ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Για διευκόλυνση όλων παραθέτω την οργάνωση Δυνάμεων.Φυλαξτε την για να μη μπερδεύεστε...
Πως το συμπέρανες αυτό?Αφου δεν ξέρεις ποιο χωριό έχω!!!δεν εχεις αρνητικες συντεταγμενες
Για διευκόλυνση όλων παραθέτω την οργάνωση Δυνάμεων.Φυλαξτε την για να μη μπερδεύεστε...
www.imageshack.gr/view.php?file=60jlc6lngsk8kgur8d74.jpg] [/URL]Για διευκόλυνση όλων παραθέτω την οργάνωση Δυνάμεων.Φυλαξτε την για να μη μπερδεύεστε...
Εγω εχω και στα δυο χωρια αρνητικες συντεταγμενες αρα ο gatto ειναι μαζι μου.Για διευκόλυνση όλων παραθέτω την οργάνωση Δυνάμεων.Φυλαξτε την για να μη μπερδεύεστε...
Αντι για σιταρι αρχισε να φτιαχνει δορυφορους.Πως το συμπέρανες αυτό?Αφου δεν ξέρεις ποιο χωριό έχω!!!
απο την λιστα του ναυαρχου την ιδια ομαδα δεν εισαι με μενα?Πως το συμπέρανες αυτό?Αφου δεν ξέρεις ποιο χωριό έχω!!!
Όχι τώρα το έφτιαξα...είναι νοτιοδυτικά οπότε έχει αρνητικές συντεταγμένες!Βρασίδα θα τους λιανίσουμε!απο την λιστα του ναυαρχου την ιδια ομαδα δεν εισαι με μενα?
εμεις με δυο αρνητικες μπαινουμε στη συμμαχια ταρατσα που ηδη υπαρχειΕγω εχω και στα δυο χωρια αρνητικες συντεταγμενες αρα ο gatto ειναι μαζι μου.
ο ντινος αργει ο.κ. . gatto δεν εισαι ο gt21? αν ειναι να ποσταρουν και οι αλλοι δυο cosfra,gt21 να δουμε που βρισκονταιN.W.bourdela brothers
Beavis
Dinos
Cosfra
gt 21
Είμαι μεγάλη πουτάνα...πάω με όλους εγώο παγουρας ειναι στο κεντρο ακριβως
δεν χωραει πουθενα
συ ειπαςΕίμαι μεγάλη πουτάνα...πάω με όλους εγώ
Ηθελα να ηξερα ποιος μας ψηφισε.Βρασίδα μόνο απο 1 ψήφο πήραμε!
Ο ντοκτορ τζεκιλ και ο κυριος χαιντΗθελα να ηξερα ποιος μας ψηφισε.