Νέα

Τρελα τρελη η ξεκολο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το χω πάθει με μία γαμημένη βρώμα πουτανόσκυλο του κερατά ξεσκιμένη διπρόσωπη καλοπερασού πόρνη πολυτελείας της διπλανής πόρτας...

άκρη δε βγάζεις με δαύτες, παρά μόνο σκοτίζεσαι και χάνεις τζάμπα χρόνια, μέρες, λεπτά από την πολύτιμη ζωή σου...

Σκαμπίλια στα κωλομέρια και χύσιμο στο στόμα ή εξαφάνιση χωρίς σήκωμα τηλεφώνου σε τέτοια βρωμόμουνα...

Ταυτίζομαι  :thumbsup:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Μπορεί να επιδιώκει και το στρίμωγμα!!!! Απλώς είναι της λογικής μη την περάσεις και για καμμία "τσούλα".... Ανωμαλάρες!!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το χω πάθει με μία γαμημένη βρώμα πουτανόσκυλο του κερατά ξεσκιμένη διπρόσωπη καλοπερασού πόρνη πολυτελείας της διπλανής πόρτας...

άκρη δε βγάζεις με δαύτες, παρά μόνο σκοτίζεσαι και χάνεις τζάμπα χρόνια, μέρες, λεπτά από την πολύτιμη ζωή σου...

Σκαμπίλια στα κωλομέρια και χύσιμο στο στόμα ή εξαφάνιση χωρίς σήκωμα τηλεφώνου σε τέτοια βρωμόμουνα...
Την ψιλοεπαθα κ γω με μια καριολια η οποια μολις ειχε χωρισει απο ενα μαλακα που τα χε.Μου το χε πει οτι με γουσταρε αλλα ηθελε να περιμενω λιγο να συνελθει...
Ευτυχως δεν προλαβα να χωσω λεφτα σε βολτες κτλ αλλα με επαιρνε οποτε θυμοταν κτλ...
Στο τελος της αφιερωσα το "καμια επαφη " του Κιαμου και τη διεγραψα παντελως οσο και αν τη γουσταεα γιατι οντως τη γουσταρα πολυ κ ηθελα να κανω κατι μαζι της αλλα αυτη η αναμονη δε μου αρεσει...
Κριμα βεβαια γιατι εχασα κ τις νουμερο 6 βυζαρες της...κ ηταν και αδυνατη...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω συμφωνω με οσους σου λενε να την αρπαξεις οπου τη βρεις...
Αμα κατσεις και περιμενεος θα μπεις στη friend zone και στο τελος θα σου λεει πως γαμιεται με τους αλλους...
Οπως ειπε και ο αειμνηστος Παπαγιανοπουλος,χουφτωστη χουφτωστη!

Μεγάλη αλήθεια τύπε....μιλάμε γι πολύ εκδικητικές καριόλες..."αφού δεν μου την έπεσες εσύ και πλήγωσες τον εγωισμό μου, σε κάνω και καλά φίλο για να στα πρήζω με όσους με γαμάνε"

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω συμφωνω με οσους σου λενε να την αρπαξεις οπου τη βρεις...
Αμα κατσεις και περιμενεος θα μπεις στη friend zone και στο τελος θα σου λεει πως γαμιεται με τους αλλους...
Οπως ειπε και ο αειμνηστος Παπαγιανοπουλος,χουφτωστη χουφτωστη!
εαν υπαρξει επομενη θα τις πεταξω τα ματια  εξω

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
:coffee: ...ή με μια λέξη ελλεηνίδα..
αυτο με το τσουλα μπορει και να ισχυει γιατι μου ελεγε κατι για καλο κοριτσι και μαλακιες(θελει να κρυφτει)αλλα οτι και να γινει την επομενη που θα την πετυχω θα τις πεταξω τα ματια εξω.  :rockon: :rockon: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο με το τσουλα μπορει και να ισχυει γιατι μου ελεγε κατι για καλο κοριτσι και μαλακιες(θελει να κρυφτει)αλλα οτι και να γινει την επομενη που θα την πετυχω θα τις πεταξω τα ματια εξω.  :rockon: :rockon: :rockon:

Έτσι θέλουνε ωρέ  :pipa1:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Φιλαρακο , εχεις περασει ιδη στην σφαιρα του friend zone .
Ο συγκεκριμενος τυπος γκομενας δεν θελει τιποτα αυτή την στιγμη  το μονο που θελει είναι  να τονισει την αυτοπεποίθηση της και χεστηκε για το τι θελεις εσυ .
Θα επρπε από την αρχη να το εχεις μυριστει το θεμα μια που ηταν στα τελειωματα με καποιον …..σε αυτές τις περιπτωσεις απλα προσπερνα ή την εχεις για φιλη μην τυχον …..μην τυχον λεω παλι γνωρισεις καμμια φιλη της .
Στα τελειωμα στα ξε τελειωματα με τον αλλον …τον αλλον σκεφτεται ακομα και δεν κανει τιποτα εάν δεν βεβαιωθει ότι με τον αλλον εχει τελειωση οριστικα .
Από εκει και περα θα πρεπει να σε ψιλιασει η κατασταση που όταν αυητ ΜΟΝΟ θελει βλεπεστε …..Δεν σε σεβεται σε εχει για την «φιλη» που θα περασει την ωρα της .
Θα πρεπει να καταλαβεις …οσο και μην σου αρεσει ….οτι δεν σε γουσταρει .
Εάν σε γουσταρε αλλα θα εκανε .
Θα μου πεις γιατι στραβωσε που της ειπες ότι κατι παιζει με μια άλλη ….Γιατι αγαπητε καμμια από αυτές δεν θελει να χασει το σκυλακι της . Και το σξυλακι της εισαι εσυ .
Οποτε θελει να τονισει την αυτοπεποιθηση της …..τσουπ και σε φωναζει ….και εσυ κουνοντας την ουρα σου …τρεχεις . Η χαρα της εισαι .
Στη θεση σου θα την εφτυνα με ένα πανηγυρικο επιλογο .
Του στυλ …»καλη εισαι αλλα εγω ψαχνω αλλα πραγματα στην ζωη μου ….γεια σου «
Η τυπισσα δεν θελει σκυλακι …..άντρα θελει …( όταν θα τον θεληση ) οποτε καποιον που τον εχει σηκω πανω κατσε την τον κανει ?
Συνηθως καποιοι τετοιοι τυπου αποχαιρετησμοι οι γκομενες μασανε και «ξυπνανε» αποτομα και μετα σε θελουν κολασμενα ….γυναικες …….
Εάν θελεις καποια σχεση ….κοιτα αλλου …ένα θες να εχεις και καμμια φιλη κρατατει ….ετσι για κανενα καφε που και που …και ΟΤΑΝ μπορεις εσυ .
Αλλιώς στειλτη στον διαολο ….δεν σου προσφερει και τιποτα

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Ο συγκεκριμενος τυπος γκομενας δεν θελει τιποτα αυτή την στιγμη  το μονο που θελει είναι  να τονισει την αυτοπεποίθηση της και χεστηκε για το τι θελεις εσυ .
Θα επρπε από την αρχη να το εχεις μυριστει το θεμα μια που ηταν στα τελειωματα με καποιον …..σε αυτές τις περιπτωσεις απλα προσπερνα ή την εχεις για φιλη μην τυχον …..μην τυχον λεω παλι γνωρισεις καμμια φιλη της .
Στα τελειωμα στα ξε τελειωματα με τον αλλον …τον αλλον σκεφτεται ακομα και δεν κανει τιποτα εάν δεν βεβαιωθει ότι με τον αλλον εχει τελειωση οριστικα .
Από εκει και περα θα πρεπει να σε ψιλιασει η κατασταση που όταν αυητ ΜΟΝΟ θελει βλεπεστε …..Δεν σε σεβεται σε εχει για την «φιλη» που θα περασει την ωρα της .
Θα μου πεις γιατι στραβωσε που της ειπες ότι κατι παιζει με μια άλλη ….Γιατι αγαπητε καμμια από αυτές δεν θελει να χασει το σκυλακι της . Και το σξυλακι της εισαι εσυ .
Οποτε θελει να τονισει την αυτοπεποιθηση της …..τσουπ και σε φωναζει ….και εσυ κουνοντας την ουρα σου …τρεχεις . Η χαρα της εισαι .
Η τυπισσα δεν θελει σκυλακι …..άντρα θελει …( όταν θα τον θεληση ) οποτε καποιον που τον εχει σηκω πανω κατσε την τον κανει ?
Συνηθως καποιοι τετοιοι τυπου αποχαιρετησμοι οι γκομενες μασανε και «ξυπνανε» αποτομα και μετα σε θελουν κολασμενα ….γυναικες …….
Εάν θελεις καποια σχεση ….κοιτα αλλου …ένα θες να εχεις και καμμια φιλη κρατατει ….ετσι για κανενα καφε που και που …και ΟΤΑΝ μπορεις εσυ .

Τα είπες όλα !!!! τα υπόλοιπα βρούβες :grin:

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι...μην μασας κανε περα και αν γουσταρει θα τρεξει αυτη

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Παπαρια μαντολες !!!

Δεν ξερω αν σε γουσταρει ή οχι.
Σιγουρα ομως τονωνεις την αυτοπεποιθηση της.
Σε εχει μυριστει οτι την γουσταρεις και παιζει μπαλα.

Ή γινε απροβλεπτος και παιξε με το μυαλο της, μια και εχετε την επαφη και εσυ την ευκαιρια να το κανεις.. και καντην να κολλησει.
Ή σε λιγο καιρο αν δεν μπορεσεις θα αναγκαστεις εσυ να αποχωρησεις γιατι θα εχεις καταλαβει οτι δεν εχεις να κερδισεις τιποτα παρα μονο τον εαυτο σου να παιδευεις (οπως συνεβει σε συναγωνιστη που διαβασα). Τουλαχιστον αν αποχωρησεις καντο ηρωικα και καντην να σε θυμαται

Εγω στην θεση σου, αν μου ανοιγοταν σεξουαλικα με χουφτωματα κτλ θα την ειχα ΗΔΗ γαμησει !!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τώρα να πω οτι έχεις άδικο, δεν έχεις...απεναντίας,δυστυχώς, πολύ δίκιο.
Βλέπω τις σημερινές κοπέλες να παραπονιούνται ότι οι αντρες δεν τις πλησιάζουν πλέον και διάφορα άλλα.
Και δεν έχουν άδικο. Γιατί όμως βαρεθήκαμε να φλερτάρουμε; Η απάντηση είναι στο τι γνώμη έχουμε σχηματίσει πλέον γι'αυτές (ή τουλάχιστον για την πλειοψηφία).
Όταν κοπέλα μου επιθυμείς την προσέγγιση από τον άντρα μόνο και μόνο για να τονώσεις τον εγωισμό σου τι περιμένεις? Είναι σαν την παροιμία με τον βοσκό που φώναζε "λύκος στα πρόβατα". Το έκανε ψέματα μία, το έκανε δύο- τρεις φορές και από κει και πέρα κανείς δεν τον πίστευε.
Έτσι και με κάτι τέτοιες γκόμενες....που δυστυχώς αποτελούν την πλειοψηφία και πλέον έχουν χαλάσει την πιάτσα.
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης, διότι αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κατα κόρον στη χώρα μας. Οι γυναίκες έξω δεν είναι έτσι, είναι πιο ξηγημένες. Εκεί χαμουρεματάκι σημαίνει θέλω...όχι προσπαθώ απλά να ξεπεράσω τον μαλάκα πρώην.
Δυστυχώς τα λέω αυτά γιατί παλιότερα μου είχαν τύχει αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και την είχα πατήσει, όπως καλή ώρα και πολλοί άλλοι. Για να μη μακρηγορώ...γενικά μακριά από τέτοια άτομα ακόμα και με την πρώτη τέτοια εντύπωση που μας δίνουν. Τα ντουζάκια είναι για τον μπάνιο, όχι για τις σχέσεις  ;)

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παπαρια μαντολες !!!

Δεν ξερω αν σε γουσταρει ή οχι.
Σιγουρα ομως τονωνεις την αυτοπεποιθηση της.
Σε εχει μυριστει οτι την γουσταρεις και παιζει μπαλα.

Ή γινε απροβλεπτος και παιξε με το μυαλο της, μια και εχετε την επαφη και εσυ την ευκαιρια να το κανεις.. και καντην να κολλησει.
Ή σε λιγο καιρο αν δεν μπορεσεις θα αναγκαστεις εσυ να αποχωρησεις γιατι θα εχεις καταλαβει οτι δεν εχεις να κερδισεις τιποτα παρα μονο τον εαυτο σου να παιδευεις (οπως συνεβει σε συναγωνιστη που διαβασα). Τουλαχιστον αν αποχωρησεις καντο ηρωικα και καντην να σε θυμαται

Εγω στην θεση σου, αν μου ανοιγοταν σεξουαλικα με χουφτωματα κτλ θα την ειχα ΗΔΗ γαμησει !!!

την χουφτωσα και δεν αντεδρασε αντιθετα κολωνε να πιασει εστω και το ποδι μου

εχεις δικιο παντως

μου ειπε οτι βγηκε και με αλλους ετσι ξαφνικα και εμεινα λιγο μαλακας

αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι και να γινει κατι τελικα θελω να εχω μια τετοια για γκομενα?η απλα πηδω και γεια?η γενικος να μπλεξω με τετοιο ατομο????

υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που ειναι ετσι δηλαδη ειναι γυρω γυρω και οτι κατσει  μην ξεχνατεοτι γιαυτο ειναι ετσι και οι γκομενες

αυτο που θελουν ειναι να σε εκμεταλευονται οχι γιατι το θελουν αλλα αφου υπαρχουν μαλακες

Τωρα για το κολλημα ειναι κατεστραμενη για να κολησει θελει ενεργεια και ωρα .Αξιζει?
πιο κατω γραφουνε οτι θελουνε να εχουνε αυτοπεπηθοιση ναι αυτο ισχυει αυτη μου το δηλωσε οτι δεν εχει και αυτο ειναι το θεμα τις
παντως οι πιο πολλες ναι ετσι παιζουν για να κερδισουν αυτοπεπηιθηση απο τις ηττες που τρωνε απο τους πρωην αλλα οσυς και να παρεις η να εχεις σουζα δεν αλλαζει ο χαρακτηρας .
τι να πω οτι μου βγει εκεινη την στιγμη .θα τις χωθω και οτι βγει

παντως οταν εχεις κατι τετοια οι γκομενα ειναι καμμενο χαρτι.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
ICEMAN ,

πολλα απο τα θεματα που παρατηρουμε γυρω μας εχουν να κανουν με κοινωνικη αναλυση και μπερδεμα ρολων .

Δεν ειναι μονο οι γυναικες που εχουν χασει την μπαλλα .
Ειναι και οι αντρες που σε μεγαλο σημειο εχουν .....γυναικοποιηθει........

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ICEMAN ,

πολλα απο τα θεματα που παρατηρουμε γυρω μας εχουν να κανουν με κοινωνικη αναλυση και μπερδεμα ρολων .

Δεν ειναι μονο οι γυναικες που εχουν χασει την μπαλλα .
Ειναι και οι αντρες που σε μεγαλο σημειο εχουν .....γυναικοποιηθει........
εχω πολλους μα πολλους γνωστους που ειναι σε τετοιο στυλ

δηλαδη περιμενουν και λενε δεν πειραζει εδω ειμαι δεν τρεχει τιποτα κανε την γυρα σου αλλα ειμαι εδω και τους λενε οτι μαλακια μπορουν

αλλοι προσπαθουν να τις αγορασουν λεγοντας τι εχουν σε υλικα σπιτια αυτο τι δουλεια κανουν και τα ρεστα

αλλοι ειναι παθητικοι οτι πεις εσυ

αυτο που ξερω ειναι οτι ετσι και σε εμενα μου εκαναν τα ιδια οι γκομενες ετσι θα ημουν και εγω

τελικα τα πραγματα ειναι απλα η σε θελει η οχι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
την χουφτωσα και δεν αντεδρασε αντιθετα κολωνε να πιασει εστω και το ποδι μου

εχεις δικιο παντως

μου ειπε οτι βγηκε και με αλλους ετσι ξαφνικα και εμεινα λιγο μαλακας

αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι και να γινει κατι τελικα θελω να εχω μια τετοια για γκομενα?η απλα πηδω και γεια?η γενικος να μπλεξω με τετοιο ατομο????

υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που ειναι ετσι δηλαδη ειναι γυρω γυρω και οτι κατσει  μην ξεχνατεοτι γιαυτο ειναι ετσι και οι γκομενες

αυτο που θελουν ειναι να σε εκμεταλευονται οχι γιατι το θελουν αλλα αφου υπαρχουν μαλακες

Τωρα για το κολλημα ειναι κατεστραμενη για να κολησει θελει ενεργεια και ωρα .Αξιζει?
πιο κατω γραφουνε οτι θελουνε να εχουνε αυτοπεπηθοιση ναι αυτο ισχυει αυτη μου το δηλωσε οτι δεν εχει και αυτο ειναι το θεμα τις
παντως οι πιο πολλες ναι ετσι παιζουν για να κερδισουν αυτοπεπηιθηση απο τις ηττες που τρωνε απο τους πρωην αλλα οσυς και να παρεις η να εχεις σουζα δεν αλλαζει ο χαρακτηρας .
τι να πω οτι μου βγει εκεινη την στιγμη .θα τις χωθω και οτι βγει

παντως οταν εχεις κατι τετοια οι γκομενα ειναι καμμενο χαρτι.
παντα οταν δεν εχεις πηδηξει μια γκομενα την θελεις πιο πολυ απο αλλες που τις εχεις πηδηξει και ας ειναι πιο ομορφες, κανε κινηση να την πηδηξεις για να μην το εχεις απωθημενο, αν κατσει θα πηδηξεις αν αρχισει ξυνομουρα τι ειχες τι εχασες

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
εχω πολλους μα πολλους γνωστους που ειναι σε τετοιο στυλ

δηλαδη περιμενουν και λενε δεν πειραζει εδω ειμαι δεν τρεχει τιποτα κανε την γυρα σου αλλα ειμαι εδω και τους λενε οτι μαλακια μπορουν

αλλοι προσπαθουν να τις αγορασουν λεγοντας τι εχουν σε υλικα σπιτια αυτο τι δουλεια κανουν και τα ρεστα

αλλοι ειναι παθητικοι οτι πεις εσυ

αυτο που ξερω ειναι οτι ετσι και σε εμενα μου εκαναν τα ιδια οι γκομενες ετσι θα ημουν και εγω

τελικα τα πραγματα ειναι απλα η σε θελει η οχι

O "Αγαπουλης" ειναι  πλεον μαστιγα.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom