Νέα

Τρελα τρελη η ξεκολο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αυτο που πιστευω ειναι οτι πρεπει να  ψηνει πολλοι κοσμο για να εχει ενναλακτικες

τωρα τι και πως δεν ξερω

παντως αυτο που εχει ειναι οτι αρκετες γκομενες οταν χωριζουν δεν ξερει εαν εκανε καλα η οχι δηλαδη εαν ειχε καλο πραμα η αχρηστο οποτε μπαινει σε τρυπακια να τσεκαρει οχι μονο αυτη αλλα και οι πιο πολλες
αλλες εχουν και ενοχες οτι δηλαδη ειναι πουτανες που αφησαν τον πρωην και παει λεγοντας

το θεμα ειναι οτι οταν χωριζεις χωριζεις ετσι κια σπαζει το γυαλι δεν ξανακολα και το θεμα ειναι οτι αυτη οι χαζη σπαει και τα επομενα γυαλια απο την βλακεια τις

προχτες μου ελεγε για συναισθημα τωρα το θυμηθυκες οταν χωριζατε και κατηγορουσανε ο ενας τον αλλο τοτε που ηταν το συναισθημα
αλλα ολες ετσι ειναι ζωα

και δεν μπορουν να το καταλαβουν

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Τώρα να πω οτι έχεις άδικο, δεν έχεις...απεναντίας,δυστυχώς, πολύ δίκιο.
Βλέπω τις σημερινές κοπέλες να παραπονιούνται ότι οι αντρες δεν τις πλησιάζουν πλέον και διάφορα άλλα.
Και δεν έχουν άδικο. Γιατί όμως βαρεθήκαμε να φλερτάρουμε; Η απάντηση είναι στο τι γνώμη έχουμε σχηματίσει πλέον γι'αυτές (ή τουλάχιστον για την πλειοψηφία).
Όταν κοπέλα μου επιθυμείς την προσέγγιση από τον άντρα μόνο και μόνο για να τονώσεις τον εγωισμό σου τι περιμένεις? Είναι σαν την παροιμία με τον βοσκό που φώναζε "λύκος στα πρόβατα". Το έκανε ψέματα μία, το έκανε δύο- τρεις φορές και από κει και πέρα κανείς δεν τον πίστευε.
Έτσι και με κάτι τέτοιες γκόμενες....που δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία και πλέον έχουν χαλάσει την πιάτσα.
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης, διότι αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κατα κόρον στη χώρα μας. Οι γυναίκες έξω δεν είναι έτσι, είναι πιο ξηγημένες. Εκεί χαμουρεματάκι σημαίνει θέλω...όχι προσπαθώ απλά να ξεπεράσω τον μαλάκα πρώην.
Δυστυχώς τα λέω αυτά γιατί παλιότερα μου είχαν τύχει αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και την είχα πατήσει, όπως καλή ώρα και πολλοί άλλοι. Για να μη μακρηγορώ...γενικά μακριά από τέτοια άτομα ακόμα και με την πρώτη τέτοια εντύπωση που μας δίνουν. Τα ντουζάκια είναι για τον μπάνιο, όχι για τις σχέσεις  ;)

ποτε κρυο ποτε ζεστη απλα δεν υπαρχει καμια πιθανότητα θετικού αποτελέσματος ... τα κόβεις μαχαίρι εξ αρχης και αντε γεια σας

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Πανω κατω με καλυψαν οι προηγουμενοι.
Την επομενη φορα που θα βρεθειτε μονοι , αρπαξε την και κατευθειαν δακτυλο και πεταξε της τον εξω. Αν αρνηθει και αρχισει τα μα-μου, δειξε οτι θυμωσες και κανε αυτο που σου λεει ο Jouliani

Στη θεση σου θα την εφτυνα με ένα πανηγυρικο επιλογο .
Του στυλ …»καλη εισαι αλλα εγω ψαχνω αλλα πραγματα στην ζωη μου ….γεια σου «
Η τυπισσα δεν θελει σκυλακι …..άντρα θελει …( όταν θα τον θεληση ) οποτε καποιον που τον εχει σηκω πανω κατσε την τον κανει ?
Συνηθως καποιοι τετοιοι τυπου αποχαιρετησμοι οι γκομενες μασανε και «ξυπνανε» αποτομα και μετα σε θελουν κολασμενα ….γυναικες …….
Εάν θελεις καποια σχεση ….κοιτα αλλου …ένα θες να εχεις και καμμια φιλη κρατατει ….ετσι για κανενα καφε που και που …και ΟΤΑΝ μπορεις εσυ .
Αλλιώς στειλτη στον διαολο ….δεν σου προσφερει και τιποτα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα

εχω γνωρισει μια γκομενα και ηταν στα τελειωματα με ενα τυπα.

Με τα πολλα τελειωσε και τωρα κανουμε παρεα αρκετα. Το θεμα ειναι οτι οι γκομενα μια ειναι ζεστη μαζι μου μια ειναι κρυα.

Υπαρχουν 2-3 εβδομαδες που ειμαστε καθε μερα μαζι.Αλλες φορες οχι.

Μου εχει πει για ερωτικες ορεξεις αλλα μου λεει οτι ειναι σε φαση τωρα και δεν ψηνετε λογο του πρωην και τετοια.
Εγω δεν θελω να με περασει για φιλο.
Οταν τισ ειπα για μια γκομενα που γνωρισα στραβωσε και την ιδια στιγμη μου ειπε οτι εχει γνωρισει και αυτη καποιον-ους και κανει φλερτ.
Με ταιζει κανονικα φαγητο οποτε ειναι  και μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην θελει μιας και τετοιες συμπεριφποες δεν τις κανεις σε φιλους η σε ατομα που θεωρεις φιλους.
ειχαμε και λιγο μπαλαμουτισμα σε καποια Fit φαση αλλα μονο απο την μερια μου οχι απο την μερια τις (βεβαια δεν ειπε μην ακουμπασ).της τα πεταξες στη μαπα;

Αλλες φορες με γραφει και ειναι busy αλλες φορες το αντιθετο.

Το θεμα ειναι οτι μονο οταν θελει αυτη βγαινουμε οταν λεω εγω ολο και κατι παιζει και δεν μπορει.
Γνωμες για την κατασταση?
της τα πεταξες στην μαπα;

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
O "Αγαπουλης" ειναι  πλεον μαστιγα.............

τι να κανουν και αυτοι για πες μου

εχω μετυα νγωστους που λενε οτι οιγκομενες εχουν ξεφυγει εντελως και πηδιουνται αβερτα με ποιους πηδιουνται τελικα με τους τελειωμενους τους γυρολογητες που πανε γυρω γυρω και λενε κατι μαλακιες που ετσι και εχεις μυαλο δεν τα πιστευεις ουτε με σφαιρες αυτα  δεν τα λενε ουτε τα καθυστερημενα αλλα αυτοι τα λενε και αυτες γουσταρουνε

τι να πω

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τυπε παρε το επόμενο τρένο γιατι σε  βλέπω να ξεμενεις στον σταθμο!
;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλησπερα

Με τα πολλα τελειωσε και τωρα κανουμε παρεα αρκετα. Το θεμα ειναι οτι οι γκομενα μια ειναι ζεστη μαζι μου μια ειναι κρυα.

Μου εχει πει για ερωτικες ορεξεις αλλα μου λεει οτι ειναι σε φαση τωρα και δεν ψηνετε λογο του πρωην και τετοια.

Το θεμα ειναι οτι μονο οταν θελει αυτη βγαινουμε οταν λεω εγω ολο και κατι παιζει και δεν μπορει.
rebound/αποκουμπι/καβατζα οπως θες πες το..
να πω οτι γαμαγες τουλαχιστον συνειδητοποιημενα οτι δεν πας πουθενα παραπανω,παει στο διαολο.

εδω μιλαμε για τον ορισμο του συναισθηματικου ταμπον ομως..δινεις διχως να παιρνεις πισω τιποτε εμπρακτο.

απο το υπογραμμισμενο επρεπε να χες κοψει λασπη.
η παρακατω γραμμη  αξιζει χρυσαφι,βιδωσε τη στο κεφαλι σου για να γλιτωσεις χρονο και "ζημιες"..
οταν μια γκομενα λεει πως δεν ειναι σε φαση αυτην την περιοδο,εννοει πως δεν ειναι σε φαση ΜΑΖΙ σου.

ακου το hitman21 σαν αλλο μαικηνα σου.
ΚΟΨΕ καθε επαφη..οχι τωρα,χθες.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
να πω οτι γαμαγες τουλαχιστον συνειδητοποιημενα οτι δεν πας πουθενα παραπανω,παει στο διαολο.

εδω μιλαμε για τον ορισμο του συναισθηματικου ταμπον ομως..δινεις διχως να παιρνεις πισω τιποτε εμπρακτο.

η συμβουλη που σου δινω αξιζει χρυσαφι..
οταν μια γκομενα λεει πως δεν ειναι σε φαση αυτην την περιοδο,εννοει πως δεν ειναι σε φαση ΜΑΖΙ σου.

αλλοι λενε στα αρχιδια μου να περιμενω ολο και κατι θα γινει σιγα σιγα να το παιξω ανετος

παντος πρεπει να βγαινει με πολλοι κοσμο γιατι μου ειπε οτι παει και με αυτοκινητο εξω γιατι οι αλλοι την κυνηγανε στο ξαφνικο
αρα μαλλον ψαχνει μαλακες

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

η παρακατω γραμμη  αξιζει χρυσαφι,βιδωσε τη στο κεφαλι σου για να γλιτωσεις χρονο και "ζημιες"..

Σωστός ο Hitman

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τετοιες ειναι συνηθωςς γκομενες που δεν ειναι πολλοι ωραιες δηλαδη μετριες

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τετοιες ειναι συνηθωςς γκομενες που δεν ειναι πολλοι ωραιες δηλαδη μετριες

Απλά γτ έχουν φάει πόρτα από ωραίους άντρες που δεν τους κάθονται κατά καιρούς, κι έτσι έχουν καριολοποιηθεί  ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα

Οταν τισ ειπα για μια γκομενα που γνωρισα στραβωσε και την ιδια στιγμη μου ειπε οτι εχει γνωρισει και αυτη καποιον-ους και κανει φλερτ.
Με ταιζει κανονικα φαγητο οποτε ειναι  και μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην θελει μιας και τετοιες συμπεριφποες δεν τις κανεις σε φιλους η σε ατομα που θεωρεις φιλους.
ειχαμε και λιγο μπαλαμουτισμα σε καποια Fit φαση αλλα μονο απο την μερια μου οχι απο την μερια τις (βεβαια δεν ειπε μην ακουμπασ).

Καλωσηρθες στο μαγικο κοσμο της καβατζας

Στο μυαλο της γκομενας εισαι τo στανταρακι νοτγκουντιναφ που θα τη φτιαξει ψυχολογικα για τον επομενο.

Τι κανεις ? Εξαρταται απ το χαρακτηρα σου

α) διεκδικεις αυτο που θες αλλα μια ζαρια, αμα δε κατσει ριχνεις ακυρο*
β) ριχνεις ακυρο*
γ) καθεσαι, της κανεις το σκαμπο, αφου βγει με καμια 10 ρια καλυτερους υποψηφιους, στατιστικα φαει 3-4 πουτσους, και στην περιπτωση που οι 3-4 εξελιχθουν σε βατραχοι παιζει να σου κατσει. Αλλα βεβαια μεχρι τοτε εσενα θα σε βλεπει (και συ θα εισαι) καπως ετσι

http://[URL unfurl="true"]www.cherishedcockers.org/Slide%20Show/cocker-spaniel.jpg[/img[/URL]]

δ) γινεσαι ο γκευ μπεστι της

* ακυρο σημαινει δε τη ξαναπαιρνεις τηλεφωνο, αμα σε παρει αυτη πω πω πνιγεσαι αστα να πανε

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλωσηρθες στο μαγικο κοσμο της καβατζας

Στο μυαλο της γκομενας εισαι τo στανταρακι νοτγκουντιναφ που θα τη φτιαξει ψυχολογικα για τον επομενο.

Τι κανεις ? Εξαρταται απ το χαρακτηρα σου

α) διεκδικεις αυτο που θες αλλα μια ζαρια, αμα δε κατσει ριχνεις ακυρο*
β) ριχνεις ακυρο*
γ) καθεσαι, της κανεις το σκαμπο, αφου βγει με καμια 10 ρια καλυτερους υποψηφιους, στατιστικα φαει 3-4 πουτσους, και στην περιπτωση που οι 3-4 εξελιχθουν σε βατραχοι παιζει να σου κατσει. Αλλα βεβαια μεχρι τοτε εσενα θα σε βλεπει (και συ θα εισαι) καπως ετσι

http://[URL unfurl="true"]www.cherishedcockers.org/Slide%20Show/cocker-spaniel.jpg[/img[/URL]]

δ) γινεσαι ο γκευ μπεστι της

* ακυρο σημαινει δε τη ξαναπαιρνεις τηλεφωνο, αμα σε παρει αυτη πω πω πνιγεσαι αστα να πανε
[/quote]

τοσο πολλη

εφυγα μαγκες εχω ραντεβου με ενα milf  πειτε γνωμες θα τις δω αυριο

Επισκέπτης
Τώρα να πω οτι έχεις άδικο, δεν έχεις...απεναντίας,δυστυχώς, πολύ δίκιο.
Βλέπω τις σημερινές κοπέλες να παραπονιούνται ότι οι αντρες δεν τις πλησιάζουν πλέον και διάφορα άλλα.
Και δεν έχουν άδικο. Γιατί όμως βαρεθήκαμε να φλερτάρουμε; Η απάντηση είναι στο τι γνώμη έχουμε σχηματίσει πλέον γι'αυτές (ή τουλάχιστον για την πλειοψηφία).
Όταν κοπέλα μου επιθυμείς την προσέγγιση από τον άντρα μόνο και μόνο για να τονώσεις τον εγωισμό σου τι περιμένεις? Είναι σαν την παροιμία με τον βοσκό που φώναζε "λύκος στα πρόβατα". Το έκανε ψέματα μία, το έκανε δύο- τρεις φορές και από κει και πέρα κανείς δεν τον πίστευε.
Έτσι και με κάτι τέτοιες γκόμενες....που δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία και πλέον έχουν χαλάσει την πιάτσα.
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης, διότι αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κατα κόρον στη χώρα μας. Οι γυναίκες έξω δεν είναι έτσι, είναι πιο ξηγημένες. Εκεί χαμουρεματάκι σημαίνει θέλω...όχι προσπαθώ απλά να ξεπεράσω τον μαλάκα πρώην.
Δυστυχώς τα λέω αυτά γιατί παλιότερα μου είχαν τύχει αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και την είχα πατήσει, όπως καλή ώρα και πολλοί άλλοι. Για να μη μακρηγορώ...γενικά μακριά από τέτοια άτομα ακόμα και με την πρώτη τέτοια εντύπωση που μας δίνουν. Τα ντουζάκια είναι για τον μπάνιο, όχι για τις σχέσεις  ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
καλησπερα

Με ταιζει κανονικα φαγητο οποτε ειναι  και μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην θελει μιας και τετοιες συμπεριφποες δεν τις κανεις σε φιλους η σε ατομα που θεωρεις φιλους.
ειχαμε και λιγο μπαλαμουτισμα σε καποια Fit φαση αλλα μονο απο την μερια μου οχι απο την μερια τις (βεβαια δεν ειπε μην ακουμπασ).

Κρατάει τις επιλογές της ανοιχτές και της αρέσει ότι της δίνεις προσοχή.Δεν της περνάς αδιάφορος από ότι φαίνεται.Όλες οι γκόμενες απολαμβάνουν την προσοχή.Γνώμη μου...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Κρατάει τις επιλογές της ανοιχτές και της αρέσει ότι της δίνεις προσοχή.Δεν της περνάς αδιάφορος από ότι φαίνεται.Όλες οι γκόμενες απολαμβάνουν την προσοχή.Γνώμη μου...
Δεν της περνάει αδιάφορος μεν, απλά τον έχει κάτι σαν τρίτο (και βγάλε) τερματοφύλακα: αν ο πρώτος δεν μπορεί, ο δεύτερος δεν θέλει, ο τρίτος δεν κάτσει, ο τέταρτος είναι μαλάκας ...ο νιοστός δεν της κάνει, τότε ίσως ο φίλος μπει και παίξει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλησπερα

Με ταιζει κανονικα φαγητο οποτε ειναι  και μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην θελει μιας και τετοιες συμπεριφποες δεν τις κανεις σε φιλους η σε ατομα που θεωρεις φιλους.

τυπε ειχε ειπωθει μια  μεγαλη κουβεντα στο μπου.κομ......ακου τι πρεπει να κανεις για να σε σεβαστει...πρεπει να κλασεις μπροστα της τοτε θα καταλαβει τι αντρα χανει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν της περνάει αδιάφορος μεν, απλά τον έχει κάτι σαν τρίτο (και βγάλε) τερματοφύλακα: αν ο πρώτος δεν μπορεί, ο δεύτερος δεν θέλει, ο τρίτος δεν κάτσει, ο τέταρτος είναι μαλάκας ...ο νιοστός δεν της κάνει, τότε ίσως ο φίλος μπει και παίξει
Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι δεύτερος.Είπα ότι οι γυναίκες κάνουν πολλά πράγματα για να διατηρήσουν την προσοχή των αντρών.Ακόμα και αν δεν τους θέλουν τόσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom