Αγαπητέ Ξιφία...μου θυμίζεις μια παροιμία που λένε στο χωριό μου..."τσακωνόμαστε νύφ'...???-στα νύχια στέκομαι..."
Χαλάρωσε καλέ μου φίλε και γείτονα... ;)
Αναφερθήκαμε πολλές φορές στο θέμα της συμμαχίας και για ποιον λόγο θα κάνουμε μόνο μια...(για να μην κάνουμε πολλά άτομα πρεσβείες στο 3 επίπεδο και να μην χάνουμε έτσι χρόνο στις αναβαθμίσεις πολλών πρεσβειών κ.λ.π.)
Φαντάσου να πρέπει κάθε φορά που μπαίνει κάποιος από μας μετά από 1,2ή 5 μέρες "αποχής" από το σάϊτ να ζητά ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τη συμμαχία...θα χάναμε τη μπάλα... ;)
Αλλα και πάλι από την ώρα που μπήκες σήμερα τονίσαμε πολλές φορές ότι πρέπει να στέλνουμε πρώτες ύλες στον Ταράτσα για να αναβαθμίζεται συνεχώς η Πρεσβεία και να μπαίνουν συνέχεια νέα μέλη στη συμμαχία...εγώ ακόμα συνεχίζω να στέλνω προμήθειες στον Ταράτσα κι ας είμαι από τους πρώτους που μπήκα...
Γι'αυτό ηρεμία και υπομονή...ας μη βιαζόμαστε τόσο...εγώ δεν έχω κάνει ακόμα στρατό για να βοηθήσω στην ανάπτυξη και γιγάντωση αυτής της συμμαχίας...και η ασυλία μου έχει λήξει από το Σάββατο ;)
Τώρα θύμισε μου αν θες ποιος συναγωνιστής είναι ο nonsense γιατί μου διαφεύγει...(και με π.μ. αν θες)...
Ας μην ερχόμαστε σε αντιπαράθεση μεταξύ μας...!!!
Αυτά...
Να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα:
1. Είπαμε για 4 συμμαχίες - Βρήκα μία.
2. Περιμένουν πολλοί παίκτες να μπουν στη συμμαχία - Όσο μεγαλώνει δεν είναι δυνατόν να μπουν εύκολα, αλλά και δεν μποεούν να μπουν μικροί παίκτες για ευνόητους λόγους.
3. Η ύπαρξη μιας δεύτερης συμμαχίας δεν αναιρεί την ανάπτυξη της πρώτης. Θα συσπειρώσει έτσι περισσότερα άτομα. Σκέψου ότι μετά από λίγες μέρες μπορούν να μετακομίσουν όλοι οι παίκτες της 2ης συμμαχίας στην πρώτη μεταφέροντας την παραγωγή της.
4. Αυτό που δεν είδα ακόμη είναι η συμφωνία για συμμαχία των συμμαχιών.