Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
οποιος μπορει ας μου στειλει 50 σταρ'''''''''''''

χωριο Google - (-77|-1)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ του κλώνου και διαγραψέ το. πάιρνει περίπου απο 1 εως 3 μέρες
Αν μπορείς πρώτα στείλε τα υλικά σου στον Ταρατσα.
αν σε εχει κλειδωσει οπως εμενα τωρα δεν μπορεις να κανεις καμοια ενεργεια σε κανενα λογαριασμο μεχρι να μιλησει το αφεντικο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ του κλώνου και διαγραψέ το. πάιρνει περίπου απο 1 εως 3 μέρες
Αν μπορείς πρώτα στείλε τα υλικά σου στον Ταρατσα.

1oν: Ο κλώνος είναι 3 ημερών, και μου επιτρέπει ελάχιστες αποστολές. (από ένα υλικό μόνο, και μέχρι 50 μονάδες)
2ον : Τον έχω δηλώσει κανονικά, σαν δεύτερο παίκτη, που παίζει από τον ίδιο υπολογιστή με μένα. Μήπως να τον κρατήσω ; Τουλάχιστον για τις 4 μέρες που έχει ακόμη ασυλία ;
3ον: Είναι τόσο σίγουρο ότι θα την πιώ ;
4ον : Μήπως έχεις ρε φίλε λίγο σιτάρι ; Έχω στείλει αρκετά υλικά στον ταράτσα για την πρεσβεία (από αυτά που είχα-σιτάρι έχω έλλειψη), έχω ζητήσει αρκετές φορές σιτάρι, για να αναπτυχθώ πιο γρήγορα, και δεν στέλνειο κανένας ! Ή έστω λίγος πηλός, δεν θα με χάλαγε !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προς ΥΠΕΞ/αρχηγό συμμαχίας.
  Επειδή πριν λίγο διάβασα κάποια ποστ στα αθλητικά θα πρότεινα να μπει απαράβατος όρος στο καταστατικό ότι τα αθλητικά και κοινωνικά φρονήματα δεν θα επηρεάζουν τη συμμαχία η οποία θα κινείται και θα ενεργεί ανεπηρέαστη από αυτά και αποκλειστικά με γνωμονα το ιδιο συμφέρον.
  Αλλοιώς μας βλέπω να γινόμαστε μπουρδέλο στην κυριολεξία

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
1oν: Ο κλώνος είναι 3 ημερών, και μου επιτρέπει ελάχιστες αποστολές. (από ένα υλικό μόνο, και μέχρι 50 μονάδες)
2ον : Τον έχω δηλώσει κανονικά, σαν δεύτερο παίκτη, που παίζει από τον ίδιο υπολογιστή με μένα. Μήπως να τον κρατήσω ; Τουλάχιστον για τις 4 μέρες που έχει ακόμη ασυλία ;
4ον : Μήπως έχεις ρε φίλε λίγο σιτάρι ; Έχω στείλει αρκετά υλικά στον ταράτσα για την πρεσβεία (από αυτά που είχα-σιτάρι έχω έλλειψη), έχω ζητήσει αρκετές φορές σιτάρι, για να αναπτυχθώ πιο γρήγορα, και δεν στέλνειο κανένας ! Ή έστω λίγος πηλός, δεν θα με χάλαγε !
στείλε οτι μπορείς και διαγραψέ τον.
Δεν εχει σχέση οτι μπαίνεις σαν δεύτερος παίκτης. πρέπει να τον έχεις δημιουργήσει απο άλλη σύνδεση.
Αν θες πυλό να σου στείλω. Στάρι δεν έχω.
Δώσε συντενταγμένες του κανονικου χωριού. όχι του κλώνου.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Nik απο χτες το φωνάζω γαμώτο.
Πότε σου είπαν οτι θα σου απαντήσουν;
Θα φας κάποια ποινή σίγουρα στις Α ύλες σου.
δεν απαντησαν ακομη
ναι σιγουρα θα φαω ποινη
συνηθως απο ουι διαβασα μεσα οι ποινες ειναι της ταξης του 10% των πρωτων υλων σου

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
H sparta που λες εχει 453 κατοικους με 20 καταπέλτες και μπορεί να μας διαλύσει τα χωριά για πλάκα και εκτός απο αυτό έχει φιλικες σχέσης με ολες τις μεγάλες συμμαχίες του παιχνιδιού και γίνεται ο προπομπός για τα μελλοντικά σύμφωνα μη επίθεσης!

Υ.Γ εκτός απο αυτό δεν σας πέφτει λόγος απο την στιγμή που δεν πρόκειται να γίνεται μέλη!

-Ο πατερας σου πουλάει βρωμια ψαρια
  - Θα το πω θτον πατελα μου και αλοιμονο θτον πιθινό θου!!!!!!!!!!!!!

(ο διαλογος ειναι μεταξυ του γιου του σιδερα και του  γιου του ψαρα απο το Αστεριξ)

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Στάρι σου έστειλα 100 από τον XSX έλεγε ότι θα έφτανε σε 6-7 ώρες.

Τον δεύτερο παίκτη μπορείς να τον κρατήσεις αρκεί να μην κάνει κραυγαλέες ενέργειες υπέρ του άλλου παίκτη σου.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οπως το περιγραφεις κανεις την εκπαιδευση.
βαζεις στην ποσοτητα τον αριθμο που θελεις κ μπορεις(κυριως) κ μετα πατας εκπαιδευση.παντως γαμανε οι παγιδες.μιλαγα προχτες μ'ενα παληκαρι κ μου εδειξε screenshot που χωρις στρατο αλλα με 50 παγιδες γαμησε εναν με 30 στρατιωτες.
ευχαριστω εχω βαλει ηδη δεκα,γραφει και καλλυμενες μηδεν απο δεκα αλλα μαλλον εννοει οτι δεν εχει λαγους ακομα μεσα  ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αξίζουν πολλά μπράβο στον Elrik για τις αποτελεσματικές επιδρομές του!!!Εύγε και μην ξεχνάς,το βράδυ έχεις αποστολή....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
απο την αρχη το εβαλα αλλα
με τσακωσαν
Ποσους κλονους ειχες; αφου σου δινει την δυνατοτητα απο το ιδιο πσ να μπενουν δυο ατομα.
Εστελνες συνεχεια απο το ενα χωριο προμηθειες στο αλλο;

Δεν εχω αλλες ερωτησεις. :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ποσους κλονους ειχες; αφου σου δινει την δυνατοτητα απο το ιδιο πσ να μπενουν δυο ατομα.
Εστελνες συνεχεια απο το ενα χωριο προμηθειες στο αλλο;

Δεν εχω αλλες ερωτησεις. :grin:
ειχα 2 κλωνους
ποτε δεν εκανα αποστολη υλων
παντα μεσω αγορας εστελνα πχ 400 πυλο και επαιρνα 800 σιδερο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και κατι που θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος
οποιος ειναι κλειδωμενος μπορει να δεχεται επιθεση?
αν ναι τη γαμησα
εχω 1700 παντου και κρυψωνα στα 770

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom