Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
ισως και να εχουμε ρε συ ναυαρχε γιατι οχι
ειναι ενα σαιτ εδω με 40000 χρηστες
why not?
Δεν ξέρω ρε συ πολύ μανούρα να αλλάξουμε όλοι ονόματα..Κι αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι και σβηστεί το thread???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν ξέρω ρε συ πολύ μανούρα να αλλάξουμε όλοι ονόματα..Κι αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι και σβηστεί το thread???
ναι ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο
αλλα τι να κανουμε?
στον πολεμο τιποτα δεν ειναι ευκολο ε?
εσυ ναυαρχε τα ξερεις πιο καλα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αρχίσαμε με ηττοπάθειες και δεν μαρέσει.
Και τα π.μ. ρε Νικ γιατί υπάρχουν

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν για να μην το συζητάμε με τις ώρες..να κάνουμε μόνο το εξής απλό???να αλλάξουμε τα ονόματα των 4 μικρών συμμαχιών σε κάτι άσχετο με το όνομα της μεγάλης και συνεχίζουμε....
όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερε ο νικ μπορούμε από εδώ και στο εξής να αλλάξουμε στρατηγική όσον αφορά το πως θα επικοινωνούμε μεταξύ μας για την τακτική που θα ακολουθήσουμε στο παιχνίδι!!! :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
ναι ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο
αλλα τι να κανουμε?
στον πολεμο τιποτα δεν ειναι ευκολο ε?
εσυ ναυαρχε τα ξερεις πιο καλα
Ναι αλλά δεν μου απαντάς,αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι τι γίνεται?Ίσως να αλλάζαμε μόνο τον τίτλο του thread για να μην βγαίνει στο google... Εγώ πάντως σταματάω την παραγωγή και περιμένω να πάω την πρεσβεία στο 3...
Λοιπόν για να μην το συζητάμε με τις ώρες..να κάνουμε μόνο το εξής απλό???να αλλάξουμε τα ονόματα των 4 μικρών συμμαχιών σε κάτι άσχετο με το όνομα της μεγάλης και συνεχίζουμε....
όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερε ο νικ μπορούμε από εδώ και στο εξής να αλλάξουμε στρατηγική όσον αφορά το πως θα επικοινωνούμε μεταξύ μας για την τακτική που θα ακολουθήσουμε στο παιχνίδι!!! :rockon:
OK!Kαι θα επικοινωνούμε με PM...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες συτγνωμη που θα το πω αλλα εχουμε να φαμε γαμησι
και ο λογος ειναι οτι ειμαστε ενα σωρο παιχτες και ποσταρουμε 700 προτασεις και αντι να γινει κατι ........παπαλα
και ο λογος ειναι ο εξης
οπως σε καθε πολεμο ετσι και εδω χρειαζετε ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που θα παρει 2-3 αποφασεις και οι αλλοι θα ακολουθησουν.πολυ απλα ειναι τα πραματα
ας επιλεξουμε ενα αρχηγο για αρχη
και μετα βλεπουμε

Επισκέπτης
Εγω το βράδυ είχα σκοπό να καλέσω τον nik τον kalis και τον pantremeno!
Τώρα ποιούς να καλέσω?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
και ο λογος ειναι οτι ειμαστε ενα σωρο παιχτες και ποσταρουμε 700 προτασεις και αντι να γινει κατι ........παπαλα
και ο λογος ειναι ο εξης
οπως σε καθε πολεμο ετσι και εδω χρειαζετε ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που θα παρει 2-3 αποφασεις και οι αλλοι θα ακολουθησουν.πολυ απλα ειναι τα πραματα
και μετα βλεπουμε
Αρχηγός είναι ο Ναύαρχος.... :rockon:
Εγω το βράδυ είχα σκοπό να καλέσω τον nik τον kalis και τον pantremeno!
Τώρα ποιούς να καλέσω?
Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? :2funny:έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχη :rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αρχηγός είναι ο Ναύαρχος.... :rockon:Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? :2funny:έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχη :rockon: :rockon: :rockon:
συμφωνω και εγω αλλα οχι μονο στα λογια
ναυαρχε παρε την κατασταση στα χερια σου

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
και ο λογος ειναι ο εξης
και μετα βλεπουμε
Αρχηγός είναι ο Ναύαρχος.... :rockon:Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? :2funny:έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχη :rockon: :rockon: :rockon:
Νίκο και Bull δεν χρειαζόμαστε έναν Αρχηγό.Η κάθε συμμαχία έχει το δικό της.Και φυσικά για να γίνεις Αρχηγός ,πέρα από την πλάκα, πρέπει να λιώσεις εδώ μέσα,μπορείς??Εγώ προσωπικά όχι,σήμερα που είμαι μέσα από το πρωί, κρεβατωμένος είμαι, γι'αυτό έχω χρόνο.Καθημερινές και ΣΚ ζήτημα να ποστάρω 3-4 μηνύματα.Λοιπόν τι λέμε τώρα ,αν μπορεί κάποιος να είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ από εμένα έχει το ελεύθερο για την αρχηγία και ο Στόλος μαζί του :rockon: :rockon:
YΓ Για τις Γκόμενες ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
Λοιπόν αλλάζω το όνομα και το κάνω city tour και διώχνω τους συμμάχους που έχω τώρα και καλώ τους κοντινούς! οκ?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Πλάκα πλάκα θυμάμαι τώρα τα χρόνια του Πανεπιστημίου...Στις Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών ΠΑΝΤΑ στην αρχή θέταμε θέμα διαδικασίας,και στο καπάκι διαδικαστικό θέμα επί του ...διαδικαστικού της διαδικασίας!!!!!!!Και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.Άστε να προχωρήσουμε όπως σας είπα γεωγραφικα οι επιμέρους συμμαχίες και στην πορεία το κοιτάμε εκ νέου.....

Επισκέπτης
Boobomastoras
KALIS
Doritis 1
THEBLADE
Taratsa 1
Pantremenos
OVELIX 1
Πρεσβείες στο επίπεδο 1 έχετε?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πλάκα πλάκα θυμάμαι τώρα τα χρόνια του Πανεπιστημίου...Στις Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών ΠΑΝΤΑ στην αρχή θέταμε θέμα διαδικασίας,και στο καπάκι διαδικαστικό θέμα επί του ...διαδικαστικού της διαδικασίας!!!!!!!Και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.Άστε να προχωρήσουμε όπως σας είπα γεωγραφικα οι επιμέρους συμμαχίες και στην πορεία το κοιτάμε εκ νέου.....
Ρε ρεμάλια κάντε οτι λέει ο ΚΑΛΙΣ
να τελειώνουμε
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom