Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

betty_crossara28

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
ποιος θα με παρει αποψε?

Συνημμένα

• imcvl.JPG
    imcvl.JPG
    854,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
ευτυχως που υπαρχουν κατι σουργελα σα και σενα και βριζω και σπαω πλακα εδω στη λαρισα με τη κολητη μου την εβελινα
και εμείς πλάκα σπάμε με σένα! Τι νομίζεις σε παίρνει κανείς στα σοβαρά? Αλλά όχι ξέχασα εσύ τσιμπάς Πελάτες παντου όπως λες

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
βρε κοριτσι μου γλυκο συγμωμη κι ολας με ολο το θαρρος αν και γνωριζομαστε (εχουμε συναντηθει στο μπουρναζι σε ενα μαγαζι ΣΜΣ νομιζω ειχα ερθει με μια κοινη μας φιλη )ποιος ο λογος να βριζεσαι με ατομα εδω μεσα ....νομιζω οτι σε φθείρει αυτη η κατασταση αλωστε και η πιο κουκλα να σαι και να εχεις ολα τα προσοντα αν καποιος ερθει και δεν του αρεσεις κατι θα βρει να σου πει εσυ γιατι παντα πρεπει να βγαινεις και να απαντας δημοσια δεν βρισκω το λογο να το κανεις δεν θα καταλαβει ποτε και κανενας ...κατα τα αλλα καλα να περνας ζησε τη φαση τωρα που εισαι νεα καιομορφη και ασε τη δυσφιμηση να γινει η καλυτερη διαφιμηση για εσενα 

υγ...εντελως φιλικα παντα
στο SMS που την γνώρισες την λέγανε χαραλαμBO η συλβι? Ρωτάω γτ έχει σημασία.... :P

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
στο SMS που την γνώρισες την λέγανε χαραλαμBO η συλβι? Ρωτάω γτ έχει σημασία.... :P
τωρα εισαι υπερβολικος την γνωρισα ως μια πολυ ομορφη παρουσια γιατι η συλβι ειναι κουκλαρα αυτη ειναι η αληθεια τωρα ολο το υπολοιπο βγαζει μια εμπαθεια απεναντι στο προσωπο της και προσπαθεις να την μειωσεις αλλα νομιζω δεν θα σου απαντησει πια και καλα θα κανει....αλωστε ολες καπως μας λεγανε  πριν αλαξουμε και ειμαστε περηφανες που γιναμε μουναρες και κουκλες

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
τωρα εισαι υπερβολικος την γνωρισα ως μια πολυ ομορφη παρουσια γιατι η συλβι ειναι κουκλαρα αυτη ειναι η αληθεια τωρα ολο το υπολοιπο βγαζει μια εμπαθεια απεναντι στο προσωπο της και προσπαθεις να την μειωσεις αλλα νομιζω δεν θα σου απαντησει πια και καλα θα κανει....αλωστε ολες καπως μας λεγανε  πριν αλαξουμε και ειμαστε περηφανες που γιναμε μουναρες και κουκλες
μιλάς πολύ σωστά και μπράβο σου! Αυτό δείχνει πως έχεις τρόπους! Κάτι που σίγουρα δεν έχει η συλβι! Από κ και πέρα η συμπεριφορά της συλβις και ο τρόπος που μιλάει μας κάνει όλους να την δουλεύουμε! Όταν μάθει να μιλάει σωστά σαν άνθρωπος και όχι σαν νταλικέρης που τον έχει πιάσει κόψιμο τότε θα της μιλάμε με το σις και με το σας :cheesy:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
αυτη η συλβι παιζει να ταν καποτε ντι τζει σε ενα παρακμιακο μπαρακι στο μπουρναζι?ξερει κανεις?μου θυμιζει εντονα την ντι τζει στο sos δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι μιλαμε πριν αμνημονευτων ετων.

Algeria

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Κύριοι σταματήστε να μαλώνετε και ας γράψει ο καθένας μια εξαιρετική εμπειρία που είχε με τραβεστι

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
ξερεις πολλα για μενα εσυ μωρη λουγκρα με ξερεις σαν μπαμπη οταν δουλευα στο sms στο μπουρναζι παιζει και να μου την επεφτες οταν ημουν αγορι γιατι αγορακια σαρεσουν  οταν δουλευα εκει μωρη κρυφη χαχαχααα θα στη λυσω εγω την απορια σα συλβι με γνωρισε η λια και συ σαν μπαμπης χαχα σουργελο

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
αυτη η συλβι παιζει να ταν καποτε ντι τζει σε ενα παρακμιακο μπαρακι στο μπουρναζι?ξερει κανεις?μου θυμιζει εντονα την ντι τζει στο sos δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι μιλαμε πριν αμνημονευτων ετων.
υπαρχει και δουλευω ακομα ναι εγω ειμαι πωπω τελικα ολοι οσοι μπαινετε εδω μεσα ερχοσασταν στο club που δουλευω χρονια τωρα χαχαχαχα κομπλεξαρες μου ειμαι ο μπαμπης που εγινε συλβι

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
Κύριοι σταματήστε να μαλώνετε και ας γράψει ο καθένας μια εξαιρετική εμπειρία που είχε με τραβεστι
αστους τωρα ασχολουνται με το που δουλευα παλια και τι εκανα εχουμε σοου ακομα κραξιμο πολυ για παμε.....
Χαχαχααααα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
και εμείς πλάκα σπάμε με σένα! Τι νομίζεις σε παίρνει κανείς στα σοβαρά? Αλλά όχι ξέχασα εσύ τσιμπάς Πελάτες παντου όπως λες
αυτοι που θελω εγω να με παρουν σοβαρα με περνουν εσυ το πουλο μωρη πισοκουνα χαχαχααα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
τωρα εισαι υπερβολικος την γνωρισα ως μια πολυ ομορφη παρουσια γιατι η συλβι ειναι κουκλαρα αυτη ειναι η αληθεια τωρα ολο το υπολοιπο βγαζει μια εμπαθεια απεναντι στο προσωπο της και προσπαθεις να την μειωσεις αλλα νομιζω δεν θα σου απαντησει πια και καλα θα κανει....αλωστε ολες καπως μας λεγανε  πριν αλαξουμε και ειμαστε περηφανες που γιναμε μουναρες και κουκλες
λια ειμαι δω και θα τις κραζω ολες τις κομπλεξικες αγαμητες στερημενες εδω μεσα μεχρι να τουμπεκιαστουν και να μη λενε μαλακιες οταν σταματησουν θα το ληξω και γω για να δουμε ποσα αρχιδια εχουν οι κρυφες ολες χαχαχαχααα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
μιλάς πολύ σωστά και μπράβο σου! Αυτό δείχνει πως έχεις τρόπους! Κάτι που σίγουρα δεν έχει η συλβι! Από κ και πέρα η συμπεριφορά της συλβις και ο τρόπος που μιλάει μας κάνει όλους να την δουλεύουμε! Όταν μάθει να μιλάει σωστά σαν άνθρωπος και όχι σαν νταλικέρης που τον έχει πιάσει κόψιμο τότε θα της μιλάμε με το σις και με το σας :cheesy:
με τους σωστους ειμαι σωστη με  τα σουργελα ειμαι νταλικα εσυ δουλευεις τον ευατο σου και το κοινονικο σου περιγυρο πηγαινοτας κρυφα με τραβελια χαχαχαχααα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
λια ειμαι δω και θα τις κραζω ολες τις κομπλεξικες αγαμητες στερημενες εδω μεσα μεχρι να τουμπεκιαστουν και να μη λενε μαλακιες οταν σταματησουν θα το ληξω και γω για να δουμε ποσα αρχιδια εχουν οι κρυφες ολες χαχαχαχααα
τι να σου πω καλη υπομονη και καλη συνεχεια εγω απλα ειπα τη γνωμη μου φιλακια 

10cm

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπςερα σας απο νεο μελος,φιλια πολλαααααα

Stories

Νέο!