Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Που είσαι εσύ μωρή καλομοίρα???? >Οχι δεν μπορεις να τους αφανησεις.
Τα Υπουργεία μου μέσα...
Εχεις και μια Συμμαχία...
Που είσαι εσύ μωρή καλομοίρα???? >Οχι δεν μπορεις να τους αφανησεις.
Παρακολουθο διακριτηκα.Που είσαι εσύ μωρή καλομοίρα???? >
Τα Υπουργεία μου μέσα...
Εχεις και μια Συμμαχία...
Σιγα μην στους αφηση θα τους ανακαλεση αυτος που τους εστειλε.τωρα μου ηρθαν 3 παλατιανοι. αν δεν τους ξαναστειλω πισω θα μπορω να αμυνομαι με αυτους? δηλαδη να τους εχω μεσα στο χωριο μου ως στρατο αμυνας.
Ασε στην άκρητη διακριτικότητα και έλα το απόγευμα από το chat...Παρακολουθο διακριτηκα.
ειναι παιχνιδι στρατηγηκις μπες στο travian.gr να παρεις μια πρωτη γευσηλοιπον παιδες, μπορει καποιος να μου πει με πολυ απλα πραγματα τι ειναι τουτο το παιγνιο μηπως και μπω και εγω στην τρελο ομαδα?
Παίγνιον στρατηγικής.Χτίζω-αναβαθμίζω-φτιάχνω στρατό-την πέφτω σέ άλλουςλοιπον παιδες, μπορει καποιος να μου πει με πολυ απλα πραγματα τι ειναι τουτο το παιγνιο μηπως και μπω και εγω στην τρελο ομαδα?
για μενα εισαι ανεπιθυμητος πλεον και συμφωνω με τον trouenoΟφείλω μια απάντηση προς όλους για την αποχώρηση τόσο του xifia όσο και του XSX από την συμμαχία.
Το εργασιακό μου περιβάλλον δεν μου επιτρέπει να υπάρχει ανοιχτή οθόνη που να γράφει bourdela.
Όσο ο τίτλος της συμμαχία ήταν καλυμένος δεν υπήρχε πρόβλημα, όταν άλλαξε την πάτησα δυο φορέ, τη μια μπροστά σε μια υφισταμενη και τη δευτερη μπροστά σε πελάτη. Τρ΄τη φορά δεν υπήρξε γιατί δεν ξέρω τι θα συνέβαινε...
Αγαπητοί φίλοι του παιχνιδιού είμαι μαζί σας. Αν κάτι αλλάξει στον τίτλο πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω και πάλι.
Δηλαδη στην δουλεια σου επιτρεπουν να παιζεις traviαν αλλα τους πειράζει το μπουρδελα??
ή μηπως με τον πελατη και την υφισταμενη παιζεις τραβιαν και δεν θέλεις να φαινετι το ονομα της συμμαχίας??
ΥΓ υπάεχει και το ερωτημα Πβς μπαινεις στο σαιτ μππουρδελα αλλα το αφηνω!!!
ΥΓ2 και εμενα "Το εργασιακό μου περιβάλλον δεν μου επιτρέπει να υπάρχει ανοιχτή οθόνη που να γράφει bourdela" για αυτο και μπαινω στο site με σβηστη την οθόνη
edit το ξανασκεγτηκα και εβαλα χαρτοταινία πανω στο toolbar και στο title bar (αν λέγεται ετσι το μπλε επάνω) και τώρα δεν φαινεται το bourdela.com - Σεξ & Μπουρδελοκαταστάσεις:
για μενα εισαι ανεπιθυμητος πλεον και συμφωνω με τον troueno
Σορρυ ήμουν καυστικος αλλα ηθελα να κάνω χιουμορ!! Βασικα εννοω οτι δεν το εξεφρασες σωστα αυτο που ηθελες να πεις!! και εγω ενα αναλογο προβλημα ειχα με το τραβιαν οτι εβλεπαν το χωριουδακι και γινομουν ρεζίλι!!
συμφωνω οτι στο τραβιαν μπορει να βαλεις και φίλους απο εξω οποτε το bourdela ειναι λιγο καπως!!