vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και μια ερώτηση. ΄Συμμαχία μπορείς να κάνεις με τις ίδιες μόνο φυλές (πχ ΜΟΝΟ Ρωμαίοι) ή με οποιαδήποτε φυλή?
Εντάξει τότε, ευτυχώς γιατί ήδη σούταρα τους Βρασίδα και bull! Το ευχαριστήθηκα βεβαία αλλά δεν ήθελα να σουτάρω άλλους!Οι ομάδες βγήκαν με κριτήριο τα τεταρτημόρια που βγαίνουν από τις συντεταγμένες...Κοίτα καλύτερα,όλοι εμείς έχουμε αρνητικό χ και θετικό ψ.Και οι άλλες ομάδες αναλογα...
Με οποιαδήποτε φυλή,δεν παίζει ρόλο.Παιδιά διαβάστε το φόρουμ έχει πολλές πληροφορίες.[size=12pt]Ταράτσα φτιάξε το φόρουμ της συμμαχίας μας!!![/size]Και μια ερώτηση. ΄Συμμαχία μπορείς να κάνεις με τις ίδιες μόνο φυλές (πχ ΜΟΝΟ Ρωμαίοι) ή με οποιαδήποτε φυλή?
Εμείς γαμ@@@με και παίζουμε κιολας.dinos ολοι την ιδια απορια εχουμε σαν καινουριοι.
Να στειλουμε π.μ στον τυπο με το βιντεακι να μας πει τι στρατηγικη ακολουθησε
Έλιωσα!!!!!Εμείς γαμ@@@με και παίζουμε κιολας.
Αυτόν τον ρωτάς αν έχει δει μο@@νι;
Ναι αλλά εγώ είμαι 0,-88 και ο δωρητής2 -18,88...πως είμαστε στην ίδια συμμαχία???μήπως εκεί ο δωρητής είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο...και είπες να τον βάλεις σ'εμας???Οι ομάδες βγήκαν με κριτήριο τα τεταρτημόρια που βγαίνουν από τις συντεταγμένες...Κοίτα καλύτερα,όλοι εμείς έχουμε αρνητικό χ και θετικό ψ.Και οι άλλες ομάδες αναλογα...
Όταν κερδίσουμε τη μεγάλη μάχη...μετά είμαστε εγώ ή εσύ....θα σου πιω το αίμα τρίχα τρίχα...Εντάξει τότε, ευτυχώς γιατί ήδη σούταρα τους Βρασίδα και bull! Το ευχαριστήθηκα βεβαία αλλά δεν ήθελα να σουτάρω άλλους!
Τι να φτιάξω δηλαδή?Με οποιαδήποτε φυλή,δεν παίζει ρόλο.Παιδιά διαβάστε το φόρουμ έχει πολλές πληροφορίες.[size=12pt]Ταράτσα φτιάξε το φόρουμ της συμμαχίας μας!!![/size]
Ανοιξε και ενα Τραβελια με προσοντα ποτε δεν ξερεις.Τι να φτιάξω δηλαδή?
Άνοιξα ένα θεμα γενικό!
Ανοιξε και ενα Τραβελια με προσοντα ποτε δεν ξερεις.
Μάλλον εσύ είσαι σαν την καλαμιά,πάνω στο 0 και σ'έβαλα με τους από κάτω για ισομέρεια.Και ο doritis 1 είναι αυτός που ανέφερες όχι ο 2.Για να προσέχουμε λίγο!!!! ;) ;) ;) ;)Ναι αλλά εγώ είμαι 0,-88 και ο δωρητής2 -18,88...πως είμαστε στην ίδια συμμαχία???μήπως εκεί ο δωρητής είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο...και είπες να τον βάλεις σ'εμας???
Για στειλτες με πμ.Εγώ έχω 2 αρνητικές συντεταγμένες...είναι κανείς στην γειτονιά?
Οχι με πμ, να τις δει ο ναύαρχος για να μας πεί που ανήκει!Για στειλτες με πμ.
Με τους από κάτω μας είσαι δες πιο πίσω που ανήκεις....Εγώ έχω 2 αρνητικές συντεταγμένες...είναι κανείς στην γειτονιά?
Μια απορια εχω πως τα καταφερες ρε ναυαρχε εγω δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να κανω ολοι αυτοι την δουλεια ευγε, respect.Οχι με πμ, να τις δει ο ναύαρχος για να μας πεί που ανήκει!
Α ρε ναύαρχε μόνο να "χώνεις" ξέρεις...με βάζεις να διαβάσω 58 σελίδες?Με τους από κάτω μας είσαι δες πιο πίσω που ανήκεις....
Στην 52 ειναι οι συμμαχιες.Α ρε ναύαρχε μόνο να "χώνεις" ξέρεις...με βάζεις να διαβάσω 58 σελίδες?
δεν εχεις αρνητικες συντεταγμενεςΕγώ έχω 2 αρνητικές συντεταγμένες...είναι κανείς στην γειτονιά?