Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
elvis...ευχαριστώ για χτες...δεν πας να κανεις καμμια λεηλασια στον κλώνο του Ruy???καλη ιδέα μου ακούγεται...!!!δεν μας τα στελνεις καλυτερα ? μην ξοδευουμε στρατο
elvis...ευχαριστώ για χτες...δεν πας να κανεις καμμια λεηλασια στον κλώνο του Ruy???καλη ιδέα μου ακούγεται...!!!δεν μας τα στελνεις καλυτερα ? μην ξοδευουμε στρατο
επειδη δεχομαι επιθεσεις πολυ συχνα,λεω να κρατησω το λιγοστο στρατο μου εντος συνορων.elvis...ευχαριστώ για χτες...δεν πας να κανεις καμμια λεηλασια στον κλώνο του Ruy???καλη ιδέα μου ακούγεται...!!!
αν σου κανουν επιδρομες το καλυτερο είναι να διωχνεις αλλου το στρατο για να μην εχεις απωλειες...εφ'οσον εχεις καλη κρυψωνα φυσικα!!!επειδη δεχομαι επιθεσεις πολυ συχνα,λεω να κρατησω το λιγοστο στρατο μου εντος συνορων.
βεβαια τωρα κ να μου την πεσουν δε θα βρουν πολλα αλλα κατι θα παρουν.
δυστυχως οι μαλακο-γαλατες που πηρα δεν εχουν καλη προστασια σε μικρα λεβελ!!!
αν σου κανουν επιδρομες το καλυτερο είναι να διωχνεις αλλου το στρατο για να μην εχεις απωλειες...εφ'οσον εχεις καλη κρυψωνα φυσικα!!!
αφου τα μουνια οι τευτωνες μου παιρνουν κ απ'την κρυψωνα,δεν μπορω να αφησω το χωριο χωρις στρατιωτες.
εχω βαλει 10 παγιδες εχω κ 20 στρατιωτες στανταρ οποτε δεν εχω προβληματα προς το παρον!!!
Αυτό δεν το ξέρω...μπορεί να περνουν πάλι το 1/3 απ'αυτό που έχεις μέσα εκείνη τη στιγμη...!!!γι'αυτόκαλό είναι το βράδυ...να κάνεις αναβαθμίσεις για να μην είσαι τίγκα στις πρώτες ύλες! ;)Σχετικα με τους τευτονες, ρωτησα και χτες να μου πειτε τι ακριβως συμβαινει. Περνουν παντα το 1/3 της κρυψωνας ή αν η κρυψωνα ειναι λιγοτερο απο τα 2/3 γεματη δεν περνουν τιποτα ;
elvis μιας και εχεις γαλατες για να μην ψαχνω στο φορουμ του travian ειμαι στη φαση να βαλω παγιδες.παω να κανω κλικ εκει που λεει εκπαιδευση και γραφει τρενο! για πες πως τις βαζειςαφου τα μουνια οι τευτωνες μου παιρνουν κ απ'την κρυψωνα,δεν μπορω να αφησω το χωριο χωρις στρατιωτες.
εχω βαλει 10 παγιδες εχω κ 20 στρατιωτες στανταρ οποτε δεν εχω προβληματα προς το παρον!!!
Όποιος πήρε τον πούλο, ή θα τον πάρει, εξαιτίας των κλώνων ας στείλει ενα μήνυμα στον Multihunter μέσα στο παιχνίδι.
Ευγένια πάνω απο όλα, και λίγα λόγια μην πάρουνε χαμπάρι τι λαμόγια είμαστε......
Ο Multihunter πρέπει να τάχει παίξει!!!
Τόσοι κλώνοι ... χαχαχαχα
Τελικά από όσους βρέπουμε να παίζουν πραγματικοί θάναι το 1/10...
check p.m.!!!Να τον φερουμε και εδω. Μπας και μπει και εδω μεσα καμια ταξη... κοτζαμ 21η Απριλιου καταφτανει... θα αρχισουν παλι τα “ηταν επανασταση ή μηπως κατι αλλο;;”
Κρεταν, καλ ας lamogia© ντιαρ