pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλησπέρα.
Που είστε ρεμάλια;
Κοπάνα την κάνατε;
Πάει η συμμαχία.
Που είστε ρεμάλια;
Κοπάνα την κάνατε;
Πάει η συμμαχία.
αν δεν ειναι γεματη δεν περνουν τιποτα.Αυτό δεν το ξέρω...μπορεί να περνουν πάλι το 1/3 απ'αυτό που έχεις μέσα εκείνη τη στιγμη...!!!γι'αυτόκαλό είναι το βράδυ...να κάνεις αναβαθμίσεις για να μην είσαι τίγκα στις πρώτες ύλες! ;)
Τίποτα ακόμη!αν δεν ειναι γεματη δεν περνουν τιποτα.
Με τους κλονους τι αποφασισατε;
H sparta που λες εχει 453 κατοικους με 20 καταπέλτες και μπορεί να μας διαλύσει τα χωριά για πλάκα και εκτός απο αυτό έχει φιλικες σχέσης με ολες τις μεγάλες συμμαχίες του παιχνιδιού και γίνεται ο προπομπός για τα μελλοντικά σύμφωνα μη επίθεσης!Μου αρεσει που εχετα κανει την καταπληκτικη συμφωνια με την ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Sparta (parta) που αποτελειται απο τον τρομερό αριθμο του ΕΝΟΣ ατομου και την λέτε στον xifia και τον μαλακα τον nonsense!!!!!!!!!
ΥΓ
Στην κρυψώνα μπορούν, σε περίπτωση επιθέσεις, να κρυφτούν πρώτες ύλες από την αποθήκη. Οι πρώτες ύλες δεν θα μπορέσουν να κλαπούν από τους λεηλάτες. Στο επίπεδο 1 η κρυψώνα μπορεί να πάρει 100 μονάδες κάθε πρώτης ύλης. Δεδομένου ότι οι Τεύτονες έχουν ένα επίδομα λεηλάτησεις η κρυψώνα κρύβει μόνο το 2/3 των πραγματικών ποσών. Οι Γαλάτες έχουν, σαν πλεονέκτημα φυλής, δύο φορές μεγαλύτερες κρυψώνες από τις κανονικές.
ΣωστόςKαλησπερα. Οντως, ειμαι Γαλατης και την εχω μεγαλυτερη...
Στο 7 χωραει 920 μοναδες
Πως παμε?
οπως το περιγραφεις κανεις την εκπαιδευση.elvis μιας και εχεις γαλατες για να μην ψαχνω στο φορουμ του travian ειμαι στη φαση να βαλω παγιδες.παω να κανω κλικ εκει που λεει εκπαιδευση και γραφει τρενο! για πες πως τις βαζεις
Όταν τελειώσεις με αυτούς σου έχω ένα έτοιμο δίπλα μου.και χρωσταω αλλη μια επιθεση στον μαλακα τον hartut
Μιλάμε ούτε η Κοντολίζα Ράις τετοια πολιτική!!!!!!!H sparta που λες εχει 453 κατοικους με 20 καταπέλτες και μπορεί να μας διαλύσει τα χωριά για πλάκα και εκτός απο αυτό έχει φιλικες σχέσης με ολες τις μεγάλες συμμαχίες του παιχνιδιού και γίνεται ο προπομπός για τα μελλοντικά σύμφωνα μη επίθεσης!
Ρε πόσες φορές θα το πω:
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΑΣ.
Και θα σας τους διαγράψουν και θα φάτε ποινή.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][move]ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΑΣ.[/move]
2 ειχαΝικο ποσους κλονους ειχες;
Δες λιγο στην πρεσβεία σου!οπως το περιγραφεις κανεις την εκπαιδευση.
βαζεις στην ποσοτητα τον αριθμο που θελεις κ μπορεις(κυριως) κ μετα πατας εκπαιδευση.παντως γαμανε οι παγιδες.μιλαγα προχτες μ'ενα παληκαρι κ μου εδειξε screenshot που χωρις στρατο αλλα με 50 παγιδες γαμησε εναν με 30 στρατιωτες.
τα στειλα τωρα σε εναν μαλλον τουρκο, eebyp τον λενε, Θα φτασουν σε 1 ωρα
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ του κλώνου και διαγραψέ το. πάιρνει περίπου απο 1 εως 3 μέρεςΚαι πως γίνεται αυτό μάστορα ;
ooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..Δες λιγο στην πρεσβεία σου!