pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΕχωBoobomastoras
KALIS
Doritis 1
THEBLADE
Taratsa 1
Pantremenos
OVELIX 1
Πρεσβείες στο επίπεδο 1 έχετε?
περιμένω πρόσκληση
ΕχωBoobomastoras
KALIS
Doritis 1
THEBLADE
Taratsa 1
Pantremenos
OVELIX 1
Σου έστειλα, έστειλα και στον ναύαρχο!Εχω
περιμένω πρόσκληση
μας υποχρέωσες...Ελα για να οργανοθουμε απο εμας ποιος εχει πρεσβεια στο 3 η θα κανει συντομα εγω εχω στο ενα στο τεμπελοχωριο και καθολου στο ανοκατοχωρι
Εγω οχι ακομα. θα φτιαξω το Σαββατο, Αμα εχουν οι αλλοι ας μπουν τωραBoobomastoras
KALIS
Doritis 1
THEBLADE
Taratsa 1
Pantremenos
OVELIX 1
Καταλαβα που την εχεις εσυ;μας υποχρέωσες...
στο χωριό σου στη δική μας γειτονιά...έχεις πρεβεία??και σε ποιο επίπεδο???λοιπον ειμαι στο τσακ να κανω πραξικοπημα
μαγκες ο ναυαρχος εκανε μια σημαντικη δουλεια και μας χωρισε σε 4 ομαδες(βεβαια εχω και 3 χωριο που δεν το ειδα αλλα δεν πειραζει θα το βρω που πηγαινει)
λιγο πολυ ξερουμε που ανηκουμε
ο ταρατσας εφτασε πρωτος σε κατασταση τετοια ωστε να καλεσει κοσμο,αρα ειναι αρχηγος και ετσι θα βγαινει ο αρχηγος,ονομαζει οπως θελει την συμμαχια και καλει τον κοσμο που βρισκεται στην ομαδα του αναλογα ποιος ειναι ετοιμος
αυτο θα κανουμε και για τις υπολοιπες ομαδες
απλα πραγματα
υγ.ταρατσα και καθε αρχηγος οταν κανεις συμμαχια και καλεις κοσμο(στελνε συντεταγμενες) να ελεγχουμε μεσω πμ τις συντεταγμενες ετσι ωστε να αποφυγουμε τυχον λαθη η παραλειψεις
στο 1 και στις 20.30 στο 2Καταλαβα που την εχεις εσυ;
δεν εχω ακομη πρεσβεια πουθεναστο χωριό σου στη δική μας γειτονιά...έχεις πρεβεία??και σε ποιο επίπεδο???
Εγω για το δυτερο επιπεδο θα μπορω 9.45.στο 1 και στις 20.30 στο 2
Πως το λένε το χωριό σου, έχεις πρεσβεία?λοιπον ειμαι στο τσακ να κανω πραξικοπημα
μαγκες ο ναυαρχος εκανε μια σημαντικη δουλεια και μας χωρισε σε 4 ομαδες(βεβαια εχω και 3 χωριο που δεν το ειδα αλλα δεν πειραζει θα το βρω που πηγαινει)
λιγο πολυ ξερουμε που ανηκουμε
ο ταρατσας εφτασε πρωτος σε κατασταση τετοια ωστε να καλεσει κοσμο,αρα ειναι αρχηγος και ετσι θα βγαινει ο αρχηγος,ονομαζει οπως θελει την συμμαχια και καλει τον κοσμο που βρισκεται στην ομαδα του αναλογα ποιος ειναι ετοιμος
αυτο θα κανουμε και για τις υπολοιπες ομαδες
απλα πραγματα
υγ.ταρατσα και καθε αρχηγος οταν κανεις συμμαχια και καλεις κοσμο(στελνε συντεταγμενες) να ελεγχουμε μεσω πμ τις συντεταγμενες ετσι ωστε να αποφυγουμε τυχον λαθη η παραλειψεις
εγω βρε γκασμαΟ cezar που μου έστειλε πμ ποιός είναι απο εσας?