Φιλαρακο , εχεις περασει ιδη στην σφαιρα του friend zone .
Ο συγκεκριμενος τυπος γκομενας δεν θελει τιποτα αυτή την στιγμη το μονο που θελει είναι να τονισει την αυτοπεποίθηση της και χεστηκε για το τι θελεις εσυ .
Θα επρπε από την αρχη να το εχεις μυριστει το θεμα μια που ηταν στα τελειωματα με καποιον …..σε αυτές τις περιπτωσεις απλα προσπερνα ή την εχεις για φιλη μην τυχον …..μην τυχον λεω παλι γνωρισεις καμμια φιλη της .
Στα τελειωμα στα ξε τελειωματα με τον αλλον …τον αλλον σκεφτεται ακομα και δεν κανει τιποτα εάν δεν βεβαιωθει ότι με τον αλλον εχει τελειωση οριστικα .
Από εκει και περα θα πρεπει να σε ψιλιασει η κατασταση που όταν αυητ ΜΟΝΟ θελει βλεπεστε …..Δεν σε σεβεται σε εχει για την «φιλη» που θα περασει την ωρα της .
Θα πρεπει να καταλαβεις …οσο και μην σου αρεσει ….οτι δεν σε γουσταρει .
Εάν σε γουσταρε αλλα θα εκανε .
Θα μου πεις γιατι στραβωσε που της ειπες ότι κατι παιζει με μια άλλη ….Γιατι αγαπητε καμμια από αυτές δεν θελει να χασει το σκυλακι της . Και το σξυλακι της εισαι εσυ .
Οποτε θελει να τονισει την αυτοπεποιθηση της …..τσουπ και σε φωναζει ….και εσυ κουνοντας την ουρα σου …τρεχεις . Η χαρα της εισαι .
Στη θεση σου θα την εφτυνα με ένα πανηγυρικο επιλογο .
Του στυλ …»καλη εισαι αλλα εγω ψαχνω αλλα πραγματα στην ζωη μου ….γεια σου «
Η τυπισσα δεν θελει σκυλακι …..άντρα θελει …( όταν θα τον θεληση ) οποτε καποιον που τον εχει σηκω πανω κατσε την τον κανει ?
Συνηθως καποιοι τετοιοι τυπου αποχαιρετησμοι οι γκομενες μασανε και «ξυπνανε» αποτομα και μετα σε θελουν κολασμενα ….γυναικες …….
Εάν θελεις καποια σχεση ….κοιτα αλλου …ένα θες να εχεις και καμμια φιλη κρατατει ….ετσι για κανενα καφε που και που …και ΟΤΑΝ μπορεις εσυ .
Αλλιώς στειλτη στον διαολο ….δεν σου προσφερει και τιποτα
Τώρα να πω οτι έχεις άδικο, δεν έχεις...απεναντίας,δυστυχώς, πολύ δίκιο.
Βλέπω τις σημερινές κοπέλες να παραπονιούνται ότι οι αντρες δεν τις πλησιάζουν πλέον και διάφορα άλλα.
Και δεν έχουν άδικο. Γιατί όμως βαρεθήκαμε να φλερτάρουμε; Η απάντηση είναι στο τι γνώμη έχουμε σχηματίσει πλέον γι'αυτές (ή τουλάχιστον για την πλειοψηφία).
Όταν κοπέλα μου επιθυμείς την προσέγγιση από τον άντρα μόνο και μόνο για να τονώσεις τον εγωισμό σου τι περιμένεις? Είναι σαν την παροιμία με τον βοσκό που φώναζε "λύκος στα πρόβατα". Το έκανε ψέματα μία, το έκανε δύο- τρεις φορές και από κει και πέρα κανείς δεν τον πίστευε.
Έτσι και με κάτι τέτοιες γκόμενες....που δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία και πλέον έχουν χαλάσει την πιάτσα.
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης, διότι αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κατα κόρον στη χώρα μας. Οι γυναίκες έξω δεν είναι έτσι, είναι πιο ξηγημένες. Εκεί χαμουρεματάκι σημαίνει θέλω...όχι προσπαθώ απλά να ξεπεράσω τον μαλάκα πρώην.
Δυστυχώς τα λέω αυτά γιατί παλιότερα μου είχαν τύχει αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και την είχα πατήσει, όπως καλή ώρα και πολλοί άλλοι. Για να μη μακρηγορώ...γενικά μακριά από τέτοια άτομα ακόμα και με την πρώτη τέτοια εντύπωση που μας δίνουν. Τα ντουζάκια είναι για τον μπάνιο, όχι για τις σχέσεις ;)