Επισκέπτης
Δηλαδή να μην σας καλέσω στην συμμαχία το βράδυ?
για πες και μένα τον τρόπο Νικεγω με το πληκτρο prtscn το κανω
βλεπεις μια εικονα στο πισι σουγια πες και μένα τον τρόπο Νικ
Τα ονόματα που παρέθεσα είναι αυτά που έχουμε εδώ..ναι ρε ναυαρχε αλλα ειμαι νικοςς278 με δυο ς
αυτο θελω να σου πω
Όχι θα καλέσεις αυτούς που είναι κοντα σου ή , μην καλέσεις άλλους και μπες στην κοινή...Δηλαδή να μην σας καλέσω στην συμμαχία το βράδυ?
Καλώς ,και πώς θα βρούμε ονόματα κοινής απο΄δοχής???Ναύαρχε είσαι λάθος κατά την γνώμη μου, οι συμμαχίες με αυτό το όνομα είναι λάθος!!!
Θα μας πάρουν χαμπάρι αμέσως και θα μας διαλύσουν με τον στρατό τους μεγαλύτερες συμμαχίες!
Κάλεσε τους κοντινούς.Δηλαδή να μην σας καλέσω στην συμμαχία το βράδυ?
για το ονομα και εγω συμφωνωΝαύαρχε είσαι λάθος κατά την γνώμη μου, οι συμμαχίες με αυτό το όνομα είναι λάθος!!!
Θα μας πάρουν χαμπάρι αμέσως και θα μας διαλύσουν με τον στρατό τους μεγαλύτερες συμμαχίες!
Συμφωνώ κι εγώ...μήπως πρέπει να δώσουμε στις πρώτες μικρές συμμαχίες άσχετα ονόματα με το bourdela brothers????Ναύαρχε είσαι λάθος κατά την γνώμη μου, οι συμμαχίες με αυτό το όνομα είναι λάθος!!!
Ναύαρχε...για μένα είναι απλό...βγάζουμε για τις 4 υποσυμμαχίες 4 άσχετα ονόματα με την μεγάλη συμμαχία και τον όρο bourdela μέχρι το βράδυ το πολύ...ας πέσουν προτάσεις...δεν είναι ανάγκη να κάνουμε ψηφοφορία γι'αυτά...κοινό αποδεκτό θα είναι το όνομα της μεγάλης Συμμαχίας...!!!Καλώς ,και πώς θα βρούμε ονόματα κοινής απο΄δοχής???
ναυαρχε κατι δεν πιανω εδωΛοιπόν, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Απ'ότι φαίνεται πάμε για bourdela brothers οπότε
Ν.Ε.bourdela brothers :
Boobomastoras
KALIS
Doritis 1
THEBLADE
Taratsa 1
Pantremenos
OVELIX 1
N.W.bourdela brothers
Beavis
Dinos
Cosfra
gt 21
N.E.bourdela brothers
Geopon
Xifias
Doritis 2
ΒΡΑΣΙΔΑΣ 1
ΒΡΑΣΙΔΑΣ 2
BULL
Geremy
Elvis 7
N.W.bourdela brothers
Vommakoulis
NIKOS278
Taratsa 2
Taratsa 3
Lambros jocker
Τα μέλη της κάθε Συμμαχίας ας επικοινωνήσουν με pm μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο ιδρυτής της Συμμαχίας και ποιος είναι πιο κοντά στην πρεσβεία με level 3 για να μην καθυστερείτε.Αν κάποιος συμπολεμιστής δεν είδε το όνομά του ας επικοινωνήσει με τα μέλη της γεωγραφικής κατανομής τους για τα περαιτέρω...
[move][size=14pt]ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!![/size][/move]
Ατίθασες λούγκρες!π.χ. 4 άσχετα ονόματα...κένταυροι,μαχητές,αδιάφθοροι πεζοναύτες....έτσι μου ήρθαν τώρα...τι γράφω πάλι ο πούστης...???
Σωστός,το διορθώνω..ναυαρχε κατι δεν πιανω εδω
εχεις βαλει απο δυο φορες ΒΑ και ΒΔ
δεν θα επρεπε να εχει ΝΑ και ΝΔ???
Σωστό και λύθηκε και το θέμα του ονόματος.Ο πρώτος με Πρεσβεία στο 3 από καθε πλευρα αποφασίζει για το επιμέρους όνομα της υποσυμμαχίας...Εύγε Παντρεμένε!!!!τι μπερδέστε ρε;
όποιος έχει κάνει συμμαχία και είναι αρχηγός ας αρχίσει να καλάει άτομα απο δω
Απλά να ενημερώνει ποιους έχει καλεσει για να μην μπευρδεόμαστε μεταξύ μας
όπως ο ΤΑΡΑΤΣΑΣ που έχει ηδη μια συμαχία να πει ποιους έχει καλέσει
και μετά ο επόμενος
Το πήρες πολύ πατριωτικά βρε Νίκο...Λες να έχουμε κατασκόπους???[size=25pt] ATTENTION PLEASE[/size]
οι προτασεις μου ειναι οι εξης:
1.απο καιε ομαδα ο ναυαρχος θα βγαλει τωρα εναν αρχηγο.αυτος ο αρχηγος θα μιλησει με πμ με τους αλλους της ιδιας ομαδας για το ονομα της συμμαχιας το οποιο ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθει
2.οι αρχηγοι μεταξυ τους παλι με ΠΜ θα πουνε τα ονοματα των συμμαχιων
3.αλλαζουμε ΟΛΟΙ τα ονοματα των χωριων
4.αν μπορουν οι μοντ να σβησουν το θρεντ και να ανοιξουμε καινουριο μηπως καποιος εχει μπει η θα μπει και δει τις συντεταγμενες μας αν δεν το εχει κανει ηδη
5.αν ισχυσουν ολα τα παραπανω ΠΟΤΕ δεν θα λεμε ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ,ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΩΝ,ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ δημοσια
εγώ είμαι μέσα...[size=25pt] ATTENTION PLEASE[/size]
οι προτασεις μου ειναι οι εξης:
1.απο καιε ομαδα ο ναυαρχος θα βγαλει τωρα εναν αρχηγο.αυτος ο αρχηγος θα μιλησει με πμ με τους αλλους της ιδιας ομαδας για το ονομα της συμμαχιας το οποιο ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθει
2.οι αρχηγοι μεταξυ τους παλι με ΠΜ θα πουνε τα ονοματα των συμμαχιων
3.αλλαζουμε ΟΛΟΙ τα ονοματα των χωριων
4.αν μπορουν οι μοντ να σβησουν το θρεντ και να ανοιξουμε καινουριο μηπως καποιος εχει μπει η θα μπει και δει τις συντεταγμενες μας αν δεν το εχει κανει ηδη
5.αν ισχυσουν ολα τα παραπανω ΠΟΤΕ δεν θα λεμε ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ,ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΩΝ,ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ δημοσια
Και σου ταιριάζειιιιιι...Ατίθασες λούγκρες!
ισως και να εχουμε ρε συ ναυαρχε γιατι οχιΤο πήρες πολύ πατριωτικά βρε Νίκο...Λες να έχουμε κατασκόπους???