Επισκέπτης
οποιος μπορει ας μου στειλει 50 σταρ'''''''''''''
χωριο Google - (-77|-1)
χωριο Google - (-77|-1)
αν σε εχει κλειδωσει οπως εμενα τωρα δεν μπορεις να κανεις καμοια ενεργεια σε κανενα λογαριασμο μεχρι να μιλησει το αφεντικοΠήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ του κλώνου και διαγραψέ το. πάιρνει περίπου απο 1 εως 3 μέρες
Αν μπορείς πρώτα στείλε τα υλικά σου στον Ταρατσα.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ του κλώνου και διαγραψέ το. πάιρνει περίπου απο 1 εως 3 μέρες
Αν μπορείς πρώτα στείλε τα υλικά σου στον Ταρατσα.
Δεν το ειχες κανει αυτο απο πριν;αν σε εχει κλειδωσει οπως εμενα τωρα δεν μπορεις να κανεις καμοια ενεργεια σε κανενα λογαριασμο μεχρι να μιλησει το αφεντικο
στείλε οτι μπορείς και διαγραψέ τον.1oν: Ο κλώνος είναι 3 ημερών, και μου επιτρέπει ελάχιστες αποστολές. (από ένα υλικό μόνο, και μέχρι 50 μονάδες)
2ον : Τον έχω δηλώσει κανονικά, σαν δεύτερο παίκτη, που παίζει από τον ίδιο υπολογιστή με μένα. Μήπως να τον κρατήσω ; Τουλάχιστον για τις 4 μέρες που έχει ακόμη ασυλία ;
3ον: Είναι τόσο σίγουρο ότι θα την πιώ ;
4ον : Μήπως έχεις ρε φίλε λίγο σιτάρι ; Έχω στείλει αρκετά υλικά στον ταράτσα για την πρεσβεία (από αυτά που είχα-σιτάρι έχω έλλειψη), έχω ζητήσει αρκετές φορές σιτάρι, για να αναπτυχθώ πιο γρήγορα, και δεν στέλνειο κανένας ! Ή έστω λίγος πηλός, δεν θα με χάλαγε !
πριν με κλειδωσει λες?Δεν το ειχες κανει αυτο απο πριν;
Nik απο χτες το φωνάζω γαμώτο.πριν με κλειδωσει λες?
δεν απαντησαν ακομηNik απο χτες το φωνάζω γαμώτο.
Πότε σου είπαν οτι θα σου απαντήσουν;
Θα φας κάποια ποινή σίγουρα στις Α ύλες σου.
H sparta που λες εχει 453 κατοικους με 20 καταπέλτες και μπορεί να μας διαλύσει τα χωριά για πλάκα και εκτός απο αυτό έχει φιλικες σχέσης με ολες τις μεγάλες συμμαχίες του παιχνιδιού και γίνεται ο προπομπός για τα μελλοντικά σύμφωνα μη επίθεσης!
Υ.Γ εκτός απο αυτό δεν σας πέφτει λόγος απο την στιγμή που δεν πρόκειται να γίνεται μέλη!
1oν: Ο κλώνος είναι 3 ημερών, και μου επιτρέπει ελάχιστες αποστολές. (από ένα υλικό μόνο, και μέχρι 50 μονάδες)
2ον : Τον έχω δηλώσει κανονικά, σαν δεύτερο παίκτη, που παίζει από τον ίδιο υπολογιστή με μένα. Μήπως να τον κρατήσω ; Τουλάχιστον για τις 4 μέρες που έχει ακόμη ασυλία ;
3ον: Είναι τόσο σίγουρο ότι θα την πιώ ;
4ον : Μήπως έχεις ρε φίλε λίγο σιτάρι ; Έχω στείλει αρκετά υλικά στον ταράτσα για την πρεσβεία (από αυτά που είχα-σιτάρι έχω έλλειψη), έχω ζητήσει αρκετές φορές σιτάρι, για να αναπτυχθώ πιο γρήγορα, και δεν στέλνειο κανένας ! Ή έστω λίγος πηλός, δεν θα με χάλαγε !
ευχαριστω εχω βαλει ηδη δεκα,γραφει και καλλυμενες μηδεν απο δεκα αλλα μαλλον εννοει οτι δεν εχει λαγους ακομα μεσα ;)οπως το περιγραφεις κανεις την εκπαιδευση.
βαζεις στην ποσοτητα τον αριθμο που θελεις κ μπορεις(κυριως) κ μετα πατας εκπαιδευση.παντως γαμανε οι παγιδες.μιλαγα προχτες μ'ενα παληκαρι κ μου εδειξε screenshot που χωρις στρατο αλλα με 50 παγιδες γαμησε εναν με 30 στρατιωτες.
Ναι ρε απο την αρχη δεν το ειχες βαλει;πριν με κλειδωσει λες?
απο την αρχη το εβαλα αλλαΝαι ρε απο την αρχη δεν το ειχες βαλει;
Ποσους κλονους ειχες; αφου σου δινει την δυνατοτητα απο το ιδιο πσ να μπενουν δυο ατομα.απο την αρχη το εβαλα αλλα
με τσακωσαν
ειχα 2 κλωνουςΠοσους κλονους ειχες; αφου σου δινει την δυνατοτητα απο το ιδιο πσ να μπενουν δυο ατομα.
Εστελνες συνεχεια απο το ενα χωριο προμηθειες στο αλλο;
Δεν εχω αλλες ερωτησεις.
Πως το λένε το χωριό σου?ευχαριστω εχω βαλει ηδη δεκα,γραφει και καλλυμενες μηδεν απο δεκα αλλα μαλλον εννοει οτι δεν εχει λαγους ακομα μεσα ;)