Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Όχι τώρα το έφτιαξα...είναι νοτιοδυτικά οπότε έχει αρνητικές συντεταγμένες!Βρασίδα θα τους λιανίσουμε! :rockon:
Μια συμβουλη αφου αρχισες τωρα μην ασχοληθης με κτιρια φτιαξε πρωτα την παραγωγη σου σε επιπεδο τουλαχιστον δυο σε ολα και μετα τα κτιρια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συμπολεμιστες η μαλλον καλυτερα συντροφοι αγροτες σας χαιρετω
πηγαινω καμια γυρα τωρα που σταματησε η κωλοβροχη γιατι επηξα σημερα :tickedoff:
καλο βραδυ

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
S.W.bourdela brothers
Vommakoulis
NIKOSS278
Taratsa 2
Taratsa 3
Lambros jocker
XSX

Στον Ξιφία αύριο πρωί θα έχω επίπεδο πρεσβείας 2 και μέχρι το βράδυ ίσως 3.
Το XSX είναι ακόμα νεούλι.

Πρεσβεια στο 1 ειμαι ακομα.
Σαββατοκυριακο θα λειπω οποτε ισως Κυριακη η Δευτερα να μπορεσω να την παω στο 3

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.Με 39,1% το επίσημο όνομα της Μεγάλης Συμμαχίας θα είναι .....
BOURDELA BROTHERS
Συνθηματικά ΒΒ που σημαίνει πολλά άσχετα πράγματα (Brigitte Bardo, Bugs Banny, Blues Brothers, Βασίλειος Βουλγαροκτόνος  :2funny: κλπ).

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες πώς πουλάω π.χ 50 σίδερο γιά 60 πηλό ?
Βάζω τά αντίστοιχα στήν αγορά πρός πώληση και μού λέει "λίγοι έμποροι"

live

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
bourdelo  x77 y46  οποιος θελει για συμαχια μου λεει.

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
bourdelo   x77 y46  οποιος θελει για συμαχια μου λεει.
Φιλε οι συντεταγμενες σου ειναι 77/-46 παιζει και το (-) ρολο.Μπουρδελοσυμμαχια κανε καλυτερα με κοντινους σου συνμπουρδελιαρηδες ας πουμε με Ν.Ε. κοιτα στη σελιδα 52..Απλως πρεπει να χεις πρεσβεια για συμμαχια, μαλλον σε 2-3 μερες.Cheers :rockon: :rockon:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Μαγκες μην τρελλαίνεστε!
Το παιχνιδι κατα βαθος ειναι μεγαλη φολα...Παιζω περιπου ενα χρονο, παλαιοτερα στον server2  και τωρα στον server5 και βαριεμαι τη ζωη μου πλεον...
Ασε που υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν, αλλα αν δεν χωσεις συνδρομη δεν πας μπροστα.

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες μην τρελλαίνεστε!
Το παιχνιδι κατα βαθος ειναι μεγαλη φολα...Παιζω περιπου ενα χρονο, παλαιοτερα στον server2  και τωρα στον server5 και βαριεμαι τη ζωη μου πλεον...
Ασε που υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν, αλλα αν δεν χωσεις συνδρομη δεν πας μπροστα.

Δεν πειραζει! Οι μπουρδελιαρηδες θα επιβληθουν υπο οποιεσδηποτε συνθηκες! Ολοι Οι αλλοθρησκοι θα σβηστουν απτο χαρτη! Παιζεις ενα χρονο?? Ωραια εισαι εμπειρος πρεπει να ερθεις στο team!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Δεν πειραζει! Οι μπουρδελιαρηδες θα επιβληθουν υπο οποιεσδηποτε συνθηκες! Ολοι Οι αλλοθρησκοι θα σβηστουν απτο χαρτη! Παιζεις ενα χρονο?? Ωραια εισαι εμπειρος πρεπει να ερθεις στο team!!!
Σωστά!Φόλα ξεφόλα θα τους πατήσουμε όλους μόλις ενωθεί Η Μεγάλη Συμμαχία!!!!!
Καλημέρα συμπολεμιστές,ξυπνήστε,έχουμε δουλειά στα χωριά μας!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σωστά!Φόλα ξεφόλα θα τους πατήσουμε όλους μόλις ενωθεί Η Μεγάλη Συμμαχία!!!!!
Καλημέρα συμπολεμιστές,ξυπνήστε,έχουμε δουλειά στα χωριά μας!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέραααααααααααααααααα
Επάνω τους
:rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Kαλημερα γενναιοι πολεμιστες.
Εχω ανεβαση καπως την παραγωγη και οταν ξυπναω εχω να κανω καποια πραγματα σιγα σιγα αρχιζει να γινεται ενδιαφερων.
Αντε να αρχισουμε να φτιαχνουμε και στρατο.
Ναυαρχε την μερα που ανοιξες το θρεντ μπηκες στο παιχνιδη? αν ναι τοτε νομιζω οτι σημερα ειναι η τελευταια μερα ασυλιας μας,ετοιμασου.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εχω ανεβαση καπως την παραγωγη και οταν ξυπναω εχω να κανω καποια πραγματα σιγα σιγα αρχιζει να γινεται ενδιαφερων.
Ναυαρχε την μερα που ανοιξες το θρεντ μπηκες στο παιχνιδη? αν ναι τοτε νομιζω οτι σημερα ειναι η τελευταια μερα ασυλιας μας,ετοιμασου.
Καλημέρα Βρασίδα.
Εγω έγινα μέλος στις 18-3-2008
Πόσες μέρες έχω ασυλία;
Το ιδιο κάνω και γω
Σήμερα ξεκίνησα σιταποθηκη.
Και κρυψώνα στο επίπεδο 3

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα Βρασίδα.
Εγω έγινα μέλος στις 18-3-2008
Πόσες μέρες έχω ασυλία;
Το ιδιο κάνω και γω
Σήμερα ξεκίνησα σιταποθηκη.
Και κρυψώνα στο επίπεδο 3
Οταν ξεκινησες σου εστειλαν ενα μηνυμα που ελεγε ποσες μερες θα εχεις ασυλια ειναι 7 μερες πηγαινε στα μηνυματα να το τσεκαρης.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλημέρα Βρασίδα,16 του μήνα μπήκα,άρα τελευταία μέρα ασυλίας σήμερα !!:headbang: :headbang:Φτιάχνω κρυψώνα στο 5,στρατό δεν έχω ακόμα,τοίχος στο 3,θα τους πάρω φαλάγγι...Γκολ εσείς,Σέντρα εμείς!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom