vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΚ δεν πειράζει. Σουστειλα 50 Π και 50Ξ . Σε 14μιση ωρίτσες θα τα παραλάβεις.
Θα σου τα προωθήσω άμεσα!!!Σε εμένα έπρεπε να στείλεις βρε!!!
Στον bull έπρεπε να απευθυνθείς για πρόσκληση!
Ταρατσα που και που ανεβαζε και την κρυψωνα για να μην εχουμε την ληστεια του αιωνα.
η παραβαση κανονα ειναι οτι εισαι τοσο νεος για να εισαι ανετος με τις υλες σου ουτος ωστε να στελνεις και αλλουΡε παιδια γιατι εμενα δεν με αφηνει να στειλω παραπανω απο 105 μοναδες με καθε εμπορο ;
Οταν προσπαθω να στειλω παραπανω, μου βγαζει ενα μνμ που λεει : Παραβαση κανονων...
Αντιθετα, οταν κανω ανταλλαγη το λιμιτ ειναι 500.
Ταρατσα θα μπορουσες να στειλεις για ανταλλαγη 10Σιδ εναντι 200 Ξ και να το αποδεχτω, αλλα ισως καρφωθουμε. Τι λες;
Ταρατσα σου εστειλα
Άφιξη 6:23:03 ώρες στις 18:04 η ώρα
Πρώτες ύλες 105 | 0 | 0 | 0
η παραβαση κανονα ειναι οτι εισαι τοσο νεος για να εισαι ανετος με τις υλες σου ουτος ωστε να στελνεις και αλλου
το εχουν βαλει οι μοντ εκει για να αποτρεπει τους κλωνους
οπωε θελεις παρτοΤο παιχνιδι προφανως ειναι ξενο... Εδω ειναι Βαλκανια!!! Δεν ισχυουν αυτα εδω !!
Σε εμένα έπρεπε να στείλεις βρε!!!
Στον bull έπρεπε να απευθυνθείς για πρόσκληση!
Οι κλώνοι θα μπούν τελευταίοι των τελευταίων, εγώ τους δικούς μου δεν θα τους βάλω καθόλου!Ταράτσα : Σου έστειλα ακόμη 100 ξύλο, 100 σίδερο, που είχα ένα μικρό περίσσευμα !
Θα ήθελα κάποιος [size=13pt]επιτέλους[/size] να μου στείλει λίγο σιτάρι στο χωριό blade, (-72 / 50 ).
Επίσης : Εχω αρκετές ύλες στο χωριό Helper : (-37 / 87), σε 5 λεπτά θα έχει και πρεσβεία , οπότε βάλτε το στη συμμαχία για να μπορώ να σας στέλνω ύλες, γιατί μου λέει πως είμαι πολύ φρέσκος για να στέλνω τόσες ύλες σε άσχετους !
Λογικά, μέσα στη συμμαχία όμως , θα με αφήνει να το κάνω !
Οι κλώνοι θα μπούν τελευταίοι των τελευταίων, εγώ τους δικούς μου δεν θα τους βάλω καθόλου!
Ελάτε και απο το φορουμ της συμμαχίας μια βόλτα!
Το εγραψα και στο φορουμ της συμμαχιας Ναύαρχε... >θα εχουμε προβλημα αν δεν μεταφερουν τις πρωτες ύλες τους από τους κλώνους τους,στο κυρίως χωριό και μετα να τους διαγράψουν!!!!Καλό είναι να σβήσετε τους κλώνους γιατί θα αρπάξουμε καμιά ποινή σαν Συμμαχία....
Όλο πουστιές...σαν τον πρόεδρο σου έχεις γίνει!Το εγραψα και στο φορουμ της συμμαχιας Ναύαρχε... >θα εχουμε προβλημα αν δεν μεταφερουν τις πρωτες ύλες τους από τους κλώνους τους,στο κυρίως χωριό και μετα να τους διαγράψουν!!!!
ελα και στη Συμμαχια..ειναι στο τσατ ο ελρικ!!Συνεχίστε να μου στέλνετε τις δυνάμεις σας σε pm,για να οργανώνουμε επιθέσεις στους στοχοποιημένους...Για σήμερα στοχοποιήθηκε ο the_unholy που τσάκισε τον seretide...Beavis πρόσεχέ τον,Elrik όταν θα είσαι έτοιμος θα του κάνεις ντου...Οι μεγαλύτερες δυνάμεις μέχρι στιγμή είναι του Elrik και του doriti...
Εγώ σας το ξαναείπα του χρόνου θα είναι το μεγάλο σόου...Όλο πουστιές...σαν τον πρόεδρο σου έχεις γίνει!
Σκοπευω και εγω να διαγραψω τo δικο μου κλωνο.
Αλλα για να αποκτισει ενδιαφερον το θεμα θα τον αφησω να τον λεηλατησετε !!
Πως σας φαινεται σαν ιδεα;