Μια συμβουλη αφου αρχισες τωρα μην ασχοληθης με κτιρια φτιαξε πρωτα την παραγωγη σου σε επιπεδο τουλαχιστον δυο σε ολα και μετα τα κτιρια.Όχι τώρα το έφτιαξα...είναι νοτιοδυτικά οπότε έχει αρνητικές συντεταγμένες!Βρασίδα θα τους λιανίσουμε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμπολεμιστες η μαλλον καλυτερα συντροφοι αγροτες σας χαιρετω
πηγαινω καμια γυρα τωρα που σταματησε η κωλοβροχη γιατι επηξα σημερα
καλο βραδυ
πηγαινω καμια γυρα τωρα που σταματησε η κωλοβροχη γιατι επηξα σημερα
καλο βραδυ
labros_joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
S.W.bourdela brothers
Vommakoulis
NIKOSS278
Taratsa 2
Taratsa 3
Lambros jocker
XSX
Στον Ξιφία αύριο πρωί θα έχω επίπεδο πρεσβείας 2 και μέχρι το βράδυ ίσως 3.
Το XSX είναι ακόμα νεούλι.
Πρεσβεια στο 1 ειμαι ακομα.
Σαββατοκυριακο θα λειπω οποτε ισως Κυριακη η Δευτερα να μπορεσω να την παω στο 3
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συνθηματικά ΒΒ που σημαίνει πολλά άσχετα πράγματα (Brigitte Bardo, Bugs Banny, Blues Brothers, Βασίλειος Βουλγαροκτόνος κλπ).Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.Με 39,1% το επίσημο όνομα της Μεγάλης Συμμαχίας θα είναι .....
BOURDELA BROTHERS
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.Με 39,1% το επίσημο όνομα της Μεγάλης Συμμαχίας θα είναι .....
[move][size=12pt]BOURDELA BROTHERS[/size][/move]
Στον ταράτσα την έριξα εγώ. Γείτονας γαρ...Βρασίδα μόνο απο 1 ψήφο πήραμε!
Φιλε οι συντεταγμενες σου ειναι 77/-46 παιζει και το (-) ρολο.Μπουρδελοσυμμαχια κανε καλυτερα με κοντινους σου συνμπουρδελιαρηδες ας πουμε με Ν.Ε. κοιτα στη σελιδα 52..Απλως πρεπει να χεις πρεσβεια για συμμαχια, μαλλον σε 2-3 μερες.Cheersbourdelo x77 y46 οποιος θελει για συμαχια μου λεει.
Μαγκες μην τρελλαίνεστε!
Το παιχνιδι κατα βαθος ειναι μεγαλη φολα...Παιζω περιπου ενα χρονο, παλαιοτερα στον server2 και τωρα στον server5 και βαριεμαι τη ζωη μου πλεον...
Ασε που υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν, αλλα αν δεν χωσεις συνδρομη δεν πας μπροστα.
Το παιχνιδι κατα βαθος ειναι μεγαλη φολα...Παιζω περιπου ενα χρονο, παλαιοτερα στον server2 και τωρα στον server5 και βαριεμαι τη ζωη μου πλεον...
Ασε που υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν, αλλα αν δεν χωσεις συνδρομη δεν πας μπροστα.
Μαγκες μην τρελλαίνεστε!
Δεν πειραζει! Οι μπουρδελιαρηδες θα επιβληθουν υπο οποιεσδηποτε συνθηκες! Ολοι Οι αλλοθρησκοι θα σβηστουν απτο χαρτη! Παιζεις ενα χρονο?? Ωραια εισαι εμπειρος πρεπει να ερθεις στο team!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Σωστά!Φόλα ξεφόλα θα τους πατήσουμε όλους μόλις ενωθεί Η Μεγάλη Συμμαχία!!!!!Δεν πειραζει! Οι μπουρδελιαρηδες θα επιβληθουν υπο οποιεσδηποτε συνθηκες! Ολοι Οι αλλοθρησκοι θα σβηστουν απτο χαρτη! Παιζεις ενα χρονο?? Ωραια εισαι εμπειρος πρεπει να ερθεις στο team!!!
Καλημέρα συμπολεμιστές,ξυπνήστε,έχουμε δουλειά στα χωριά μας!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΚαλημέρααααααααααααααααααΣωστά!Φόλα ξεφόλα θα τους πατήσουμε όλους μόλις ενωθεί Η Μεγάλη Συμμαχία!!!!!
Καλημέρα συμπολεμιστές,ξυπνήστε,έχουμε δουλειά στα χωριά μας!!!
Επάνω τους
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα συμπολεμιστή!!Οι παντρεμένοι ξυπνάνε νωρίς λέμε!!!!!!Καλημέραααααααααααααααααα
Επάνω τους
Kαλημερα γενναιοι πολεμιστες.
Εχω ανεβαση καπως την παραγωγη και οταν ξυπναω εχω να κανω καποια πραγματα σιγα σιγα αρχιζει να γινεται ενδιαφερων.
Αντε να αρχισουμε να φτιαχνουμε και στρατο.
Ναυαρχε την μερα που ανοιξες το θρεντ μπηκες στο παιχνιδη? αν ναι τοτε νομιζω οτι σημερα ειναι η τελευταια μερα ασυλιας μας,ετοιμασου.
Εχω ανεβαση καπως την παραγωγη και οταν ξυπναω εχω να κανω καποια πραγματα σιγα σιγα αρχιζει να γινεται ενδιαφερων.
Ναυαρχε την μερα που ανοιξες το θρεντ μπηκες στο παιχνιδη? αν ναι τοτε νομιζω οτι σημερα ειναι η τελευταια μερα ασυλιας μας,ετοιμασου.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΣωστόςΚαλημέρα συμπολεμιστή!!Οι παντρεμένοι ξυπνάνε νωρίς λέμε!!!!!!
Τώρα που έχει ησυχία στο σπίτι.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα Βρασίδα.Kαλημερα γενναιοι πολεμιστες.
Εγω έγινα μέλος στις 18-3-2008
Πόσες μέρες έχω ασυλία;
Το ιδιο κάνω και γω
Σήμερα ξεκίνησα σιταποθηκη.
Και κρυψώνα στο επίπεδο 3
Οταν ξεκινησες σου εστειλαν ενα μηνυμα που ελεγε ποσες μερες θα εχεις ασυλια ειναι 7 μερες πηγαινε στα μηνυματα να το τσεκαρης.Καλημέρα Βρασίδα.
Εγω έγινα μέλος στις 18-3-2008
Πόσες μέρες έχω ασυλία;
Το ιδιο κάνω και γω
Σήμερα ξεκίνησα σιταποθηκη.
Και κρυψώνα στο επίπεδο 3
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Οκ. Το βρήκα. Ευχαριστώ.Οταν ξεκινησες σου εστειλαν ενα μηνυμα που ελεγε ποσες μερες θα εχεις ασυλια ειναι 7 μερες πηγαινε στα μηνυματα να το τσεκαρης.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα Βρασίδα,16 του μήνα μπήκα,άρα τελευταία μέρα ασυλίας σήμερα !! Φτιάχνω κρυψώνα στο 5,στρατό δεν έχω ακόμα,τοίχος στο 3,θα τους πάρω φαλάγγι...Γκολ εσείς,Σέντρα εμείς!!!Kαλημερα γενναιοι πολεμιστες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 136