Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
δεν παρακαλαω κανεναν αυτο ειναι μαλλον το θεμα σου κ ασχολησαι μαζι μου αλλιως δν εξηγηται γλυκε μου...στο σινεμα περασα γιατι ειχα ακουσει καλα λογια κ ηθελα να χω μια εμπειρια και απο εκει τωρα εσυ εχεις φαει τρελο κολημα και δν ξερω γιατι..αν δν σου αρεσουν οι cross το δεχομαι αλλα μην κραζεις  :-* :-* :rose: :rose:

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
να μαθεις να μιλας πιο ομορφα γιατι δν ειμαστε περουκες οπως λες αλλα ειμαστε ανθρωποι  εχουμε ψυχη κ οχι περουκες οπως μας βλεπεις εσυ

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
πηγαινε στην τζενη την κυψελιωτισα και γραψτε καμια κριτικη για τις κοπελες που πηγαινετε με λεπτομεριες.καλα γαμισια.

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
521
Πόντοι
21
επειδη εχω δικιο και ξερω τι λεω και οπου παω επαρχια κανουν ουρες να ερθουν σε γραφω σταρχιδισ μου και σενα και ολους εδω μεσα τους παπαρες που λετε μαλακιες μου φτιαξατε ολες οι κρυφοπουσταρες προφιλ εδω και ασχολειστε  και κουτσομπολευεται χειροτερα απο κατεινες γκομενες ουστ α διαλια καραγκιοζοπουλε νομιζεις σας εχω αναγκη???σουργελα εγω ασχολουμαι μονο με σοβαρους πελατες καθαρους εσεις ολοι εδω στο φορουμ ειστε παρταλια που ψαχνετε να γαμησετε με 30 και 40 ε λοιπον εμενα δε μου κανετε απλα μπαινω και σας κραζω γιατι με αυτα που γραφω τα βλεπουν πολοι που δεν εχουν λογαριασμο εδω στο φορουμ και μονο απο περιεργια μου ερχονται και ξαναρχονται και σε οτι μαλακια γραφετε θα μπαινω να κραζω και πιστεψε με οσο και να σας βριζω δεν ειναι μειον μου αυτο ασε να το ξερω εγω καλυτερα αν ηταν μειον μου δε θα μιλαγα καν ξερω πολυ καλα τι μου γινεται ντορος γινεται γυρω απο το ονομα μου και συ κατσε και ασχολησου να γαμησεις κανα πουστη αυτα οτι θες εδω ειμαι για περισοτερο μπινελικομα χαχαχααααα

Το συγκεκριμενο σχολιο αναφερετε σε ολους και θεωρω πως ειναι προσβλητικο ,  επισης προκαλει αλλα μελη να απαντησουν στο ιδιο υφος , αλλα και γενικα χαλαει και απαξιωνει το αρθρο.
Καλο ειναι οι admin να επιληφθούν και να τιμωρησουν με καποιο τροπο το μελος αυτο.

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
Το συγκεκριμενο σχολιο αναφερετε σε ολους και θεωρω πως ειναι προσβλητικο ,  επισης προκαλει αλλα μελη να απαντησουν στο ιδιο υφος , αλλα και γενικα χαλαει και απαξιωνει το αρθρο.
Καλο ειναι οι admin να επιληφθούν και να τιμωρησουν με καποιο τροπο το μελος αυτο.
χαχαχαχσχααααα κι αλλο σουργελο εμφανιστηκε ωραια τωρα θα ξεφυτρωσουν και τα υπολοιπα πρεπει να τιμωριθω λεει αααααααααχαχαχαχαχαχα τι γελοιος αυτα που γραφετε εσεις τοσα χρονια τις γελοιοτητες σας τι πρεπει να γινει??χαχαχα διαγραψτε μου το λογαριασμο και καντε μου αναφορες θα φτιαξω αλλο και παλι θα σας κραζω σουργελο

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
521
Πόντοι
21
χαχαχαχσχααααα κι αλλο σουργελο εμφανιστηκε ωραια τωρα θα ξεφυτρωσουν και τα υπολοιπα πρεπει να τιμωριθω λεει αααααααααχαχαχαχαχαχα τι γελοιος αυτα που γραφετε εσεις τοσα χρονια τις γελοιοτητες σας τι πρεπει να γινει??χαχαχα διαγραψτε μου το λογαριασμο και καντε μου αναφορες θα φτιαξω αλλο και παλι θα σας κραζω σουργελο

Ο τροπος που καποιος ομιλει, γραφει και γενικα συμπεριφέρεται ειναι αυτο που τον χαρακτηριζει.
Εγω δεν σε χαρακτηρισα , ουτε σε αποκαλεσα με κατι υποτιμητικο -εως τωρα- , απλα στο προηγουμενο σου post αναφερθηκες σε ολους ανεξαιρέτως πραγμα το οποιο προσέβαλε κι εμενα ( υποθετω κι αλλους )χωρις να εχω δωσει σε εσενα καποιο δικαιωμα.
Σαφως και δεν εχουμε ολοι την ιδια ανατροφη , ουτε την ιδια αντιληψη και για αυτο ειναι δυσκολο να κατανοησεις αυτα που γραφω...
Αλλα το ποιος ειναι σουργελο και γελοιος , ειναι πολυ , μα πολυ ευκολο να το καταλαβεις , ακομα κι εσυ...
Αρκει να κοιταχτεις σε ενα καθρεφτη , ειτε απο μπρος ειτε απο πισω.....

ΥΓ. Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου , αλλωστε προερχομαστε απο διαφορετικα κοινωνικα στρωματα.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Καλημέρα καλο μηνα  παιδες Ας ριξουμε λιγακι  νερακι στο κρασι μας και μην κανουμε θεματα  στον Admin δεν χριαζεται  μην δινετε τροφη  να μην σας κραζει η φιλη μου η Silvi ειπαμε η περουκες του τζαμπο και τα κροσακια που την ημερα  είναι αφεντικα σε γραφεια  και την νυκτα παρακαλανε  για ένα μπουκιτσι  καλητερα να μας πουν να μας απαντησουν  με απλα ερωτήματα  το τεστ τι είναι ορισμος crossdresser  και γιατι πρεπει παντα trans ατομα  και να εχουν την σταμπα της πορνειας μαζι τους  η αλλαγη φυλου  είναι κατι νορμαλ άλλο όχι η παρανομη πορνεια  η φιλη μας trans silvi βλεπει το παρων άλλο όχι το μελλον της στο χωρο αυτό  προ παντον σαν ανθρωπος  στο μυαλο της είναι η ολικη αλλαγη φυλου  και είναι ότι καλητερω για την ιδια  σε αντιθεση  με τα  κρος που είναι κατι αρκετα μπερδεμενω  και ιατρικα  λογο της ποικιλίας ερωτικών συντροφων είναι συγουρα παρα πανω  ο βαθμος να μας μεταφερουν κατι. Καλο μηνα να εχουμε και παλι και δεν είναι αναγκη σιλβη  να απαντας σε ολους αξια δινεις  όχι κατι άλλο  :rose: :rose: :rose:

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
δεν ειναι τρομοκρατια γλυκε μου αν θες ελα να δεις τι σημαινει τρομοκρατια ελα μια νυχτα στο δρομο να σε δω αλλα μεσα απο το pc δν ειναι τρομοκρατια...ειναι σεβασμος κ αξιοπρεπεια που μαλλον εδω μεσα δν τν εχετε αρκετοι απο εσας
και εσυ stefan29 συνεχιζεις να προσβαλεις  τι να σας μεταφερουμε κατι τι νομιζεις οτι πηγαινουμε με τον καθε τυχαιο  ανωμαλο εισαι γελασμενος οταν γνωρισεις απο κοντα τοτε να κρινεις και οχι μεσα απο ενα pc

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
όπως σου είπα οποίος έχει την μύγα!! Πάλι καλά που υπάρχει το Internet  και γλιτώνουμε της φόλες! Από κι και πέρα όλοι βλέπουμε την συμπεριφορά σου και αν κάνουν ουρά για εσένα μπράβο σου και μακάρι να συνεχίσεις έτσι! Εγώ δεν θα σε προτιμήσω γτ σ είπα πως δεν μιλάς ωραία κ δεν έχεις καλή συμπεριφορά με τον τρόπο που μιλάς κ άρχισες να με βρίζεις!!! Καλή συνέχεια και πάντα ουράαα σου εύχομαι!

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
όπως σου είπα οποίος έχει την μύγα!! Πάλι καλά που υπάρχει το Internet  και γλιτώνουμε της φόλες! Από κι και πέρα όλοι βλέπουμε την συμπεριφορά σου και αν κάνουν ουρά για εσένα μπράβο σου και μακάρι να συνεχίσεις έτσι! Εγώ δεν θα σε προτιμήσω γτ σ είπα πως δεν μιλάς ωραία κ δεν έχεις καλή συμπεριφορά με τον τρόπο που μιλάς κ άρχισες να με βρίζεις!!! Καλή συνέχεια και πάντα ουράαα σου εύχομαι!
τη φολα να τη φας και στο λαιμο να σου κατσει μη με προτιμησεις ποτε σου εχω στανταρ καλη πελατεια που την εχω φτιαξει μονη μου εδω και 4 χρονια στην αθηνα οπως γουσταρω εγω οχι εσεις αργοσχολοι τσαμπατζηδες και βρομιαρηδες που βγαζουν τη πιστη τους εχω κανει περα γι αυτο λοιπον τραβα στα σκατα γιατι για εκει εισαι εγω και για ποτο να βγω ακομα και στο σουπερ μαρκετ και στο δρομο οταν κυκλοφορο τσιμπαω πελατες απο παντου οποτε οπως σου πα αναγκη δεν εχω απο σας καθολου
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Καλημέρα καλο μηνα  παιδες Ας ριξουμε λιγακι  νερακι στο κρασι μας και μην κανουμε θεματα  στον Admin δεν χριαζεται  μην δινετε τροφη  να μην σας κραζει η φιλη μου η Silvi ειπαμε η περουκες του τζαμπο και τα κροσακια που την ημερα  είναι αφεντικα σε γραφεια  και την νυκτα παρακαλανε  για ένα μπουκιτσι  καλητερα να μας πουν να μας απαντησουν  με απλα ερωτήματα  το τεστ τι είναι ορισμος crossdresser  και γιατι πρεπει παντα trans ατομα  και να εχουν την σταμπα της πορνειας μαζι τους  η αλλαγη φυλου  είναι κατι νορμαλ άλλο όχι η παρανομη πορνεια  η φιλη μας trans silvi βλεπει το παρων άλλο όχι το μελλον της στο χωρο αυτό  προ παντον σαν ανθρωπος  στο μυαλο της είναι η ολικη αλλαγη φυλου  και είναι ότι καλητερω για την ιδια  σε αντιθεση  με τα  κρος που είναι κατι αρκετα μπερδεμενω  και ιατρικα  λογο της ποικιλίας ερωτικών συντροφων είναι συγουρα παρα πανω  ο βαθμος να μας μεταφερουν κατι. Καλο μηνα να εχουμε και παλι και δεν είναι αναγκη σιλβη  να απαντας σε ολους αξια δινεις  όχι κατι άλλο  :rose: :rose: :rose:

ποια τροφη ρε μουτρο εδω καταλαβε κ συ  οτι ειναι για αυτους που τ ακουμπαν και οχι για αυτες που μ τ παιρνουν

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
τη φολα να τη φας και στο λαιμο να σου κατσει μη με προτιμησεις ποτε σου εχω στανταρ καλη πελατεια που την εχω φτιαξει μονη μου εδω και 4 χρονια στην αθηνα οπως γουσταρω εγω οχι εσεις αργοσχολοι τσαμπατζηδες και βρομιαρηδες που βγαζουν τη πιστη τους εχω κανει περα γι αυτο λοιπον τραβα στα σκατα γιατι για εκει εισαι εγω και για ποτο να βγω ακομα και στο σουπερ μαρκετ και στο δρομο οταν κυκλοφορο τσιμπαω πελατες απο παντου οποτε οπως σου πα αναγκη δεν εχω απο σας καθολου
δηλαδή οποίος δεν σε προτιμά είναι βρομιάρης και τσιγκούνης?? Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου! Από κ και πέρα σου είπα μακάρι να έχεις όσοι πελατεία έχεις κ ακόμα περισσότερη! Και να τσιμπάς πολλούς μα πάρα πολλούς πελάτες όπου κ αν βρίσκεσαι! Αλλά να σου μιλάνε οι άλλοι ωραία και εσύ να βρίζεις.... Κάποιο λακο έχει η φαβα

betty_crossara28

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
ποιος θα με ανοιξει?

Συνημμένα

• im1.jpg
    im1.jpg