Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εμένα μπορούν να με επιβεβαιώσουν τουλάχιστον 20 άτομα...εσένα...????Μαλακίες λες...
Τέλος._
Το ποιος από τους δυο μας λέει το ξέρεις πάρα πολύ καλά...
Εμένα μπορούν να με επιβεβαιώσουν τουλάχιστον 20 άτομα...εσένα...????Μαλακίες λες...
Τέλος._
Τωρα τελος. Που θελεις να εχεις και την τελευταια λεξη απο πανω.
Keep it that way...
Δεν ξέρεις με πόση αγωνία περίμενα αυτή την απάντηση!!!
Αν εσύ και οι όμοιοί σου με θεωρείτε ανεπιθύμητο μια φορά εγώ σας θεωρώ 10.
Υ.Γ.: Σε πολλές - λίγες μέρες όλοι θα εγκαταλείψουμε το travian. Εύχομαι να βρεις κάτι άλλο να γεμίσεις τη ζωή σου.
ετσι μπραβο
Nα τα μααααας...To sorry πηγαινε οτι ημουν λιγο καυστικος και δεν ηθελα να με παρεξηγήσεις οχι πωςε θεωρω οτι εδωσες καλη δικαιολογια.
την συμμαχια εγω ζητησα να γινει με τον ξιφια γιατιι με ταραξαν στην επίθεση (αλλα μετα δεν μου εξκανε επιθεση κανεις και βαρέθηκα).
Τελος ο blade κανει την παρθενα αλλα το helper χωριο το εβαλε στην συμμαχία του ξιφία!!!!!!!!!!!!!!!!
YΓ δεν αν θα βρειτε σιττερ αλλα εγω ψανω baby-sitter γιατι με δυο παιδια θα ξαναβγω βραδυ σε 3 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!(μπουχαχα)
Έχεις και ένα ιστορικό στο να αποχωρείς απο συμμαχίες ρε φίλε.
Δεν καταλαβενω τον λογο που τσακωνοσαστε, οποιος δεν θελει να ειναι στην συμμαχια μπορει να αποχωρηση δικαιωμα του, ο ξιφιας ειχε τους λογους του, τωρα αν συμφωνουμε εμεις η οχι δεν εχει καμια σημασια ηθελε να αποχωρηση και αποχωρισε σεβαστο.Τελος δεν υπαρχη λογος να χαλιομαστε.
2 εχωΠως τα βγαζεις περα ρε ξιφια με 4 χωρια? Θα σκοτωνεσαι στη δουλεια.
Οκ, πες τοτε και στον maron να τα παρατησει
Ο maron ειναι κάποιος που του επιτέθηκα και ζήτησε συμμαχία.
Φιλε τα μπερδεψες. Εγω του επιτεθηκα, και λιγο μετα αυτος επιτεθηκε στο χωριο xifias.
Εχεις διαβασει και μνμ που εστειλα στον maron.
respect...
Xifia: Για αυτο που έγραψα για το ιστορικό αποχωρήσεων....δεν ήταν κακοπροέραιτο...αλλα εγώ θυμάμαι ότι αποχώρησες απο τη συμμαχία σου ....(που ο ίδιος είχες ιδρύσει)....και απλά είπα ότι κάποιοι βλέποντας και την τωρινή αποχώρηση σου, έ όπως και να το κάνουμε ρε φίλε κάπως φαίνεται.....να αποχωρείς συνεχώς.
Δημιουργείται μια προκατάληψη σε ότι σε αφορά....σωστά ;
Εκτός αν κάτι δεν θυμάμαι καλά, οπότε δέχομαι διόρθωση.
Σωστός.
Κανένα άλλο σχόλιο.
troueno : Γιατί η επίθεση ρε φίλε ; Δηλαδή που είναι το κακό που έβαλα το Helper στην συμμαχία του Xifia ?? Δεν πολυασχολούμαι με αυτό το χωριό, το έχω πιο πολύ για ύλες....ο taratsa θα σου βεβαιώσει ότι απο αυτό συνήθως εφοδιάζω την Συμμμαχία Bourdela !