Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι δεύτερος.Είπα ότι οι γυναίκες κάνουν πολλά πράγματα για να διατηρήσουν την προσοχή των αντρών.Ακόμα και αν δεν τους θέλουν τόσο.
εχω γνωρισει μια γκομενα και ηταν στα τελειωματα με ενα τυπα.
Με τα πολλα τελειωσε και τωρα κανουμε παρεα αρκετα. Το θεμα ειναι οτι οι γκομενα μια ειναι ζεστη μαζι μου μια ειναι κρυα.
Υπαρχουν 2-3 εβδομαδες που ειμαστε καθε μερα μαζι.Αλλες φορες οχι.
Μου εχει πει για ερωτικες ορεξεις αλλα μου λεει οτι ειναι σε φαση τωρα και δεν ψηνετε λογο του πρωην και τετοια.
Εγω δεν θελω να με περασει για φιλο.
Οταν τισ ειπα για μια γκομενα που γνωρισα στραβωσε και την ιδια στιγμη μου ειπε οτι εχει γνωρισει και αυτη καποιον-ους και κανει φλερτ.
Με ταιζει κανονικα φαγητο οποτε ειναι και μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην θελει μιας και τετοιες συμπεριφποες δεν τις κανεις σε φιλους η σε ατομα που θεωρεις φιλους.
ειχαμε και λιγο μπαλαμουτισμα σε καποια Fit φαση αλλα μονο απο την μερια μου οχι απο την μερια τις (βεβαια δεν ειπε μην ακουμπασ).
Αλλες φορες με γραφει και ειναι busy αλλες φορες το αντιθετο.
Το θεμα ειναι οτι μονο οταν θελει αυτη βγαινουμε οταν λεω εγω ολο και κατι παιζει και δεν μπορει.
Γνωμες για την κατασταση?
Τύπε κάνε το εξής: Νάρκωσε την όπως νάρκωσε ο Μάκης τον Πανοφάνη για να πηδήξει τη Λένα...σε σημείο δηλαδή που η κοπέλα να καταλαβαίνει τι της γίνεται, να μην κοιμηθεί. Τότε πέτα τον έξω και άρχισε να τον παίζεις. Στο τέλος δώστης τα όλα στη μάπα.
Φιλε αφου μετρας κιολας οπως λες μη χασεις ουτε αλλο ενα δευτερολεπτο κυνηγωντας την. Ειναι αμαρτια να της δινεις αξια. Αν την γουσταρεις αστη να σε κυνηγησει αυτη. Και αυτο φυσικα θα το κανει μολις καταλαβει οτι παιζεις με καποια αλλη αφου και συ ειπες οτι στραβωσε μολις ακουσε για αλλη. Αν δεν τσιμπησει κανε delete και παμε για αλλα και milfονια και οτι σου γυαλισει.