boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
ΑΠΑΙΧΤΟΑτίθασες λούγκρες!
ΑΠΑΙΧΤΟΑτίθασες λούγκρες!
Δεν ξέρω ρε συ πολύ μανούρα να αλλάξουμε όλοι ονόματα..Κι αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι και σβηστεί το thread???ισως και να εχουμε ρε συ ναυαρχε γιατι οχι
ειναι ενα σαιτ εδω με 40000 χρηστες
why not?
Μόλις άκουσες λούγκρες εσύ τσουπ....αμέσως πετάχτηκες...ΑΠΑΙΧΤΟ
ναι ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολοΔεν ξέρω ρε συ πολύ μανούρα να αλλάξουμε όλοι ονόματα..Κι αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι και σβηστεί το thread???
τι εννοεις?αρχίσαμε με ηττοπάθειες και δεν μαρέσει.
Και τα π.μ. ρε Νικ γιατί υπάρχουν
Λοιπόν για να μην το συζητάμε με τις ώρες..να κάνουμε μόνο το εξής απλό???να αλλάξουμε τα ονόματα των 4 μικρών συμμαχιών σε κάτι άσχετο με το όνομα της μεγάλης και συνεχίζουμε....Δεν ξέρω ρε συ πολύ μανούρα να αλλάξουμε όλοι ονόματα..Κι αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι και σβηστεί το thread???
Ναι αλλά δεν μου απαντάς,αν κάποιος δεν το πάρει χαμπαρι τι γίνεται?Ίσως να αλλάζαμε μόνο τον τίτλο του thread για να μην βγαίνει στο google... Εγώ πάντως σταματάω την παραγωγή και περιμένω να πάω την πρεσβεία στο 3...ναι ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο
αλλα τι να κανουμε?
στον πολεμο τιποτα δεν ειναι ευκολο ε?
εσυ ναυαρχε τα ξερεις πιο καλα
OK!Kαι θα επικοινωνούμε με PM...Λοιπόν για να μην το συζητάμε με τις ώρες..να κάνουμε μόνο το εξής απλό???να αλλάξουμε τα ονόματα των 4 μικρών συμμαχιών σε κάτι άσχετο με το όνομα της μεγάλης και συνεχίζουμε....
όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερε ο νικ μπορούμε από εδώ και στο εξής να αλλάξουμε στρατηγική όσον αφορά το πως θα επικοινωνούμε μεταξύ μας για την τακτική που θα ακολουθήσουμε στο παιχνίδι!!!
Σορρυ νικ δεν το είχα δειτι εννοεις?
εγω αυτο δε λεω ρε συ?
Αρχηγός είναι ο Ναύαρχος....παιδες συτγνωμη που θα το πω αλλα εχουμε να φαμε γαμησι
και ο λογος ειναι οτι ειμαστε ενα σωρο παιχτες και ποσταρουμε 700 προτασεις και αντι να γινει κατι ........παπαλα
και ο λογος ειναι ο εξης
οπως σε καθε πολεμο ετσι και εδω χρειαζετε ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που θα παρει 2-3 αποφασεις και οι αλλοι θα ακολουθησουν.πολυ απλα ειναι τα πραματα
ας επιλεξουμε ενα αρχηγο για αρχη
και μετα βλεπουμε
Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχηΕγω το βράδυ είχα σκοπό να καλέσω τον nik τον kalis και τον pantremeno!
Τώρα ποιούς να καλέσω?
συμφωνω και εγω αλλα οχι μονο στα λογιαΑρχηγός είναι ο Ναύαρχος.... Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχη
παιδες συτγνωμη που θα το πω αλλα εχουμε να φαμε γαμησι
και ο λογος ειναι οτι ειμαστε ενα σωρο παιχτες και ποσταρουμε 700 προτασεις και αντι να γινει κατι ........παπαλα
και ο λογος ειναι ο εξης
οπως σε καθε πολεμο ετσι και εδω χρειαζετε ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που θα παρει 2-3 αποφασεις και οι αλλοι θα ακολουθησουν.πολυ απλα ειναι τα πραματα
ας επιλεξουμε ενα αρχηγο για αρχη
και μετα βλεπουμε
Νίκο και Bull δεν χρειαζόμαστε έναν Αρχηγό.Η κάθε συμμαχία έχει το δικό της.Και φυσικά για να γίνεις Αρχηγός ,πέρα από την πλάκα, πρέπει να λιώσεις εδώ μέσα,μπορείς??Εγώ προσωπικά όχι,σήμερα που είμαι μέσα από το πρωί, κρεβατωμένος είμαι, γι'αυτό έχω χρόνο.Καθημερινές και ΣΚ ζήτημα να ποστάρω 3-4 μηνύματα.Λοιπόν τι λέμε τώρα ,αν μπορεί κάποιος να είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ από εμένα έχει το ελεύθερο για την αρχηγία και ο Στόλος μαζί τουΑρχηγός είναι ο Ναύαρχος.... Δεν καλέις 3 μουνάρες να τις ξεκωλιάσουμε οι 3 μας??? έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολεμιστές πριν τη μάχη
Να ο ένας αρχηγός...Λοιπόν αλλάζω το όνομα και το κάνω city tour και διώχνω τους συμμάχους που έχω τώρα και καλώ τους κοντινούς! οκ?
Αρχηγε μου στας διαταγα σαςΛοιπόν αλλάζω το όνομα και το κάνω city tour και διώχνω τους συμμάχους που έχω τώρα και καλώ τους κοντινούς! οκ?
Ρε ρεμάλια κάντε οτι λέει ο ΚΑΛΙΣΠλάκα πλάκα θυμάμαι τώρα τα χρόνια του Πανεπιστημίου...Στις Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών ΠΑΝΤΑ στην αρχή θέταμε θέμα διαδικασίας,και στο καπάκι διαδικαστικό θέμα επί του ...διαδικαστικού της διαδικασίας!!!!!!!Και πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.Άστε να προχωρήσουμε όπως σας είπα γεωγραφικα οι επιμέρους συμμαχίες και στην πορεία το κοιτάμε εκ νέου.....