inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
τηλεφωνο δεν εχει στην αγγελια ρε παιδια? η εγω δεν το βλεπω.κάποιο λάθος κανείς θ την είχα πάρει χαμπάρι γιατί είναι από τ στανταρακια μου
τηλεφωνο δεν εχει στην αγγελια ρε παιδια? η εγω δεν το βλεπω.κάποιο λάθος κανείς θ την είχα πάρει χαμπάρι γιατί είναι από τ στανταρακια μου
Αρχικά, κάποια που αλλάζει ονόματα είναι ύποπτη. Την συνάντησα στη Λεμεσό στο σπίτι στα Κάτω Πολεμίδια, ήταν τότε εκεί μαζί με μία άλλη με Συλβη Παπαδοπούλου. Πρώτα πήγα με τη Συλβη και μετά από μία εβδομάδα με αυτή. Αρχικά 70, που ήρθα 80, μετά πήρε πίσω και πήγαμε με 70. Σαν να μη μιλούν με την άλλη πόσο με χρέωσε. Μάλιστα και στη πρώτη συνάντηση ήρθε να δει, ποιος είμαι, πρόσφερα παρτούζα, αρνητικέ, που έχει πελάτη μέσα. Στη πούτσα κρεμόταν καπότα. Μάλιστα και γεμάτη. Που ήρθα για δεύτερη φορά ήταν κουρασμένη, το κρεβάτι ιδρωμένο στο δωμάτιο αταξία, ξάπλωσε και άναψε τσιγάρο. Καλά είμαι καπνιστής, δεν με πειράζει, αλλά ήταν απαράδεκτο. Βυζί καλό, πούτσα καλή, αλλά μετά το πελάτη που ήταν στο πάγκο μπροστά μου δεν σήκωνε ούτε με γερανό. Αρχίδια σαν πρόεδρος της Αμερικής, τεράστια. Λέει, celebrity, αλλά φίλε τίποτε το σπουδαίο. Αδιάφορη, χωρίς κέφι και διάθεση, μάλλον ήρθα λάθος ημέρα. Είναι μάλιστα και λίγο ευτραφής.
για κάποιους βολεύει τ αλβανιδαΚαι γω δυο φορες που την συναντησα για Ιταλιδα την καταλαβα.Οχι οτι παιζει καποιο ρολο για μενα αν ειναι Αλβανιδα αλλα δεν το νομιζω.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Υπάρχει εμπειρια-κριτική για την συγκεκριμένη?
Καλωσόριζες στη ομάδα μας.Το λοιπον γεια σε ολους. Νεος στο χωρο , μαζευω πληροφοριες!
Βασικα ως πρωταρης κ υπο δοκιμη των παντων, ψαχνω κατι με "μικρο εργαλειο" για να μπουμε σιγα-σιγα στην φαση! Εχετε να προτεινετε κατι?
Tnx!
ΥΓ...εγραψα κ σε αλλο νημα αλλα απαντηση δν πηρα κ ειπα να το γραψω κ εδω!
Καλο κοριτσι ,ωραιο σωμα, καλος χωρος (το μπανιο δεν μου αρεσε μονο κοντα πειραιως και ιερα οδο ,50 ευρω 1 ωρα. Τίμια,εργαλείο μέτριο δεν με ενδιεφερε. Ευχάριστη ,ευγενική , δεν βιαζόταν,παθιαρα .
Να αναφέρω επίσης πως είναι η πρώτη φορά που θα πάω με τρανς και δεν θέλω να απογοητευτώ, καθώς θέλω να είναι όσο πιο θηλυκή γίνετε!
Είδη έχω πολύ ανχος!
πιο συγκεκριμένα για αυτήν πρόκειται:
Katy 25
Giasas ime i katy 25 xronon ime edw na sas prosfero asksexastes stigmes mazi mou pezo energo pathitika pada me diathesi mou aresi na pezo dynata pexnidia sto xwro mou dikritika.+306944756720kanesex.com
Αγχώνομαι μήπως πάω και συναντήσω κάτι τέλειος το διαφορετικό από την αγγελία!Φιλαράκι περιμένουμε εντυπώσεις μην αγχώνεσαι για τίποτα !!!!!!
Αγχώνομαι μήπως πάω και συναντήσω κάτι τέλειος το διαφορετικό από την αγγελία!
Φιλαράκι καλημέρα.Να αναφέρω επίσης πως είναι η πρώτη φορά που θα πάω με τρανς και δεν θέλω να απογοητευτώ, καθώς θέλω να είναι όσο πιο θηλυκή γίνετε!
Είδη έχω πολύ ανχος!
πιο συγκεκριμένα για αυτήν πρόκειται:
Katy 25
Giasas ime i katy 25 xronon ime edw na sas prosfero asksexastes stigmes mazi mou pezo energo pathitika pada me diathesi mou aresi na pezo dynata pexnidia sto xwro mou dikritika.+306944756720kanesex.com
Φιλαράκι καλημέρα.
Δε μας είπες αν θες να είσαι ενεργητικός ή παθητικος.
Θα σου πρότεινα τη Ρία(libertyGR) αν θες να είσαι ενεργητικός. Δες εδώ Λογικά είναι Αθήνα. ΘΗΛΥΚΟΤΑΤΗ κ πολύ καλός χαρακτήρας. Θα αντικρίσεις αυτό που βλέπεις στις φώτο κ δε θα απογοητευτείς.
Για παθητικός δεν ξέρω σίγουρα, επικοινώνησε μαζί της, ρώτησε ότι θες κ πράξε ανάλογα.