από τώρα να σε περιμένω στον σταθμό :-*
Προς το παρόν αν μπορούσες να ανταλλάξουμε τηλέφωνα ώστε να μιλάμε ερωτικά όταν είμαι κοντά της και να με ακούει θα ήταν τέλειο ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
παντως ρε παιδια  μια κοπελα στα 24 και χωρις αντρα νομιζω θα ειναι φουλ σε καβλες. ειναι δυνατον να μην εχει γκομενο; :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Αχ μην μου λες τέτοια γιατί θα πάω από τώρα να σε περιμένω στον σταθμό :-*
Προς το παρόν αν μπορούσες να ανταλλάξουμε τηλέφωνα ώστε να μιλάμε ερωτικά όταν είμαι κοντά της και να με ακούει θα ήταν τέλειο ;)

Ουτε που να το σκεφτεσαι !
Η Ερι ειναι δική μου !

Κοιτα τι σε περιμενει ,αν τολμησεις να
τηλεφωνησεις στην Ερι !

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
παντως ρε παιδια  μια κοπελα στα 24 και χωρις αντρα νομιζω θα ειναι φουλ σε καβλες. ειναι δυνατον να μην εχει γκομενο; :think:
Για την συγκεκριμένη δεν είναι δυνατόν να μην την γαμάει κάποιος ή κάποιοι...Απλά αυτός ο κάποιος θα ήθελα να είμαι και γω!Αν δεν φάει πρώτα ο γείτονας,ποιος θα φάει τότε?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για την συγκεκριμένη δεν είναι δυνατόν να μην την γαμάει κάποιος ή κάποιοι...Απλά αυτός ο κάποιος θα ήθελα να είμαι και γω!Αν δεν φάει πρώτα ο γείτονας,ποιος θα φάει τότε?

Παιζει να βαλεις φωτο χωρις φατσα να δουμε αν αξιζει το μουνι?μην πανε και τσαμπα τοσες σελιδες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μακαρι για το καλο του ερωτιαρη αν και ειναι πιο καλο οντως να βρει μια κοπελιτσα χωρις υποχρεωσεις και να μην μπλεκει με συνθετες ιστοριες..
μπορεί να ανήκει στο 69 % των ελληνίδων που δεν έχουν ταίρι αυτήν την εποχή

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686

Κανε ότι θελεις με την γειτονισσα σου .
Ουτε να το σκεφτεις ,για την Ερι !
Ειναι δική μου και έχω μαυρη ζώνη 3 νταν στο γλειφομούνι !
Δεν έχεις καμία ελπίδα !

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ουτε που να το σκεφτεσαι !
Η Ερι ειναι δική μου !

Κοιτα τι σε περιμενει ,αν τολμησεις να
τηλεφωνησεις στην Ερι !

Εγώ πήγαινα χρόνια ninjutsu και να ξέρεις ότι του νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ :rockon:!Όσον αφορά την φίλη μας ας πάει όπου την βολεύει και όπου πιστεύει ότι θα περάσει καλύτερα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Εγώ πήγαινα χρόνια ninjutsu και να ξέρεις ότι του νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ :rockon:!Όσον αφορά την φίλη μας ας πάει όπου την βολεύει και όπου πιστεύει ότι θα περάσει καλύτερα!

Τυπε ,ολόκληρος Νιντζα και δεν μπορεις να
καμακώσεις μια Μου-νίντζα ?

Επισκέπτης
μακαρι για το καλο του ερωτιαρη αν και ειναι πιο καλο οντως να βρει μια κοπελιτσα χωρις υποχρεωσεις και να μην μπλεκει με συνθετες ιστοριες..

σκέψου ότι όταν το κοριτσάκι θα πάει φοιτήτρια θα έχει "μπαμπά" 36 χρονών  :think:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Παιζει να βαλεις φωτο χωρις φατσα να δουμε αν αξιζει το μουνι?μην πανε και τσαμπα τοσες σελιδες?
Δεν μπορώ γιατί θα με πάρει πρέφα και δεν θέλω άλλες ιστορίες μετά!Πάντος είναι μουνάρα που αν την δεις θα χύσεις από χιλιόμετρο!!! :cum:

OP
OP
Erotiaris26

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι