Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Και να πάω να νοικιάσω αλλού πως θα έχω επαφή με τον στόχο?ενας βασικος κανονας δεν μενεις ποτε με τους γονεις σου πανω κατω....
Και να πάω να νοικιάσω αλλού πως θα έχω επαφή με τον στόχο?ενας βασικος κανονας δεν μενεις ποτε με τους γονεις σου πανω κατω....
τύπε η έρι είναι επικίνδυνη γυναίκα
κάνεις λάθος να υπερτιμάς τον εαυτό σου απέναντί της
αχαχχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα λαδακη θα κατεβω να παω στον ερωτιαρη να μας δει η μουναρα μπας και του κατσει και μετα να ρθω να συζητησουμε για την διαλυση της βουλης.
αχαχχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα λαδακη θα κατεβω να παω στον ερωτιαρη να μας δει η μουναρα μπας και του κατσει και μετα να ρθω να συζητησουμε για την διαλυση της βουλης.
Αχ μην μου λες τέτοια γιατί θα πάω από τώρα να σε περιμένω στον σταθμό :-*αχαχχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα λαδακη θα κατεβω να παω στον ερωτιαρη να μας δει η μουναρα μπας και του κατσει και μετα να ρθω να συζητησουμε για την διαλυση της βουλης.
γιατι ειμαι επικινδυνη ρε τζι τι;
ΠΡΩΤΑ θα ερθεις σε μενα και ΜΕΤΑ ίσως στον Ερωτιαρη .
Αχ μην μου λες τέτοια γιατί θα πάω από τώρα να σε περιμένω στον σταθμό :-*
Προς το παρόν αν μπορούσες να ανταλλάξουμε τηλέφωνα ώστε να μιλάμε ερωτικά όταν είμαι κοντά της και να με ακούει θα ήταν τέλειο ;)
παντως ρε παιδια μια κοπελα στα 24 και χωρις αντρα νομιζω θα ειναι φουλ σε καβλες. ειναι δυνατον να μην εχει γκομενο;
Για την συγκεκριμένη δεν είναι δυνατόν να μην την γαμάει κάποιος ή κάποιοι...Απλά αυτός ο κάποιος θα ήθελα να είμαι και γω!Αν δεν φάει πρώτα ο γείτονας,ποιος θα φάει τότε?παντως ρε παιδια μια κοπελα στα 24 και χωρις αντρα νομιζω θα ειναι φουλ σε καβλες. ειναι δυνατον να μην εχει γκομενο;
Για την συγκεκριμένη δεν είναι δυνατόν να μην την γαμάει κάποιος ή κάποιοι...Απλά αυτός ο κάποιος θα ήθελα να είμαι και γω!Αν δεν φάει πρώτα ο γείτονας,ποιος θα φάει τότε?
μπορεί να ανήκει στο 69 % των ελληνίδων που δεν έχουν ταίρι αυτήν την εποχή
Για την συγκεκριμένη δεν είναι δυνατόν να μην την γαμάει κάποιος ή κάποιοι...Απλά αυτός ο κάποιος θα ήθελα να είμαι και γω!Αν δεν φάει πρώτα ο γείτονας,ποιος θα φάει τότε?
Εγώ πήγαινα χρόνια ninjutsu και να ξέρεις ότι του νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ !Όσον αφορά την φίλη μας ας πάει όπου την βολεύει και όπου πιστεύει ότι θα περάσει καλύτερα!Ουτε που να το σκεφτεσαι !
Η Ερι ειναι δική μου !
Κοιτα τι σε περιμενει ,αν τολμησεις να
τηλεφωνησεις στην Ερι !
Εγώ πήγαινα χρόνια ninjutsu και να ξέρεις ότι του νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ !Όσον αφορά την φίλη μας ας πάει όπου την βολεύει και όπου πιστεύει ότι θα περάσει καλύτερα!
μακαρι για το καλο του ερωτιαρη αν και ειναι πιο καλο οντως να βρει μια κοπελιτσα χωρις υποχρεωσεις και να μην μπλεκει με συνθετες ιστοριες..
Δεν μπορώ γιατί θα με πάρει πρέφα και δεν θέλω άλλες ιστορίες μετά!Πάντος είναι μουνάρα που αν την δεις θα χύσεις από χιλιόμετρο!!!Παιζει να βαλεις φωτο χωρις φατσα να δουμε αν αξιζει το μουνι?μην πανε και τσαμπα τοσες σελιδες?
Αν και νίντζα δεν μου δίδαξε κανείς την τέχνη του καμακιού!Σε αυτό μένω στην άσπρη ζώνη ακόμα...Τυπε ,ολόκληρος Νιντζα και δεν μπορεις να
καμακώσεις μια Μου-νίντζα ?