pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Στήσταδεν βαριεσαι. θα παιξουμε κανα ταβλι να περασει η ωρα οσο περιμενουμε να μαζεψουμε
Πόρτες ξεκινάμε;
Στήσταδεν βαριεσαι. θα παιξουμε κανα ταβλι να περασει η ωρα οσο περιμενουμε να μαζεψουμε
περιμενε λιγο ρε ξιφια τι τρελενεσε?ολα με σειρα θα γινουνΧωρίς να θέλω να πάω κόντρα στη συμμαχία, επειδή βαριέμαι να περιμένω ανοίγω δική μου συμμαχία με το όνομα HELLAS SYMMAXOI, συντομογραφία HEL-BR.
Καλώ όσους θέλουν να συμμετάσχουν.
Ο πρώτος κανόνας είναι η συμμαχία με την ήδη υπάρχουσα συμμαχία του Ταράτσα.
δεν βαριεσαι. θα παιξουμε κανα ταβλι να περασει η ωρα οσο περιμενουμε να μαζεψουμε
περιμενε λιγο ρε ξιφια τι τρελενεσε?ολα με σειρα θα γινουν
μαλλον τιποτα dino μαζι ειμασταν σε αυτη αλλα παμε ολοι στη μεγαλη.για πληροφοριες στειλε στον ταρατσα η το ναυαρχοκαλησπερα παιδες, επειδη το χω χασει το θεμα τις τελευταιες μερες, τι θα γινει με τη συμμαχια βορειο ανατολικα(θετικες συντεταγμενες)? Αυριο ληγει η ασυλια μου και φτιαχνω στρατο
Δεν τον χρειαζεσε τον στρατο συνεχισε με της πρωτες υλες και φτασε την κρυψωνα σε μεγαλυτερο επιπεδο απο οτι τα αποθεματα σου και δεν θα εχεις προβλημα.καλησπερα παιδες, επειδη το χω χασει το θεμα τις τελευταιες μερες, τι θα γινει με τη συμμαχια βορειο ανατολικα(θετικες συντεταγμενες)? Αυριο ληγει η ασυλια μου και φτιαχνω στρατο
Ναυαρχε διαβασε αυτο, μπορουμε να το βαλουμε στην θεση της ψηφοφοριας.Οποιος θελει να μπει στην συμμαχια θα στελνει μηνυμα στον Βull στο παιχνιδη και πρωτες υλες οσες εχει ο καθε ενας και μπορει στον ταρατσα, με καθε αναβαθμιση μπορει να καλεσει μονο 3 ατομα οποτε θα αργισει λιγο, εντομεταξη οι καινουργιοι που εχουν ακομα ασυλια δεν χρειαζεται να βιαζονται ας επικεντροθουν στην αναπτυξη τον πρωτον υλον για της πρωτες 5 μερες και μετα κρυψωνα τουλαχιστον στο επιπεδο 5.
Μην ξοδευεται ασκοπα πρωτες υλες σε τειχος η κτηρια.
Σχεδιαζω να επιτεθω σε ενα τυπο ονοματι "αριστεροφαγος" με 20 ατομα πληθυσμο, που ειναι διπλα μουΔεν τον χρειαζεσε τον στρατο συνεχισε με της πρωτες υλες και φτασε την κρυψωνα σε μεγαλυτερο επιπεδο απο οτι τα αποθεματα σου και δεν θα εχεις προβλημα.
Και να κανεις στρατο δεν θα κερδισεις τιποτα με 4 η 5 στρατιωτες το πολυ πολυ να τους χασεις αν σου επιτεθουν και τσαμπα ο κοπος και οι πρωτες υλες.
Σχεδιαζω να επιτεθω σε ενα τυπο ονοματι "αριστεροφαγος" με 20 ατομα πληθυσμο, που ειναι διπλα μου
Δεν βαζεις μυαλο με τιποταΤιμωρίας συνέχεια......
Τελικά μου έσβησε τους 2 κλώνους και μου έριξε την παραγωγή σε 2 λάκκους πυλού απο το 3 στο 2
Φταίω τώρα άμα ξανανοίξω άλλους 5 κλώνους?
[move] [/move]
Τιμωρίας συνέχεια......
Τελικά μου έσβησε τους 2 κλώνους και μου έριξε την παραγωγή σε 2 λάκκους πυλού απο το 3 στο 2
[move] [/move]
Καταρχήν δε χρειάζεται βιασύνη.Τη διαδικασία εισόδου στη Συμμαχία την έχω αναφέρει επανειλλημένως,ας διαβάσουν τις προηγούμενες σελίδες όσοι ενδιαφέρονται..Ναυαρχε διαβασε αυτο, μπορουμε να το βαλουμε στην θεση της ψηφοφοριας.
Αν είχες διαβάσει το μήνυμα που είχα στείλει θα την γλίτωνες.Τιμωρίας συνέχεια......
[move] [/move]
Ρε ρεμάλια ακούτε τον Ναύαρχο.Καταρχήν δε χρειάζεται βιασύνη.Τη διαδικασία εισόδου στη Συμμαχία την έχω αναφέρει επανειλλημένως,ας διαβάσουν τις προηγούμενες σελίδες όσοι ενδιαφέρονται..
Κατά δεύτερον ΑΣΤΟΧΗ και ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ η κίνηση του XIFIA να ανοίξει δικιά του Συμμαχία...Εδώ περιμένουν στην σειρά τόσοι,τι θα σε χαλούσε να περιμένεις μια-δυο μέρες ακόμα??Ή μήπως δε θα σε βοηθάγαμε αν δεχόσουν επίθεση??Ακόμα κι εγώ που άνοιξα το thread και σας έβαλα στο τριπάκι του παιχνιδιού περίμενα έξη μέρες...Και αυτός ο nonsense που έχεις στη συμμαχία σου,τι ρόλο βαράει???Τέλος πάντων αν ενδιαφέρεσαι για ένταξη διέλυσε τη συμμαχία σου και περίμενε...
Κατά τρίτον στα επιχειρησιακά:Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας λέω και εγώ και οι υπόλοιποι παλιοί ότι στην αρχή επενδύουμε στην παραγωγή πρώτων υλών με στόχο την κατασκευή κατα σειρά:KΡΥΨΩΝΑΣ στο 5 τουλάχιστον,Πρεσβεία στο 1 για να σας καλέσουμε στη Συμμαχία,Αγορά στο 1 για βοήθεια σε πρώτες ύλες ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ δηλαδή και οι νέοι στους παλιούς και οι παλιοί στους νέους,Κεντρικό στο 3,και τα χωράφια στο 2 τουλάχιστον.ΜΕΤΑ έπεται ο στρατός..Ακόμα εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤΟ και έχω κρυψώνα 10,κεντρικό 7,αγορά 1,στρατώνα 1 και χωράφια στο 4.Έχω δεχτεί 3 επιθέσεις και πήραν στην πρώτη μόνο ,20 σίδηρο!!Χθες μου την έπεσαν με 127 (!!) τσεκουροφόρους και στο τέλος φάγαν τα ...τσεκούρια τους.Το μυστικό είναι στη ΥΠΟΔΟΜΗ όχι στην επίθεση.Δεν άρχισε χθες το παιχνίδι,προυπήρχε και πιθανότατα θα υπάρχει και μετά από εμάς ,άρα υπάρχουν ισχυρότατοι πάικτες και Συμμαχίες.Μη δίνετε λοιπόν στόχο με επιδρομές γιατί κάποια στιγμή θα σας την πέσουν όλοι μαζί.Τέλος για τους φυλακισμένους του GATTO προτείνω συμφωνία ανταλλαγής με σύμφωνο μη επίθεσης....