C'est moi idefix από LuteceΕισαι -86/14 ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
οο μον πετιτ ιντεφιξ.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ταρατσα, παντρεμενε, ο ιντεφιξ ειναι γειτονας μας . Να παρει σειρα για εισοδο στην συμμαχια παρακαλω .Ακους mr Bull?
Merci mon amiΤαρατσα, παντρεμενε, ο ιντεφιξ ειναι γειτονας μας . Να παρει σειρα για εισοδο στην συμμαχια παρακαλω .Ακους mr Bull?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δ'λειά σ' εσύ μπόμπο...Ταρατσα, παντρεμενε, ο ιντεφιξ ειναι γειτονας μας . Να παρει σειρα για εισοδο στην συμμαχια παρακαλω .Ακους mr Bull?
Εχουν γνώση οι φύλακες... ;)
Καί γία να μή ξεχνιόμαστε δές και τό review μου εδώ
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.10875]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.10875[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.10875]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.10875[/url]
Επισκέπτης
μπουλακο ωραιους οπαδους εχετε ρε..ευγε..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μπουλακο ωραιους οπαδους εχετε ρε..ευγε..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=84286;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
Φήμες... ;D
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΣΗΜΑ BRAVO ZULU
ΑΠΟ:ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Καλησπέρα σε όλους τυς συμπολεμιστές.Η τακτική δημιουργίας υποδομής και παράλληλα επιδρομών σε επιλεγμένους στόχους φαίνεται πως πιάνει τόπο...έχουμε λίγες απώλειες σε σχέση με αυτά που κερδίζουμε.Ενα μεγάλο εύγε από εμένα στην επίθεση της Συμμαχίας ELRIK,DORISTAN,BULL,BOOBO,SERETIDE,CHARISZ,JOKER.Και ένα μεγάλο μπράβο στον Ταράτσα για τη διατήρηση των λεπτών ισορροπιών ανάμεσα στα μέλη της Συμμαχίας.Ταράτσα στέλνω φορτίο.Κeep going forward αδέρφια ,πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους τυς συμπολεμιστές.Η τακτική δημιουργίας υποδομής και παράλληλα επιδρομών σε επιλεγμένους στόχους φαίνεται πως πιάνει τόπο...έχουμε λίγες απώλειες σε σχέση με αυτά που κερδίζουμε.Ενα μεγάλο εύγε από εμένα στην επίθεση της Συμμαχίας ELRIK,DORISTAN,BULL,BOOBO,SERETIDE,CHARISZ,JOKER.Και ένα μεγάλο μπράβο στον Ταράτσα για τη διατήρηση των λεπτών ισορροπιών ανάμεσα στα μέλη της Συμμαχίας.Ταράτσα στέλνω φορτίο.Κeep going forward αδέρφια ,πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αργεις...καλησπερα συμπολεμιστες.μετα απο απουσια τριων ημερων ξαναμπαινω στο παιχνιδι.
το καλο πραγμα αργει να γινει.Αργεις...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σε τι στάδιο βρίσκεσαι???το καλο πραγμα αργει να γινει.
Καλώς τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣΗΜΑ BRAVO ZULU
εχω χτισει πρεσβεια,σιταποθηκη,αποθηκη πρωτων υλων και τωρα αναπτυσσω στο δευτερο επιπεδο τη παραγωγη.εχω φουλ προμηθειες ομως επειδη ελειπα 3 μερες και τα κανω γρηγορα ολα.Σε τι στάδιο βρίσκεσαι??? Καλώς τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ
εχω ακομα πολυ δουλεια για να σας φτασω.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σου στέλνς π.μ. να σε μαλώσω...εχω χτισει πρεσβεια,σιταποθηκη,αποθηκη πρωτων υλων και τωρα αναπτυσσω στο δευτερο επιπεδο τη παραγωγη.εχω φουλ προμηθειες ομως επειδη ελειπα 3 μερες και τα κανω γρηγορα ολα.
εχω ακομα πολυ δουλεια για να σας φτασω.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
O Αρχιστράτηγος έχει πονόδοντο και πάει να βγάλει το φρονιμίτη του,γιατί αλήτεψε!!!Στο πόδι μου ο BULL και ο Βρασίδας.....Συνεχίστε τις μάχες η επίθεση,παράγετε πρώτες ύλες οι άμυνα-νεότεροι...Στον Ταράτσα να συνεχιστεί η αποστολή πρώτων υλών....
[move][size=12pt]KEEP FIGHTING!!!![/size][/move]
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
o ταρατσας να στείλει κανένα κουτί με τρίγωνα πανοράματος γιατί πήρα κάμποσα εδώ στην Αθήνα και δεν λένε τίποτα.O Αρχιστράτηγος έχει πονόδοντο και πάει να βγάλει το φρονιμίτη του,γιατί αλήτεψε!!!Στο πόδι μου ο BULL και ο Βρασίδας.....Συνεχίστε τις μάχες η επίθεση,παράγετε πρώτες ύλες οι άμυνα-νεότεροι...Στον Ταράτσα να συνεχιστεί η αποστολή πρώτων υλών....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 136