Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Σωστός ο παίκτηςη μουναρα μενει στο διπλανο τριοροφο και ξυνει τη μουναρα της
Σωστός ο παίκτηςη μουναρα μενει στο διπλανο τριοροφο και ξυνει τη μουναρα της
η μουναρα μενει στο διπλανο τριοροφο και ξυνει τη μουναρα της
Απλή και δοκιμασμένη λύση: αράζεις στο μπαλκόνι και την περιμένεις να φανεί από κάτω. Όταν τη δεις αρπάζεις μια γλάστρα με ορχιδέα/ες και την πετάς έτσι ώστε να σκάσει στα πόδια της και μετά κατεβαίνεις και την αρχίζεις στα "συγγνώμη δεν το'θελα" και "με συγχωρείτε, 'ηταν τυχαίο". Εν συνεχεία της προσφέρεις την ορχιδέα και την καλείς σπίτι σου για να στεγνώσει, όπου και δεν θα αργήσει να επέλθει το μοιραίο.
Στην δίπλα μένει αυτή και όχι στην δικιά μου...Απ'ότι ξέρω νοικιάζει...Εγώ μόνος με τον πόνο μου στον 1ο...
Το έχω δει σε ένα Ελληνικό παλιό έργο αλλά μου διαφεύγειΑπλή και δοκιμασμένη λύση: αράζεις στο μπαλκόνι και την περιμένεις να φανεί από κάτω. Όταν τη δεις αρπάζεις μια γλάστρα με ορχιδέα/ες και την πετάς έτσι ώστε να σκάσει στα πόδια της και μετά κατεβαίνεις και την αρχίζεις στα "συγγνώμη δεν το'θελα" και "με συγχωρείτε, 'ηταν τυχαίο". Εν συνεχεία της προσφέρεις την ορχιδέα και την καλείς σπίτι σου για να στεγνώσει, όπου και δεν θα αργήσει να επέλθει το μοιραίο.
Το έχω δει σε ένα Ελληνικό παλιό έργο αλλά μου διαφεύγει
Πάντος τα κατάφερε η μουνάρα ξανθιά χείρα!!!Πήγε 2 και μισή και εμείς μιλάμε για πάρτη της ενώ αυτή ξεσκίζεται στο πούτσο Σαββατιάτικα
Ρε φιλενάδα το πιο πιθανό είναι να πέσει ο ουρανός να με πλακώσει παρά να μου κάτσει αυτή!Αφού μερικές φορές που έρχεται σε μας η μικρή για να παίξει με το σκυλάκι μου, αυτή σαν κέρβερος την φωνάζει να πάει πίσω στο σπίτι αμέσως και όσες φορές πάει να με πλησιάσει η κόρη της το ίδιο γίνεται...Έχω αγανακτήσει με αυτές τις παπαριές και καμιά ώρα θα την βρίσω άσχημα την καριόλα!να πας να της χτυπησεις το κουδουνι και να της πεις οτι προτιθεσαι να κανεις μαθημα στο παιδι τζαμπα μουσικη. βρες ενα λογο που θα το κανεις αυτο. πχ εμπειρια ανοιγμα κυκλου κατι..
εγω θα την λεω ελενη. δεν μπορω χηρα και χηρα
Θα προτιμούσα κάτι πιο σεξουλιάρικο στην θέση σου αλλά καλή ήταν και η Ελένη της αρχαιότητας γιατί έγινε πόλεμος μεγάλος για πάρτη της!εγω θα την λεω ελενη. δεν μπορω χηρα και χηρα
Ρε φιλενάδα το πιο πιθανό είναι να πέσει ο ουρανός να με πλακώσει παρά να μου κάτσει αυτή!Αφού μερικές φορές που έρχεται σε μας η μικρή για να παίξει με το σκυλάκι μου, αυτή σαν κέρβερος την φωνάζει να πάει πίσω στο σπίτι αμέσως και όσες φορές πάει να με πλησιάσει η κόρη της το ίδιο γίνεται...Έχω αγανακτήσει με αυτές τις παπαριές και καμιά ώρα θα την βρίσω άσχημα την καριόλα!
ευχαριστω για τον καφε λαδακη μου, αν δεν με γελει η μνημη μου οντως αν παραιτηθει ενα κομμα αμεσως μετα ο πτδ δινει εντολη στο επομενο και αν καταφερει αυτο να σχηματισει δεν γινονται εκλογες και παρει ψηφο εμπιστοσυνης απο βουλη. επειδη εχω καιρο να το δω κραταω μια επιφυλαξηΕριναλ ,κατι ασχετο .
Αν παραιτηθει ένα κόμμα από τη Κυβερνηση ,ειναι επιτρεπτο Συνταγματικά να δώσει
εντολή σε άλλο κόμμα (που θα την αποδεχτει )ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για σχηματισμό νέας Κυβέρνησης ,χωρίς εκλογες ? Αυτό έλεγαν κάποια στελέχη του ΚΚΕ !
Δεν είναι οφτόπικ ,διότι η χήρα θα είναι΄...η Κυβένηση !
Υ.Γ. Ελα μια μερα στο γραφείο μου να σου κεράσω καφε...
εναλλακτικα μπορεις να πας και να φωναζεις εξω απο την πορτα της ελενη ελενη ελενη. θα βγει αυτη και θα σου πει ποια ελενη;και συ θα της πεις η πουτσα μου η γκαβλωμενη ααααααααααααααχχαχααχχαχχχαχαχαχαΘα προτιμούσα κάτι πιο σεξουλιάρικο στην θέση σου αλλά καλή ήταν και η Ελένη της αρχαιότητας γιατί έγινε πόλεμος μεγάλος για πάρτη της!
Δεν έχω και φίλες γαμώ την Ελένη μου!Θα το έκανα νωρίτερα αυτό...Πρέπει να τα φτιάξω επειγόντως με κάποια ή να την πληρώσω στην τελική να το παίξει ερωτευμένη και τρελή για μ'ένα...δεν το δεχομαι αυτο. ειμαι υπερμαχος του δονζουανισμου, οποιοδηποτε αντρας μπορει να ριξει οποιαδηποτε γυναικα.
στην τελικη θα δοκιμασουμε το κονσεπτ να φερεις μια φιλη σου να σας δει. στις γυναικες αυτες οι ζηλιες πιανουν.
Δεν έχω και φίλες γαμώ την Ελένη μου!Θα το έκανα νωρίτερα αυτό...Πρέπει να τα φτιάξω επειγόντως με κάποια ή να την πληρώσω στην τελική να το παίξει ερωτευμένη και τρελή για μ'ένα...
Οι πολυκατοικίες δεν είναι κολλητές και υπάρχει κήπος και γκαράζ κάτω.Με την μάνα μου μίλησε ξεκινώντας από ένα γεια ώσπου κάθονται μερικές φορές στο δικό της μπαλκόνι για καφέ...Η μάνα μου έχει πάρει χαμπάρι ότι την γουστάρω αλλά δεν βοηθάει την κατάσταση καθόλου...Λες και υπάρχει ένα σχέδιο συνωμοσίας εναντίον μου!!! :-ρε ανθρωπε οι πολυκατοικιες ειναι κολητες εκει στο μενιδι.δλδ καβαλας το καγκελο και μπηκες στο μπαλκονι της?η πρεπει να κανεις τον spiderman?Την φαση με το πετρελαιο την εχεις χασει παμε για αλλα......Και εσυ εισαι στον πρωτο αυτη σε ποιον ειναι?Και με την μανα σου πως εχει παρε δωσε αφου ειναι σε αλλη πολυκατοικια?κατι βρωμαει για εξηγα???
ευχαριστω για τον καφε λαδακη μου, αν δεν με γελει η μνημη μου οντως αν παραιτηθει ενα κομμα αμεσως μετα ο πτδ δινει εντολη στο επομενο και αν καταφερει αυτο να σχηματισει δεν γινονται εκλογες και παρει ψηφο εμπιστοσυνης απο βουλη. επειδη εχω καιρο να το δω κραταω μια επιφυλαξη