TRANS SYLVI
Trans
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 26
δεν ειμαι λιγο ειμαι πολυεισαι όμως βρε χρυσο μου λιγο αγριογκομενα
δεν ειμαι λιγο ειμαι πολυεισαι όμως βρε χρυσο μου λιγο αγριογκομενα
καλα κανεις κουκλα μου...κι εγω το ιδιο...δεν ειμαι λιγο ειμαι πολυ
ουστ μωρή που θα πάρω και την άδεια σου για να μιλήσω! Αλλά σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι είσαι για δέσιμο και κυνηγάς πελάτες με την καραμπίνα!!!οταν με γνωρισεις τοτε μιλα για μενα αλλιως τουμπεκιασου και συ
η Συλβη είναι το πιο ωραίο μωρό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνεται με κρος .την ημερα αγορακι και το βραδυ με την περουκα του τζαμπο και στην συγγρου σαν την σιλβη δεν είναι που και την ημερα μπωρεις να πας και για καφε μαζι της και να μην καταλαβει κανεις τιποτα
εμένα αυτό είναι το ιδανικό μου θτληπρεπες τραβελακι με μικρό πουτσακι, αν είναι και καυλωμενο ακόμα καλύτεραΕυχαριστώ για την ενημέρωση ...η Σίλβη όντως είναι κωλάρα,σωματάρα και πολύ όμορφη άλλα δεν είναι "πουλί" αυτό που έχει καλύτερα να μην βάζει φώτο με το μπροστά μέρος..Έχετε καμία άλλη επιλογή ρε παίδες?
είσαι πολύ καβλα μωρό αλλά είναι άλλο να έχεις κάνει μετατροπές στο σώμα σουτι να κανουμε ετσι ειμαστε δν χρειαζεται ομως να προσβαλουμε κανεναν εδω μεσα μερικοι πρεπει να αποκτησετε τροπους :-* τα φιλια μου να εχετε μια υπεροχη μερα
σε ευχαριστω δν ειπα το αντιθετο συμφωνω μαζι σου για τις αλλαγες πανω στο σωμα κ επισης η συλβη απο οτι ξερω ειναι μια πανεμορφη trans κ σαν ανθρωπος ακομα πιο εκπληκτικη οποτε πρεπει να μαθουν καποιοι να εχουν τροπους
εγω ειμαι cross οχι trans
ουστ μωρή που θα πάρω και την άδεια σου για να μιλήσω! Αλλά σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι είσαι για δέσιμο και κυνηγάς πελάτες με την καραμπίνα!!!
ουστ μωρή που θα πάρω και την άδεια σου για να μιλήσω! Αλλά σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι είσαι για δέσιμο και κυνηγάς πελάτες με την καραμπίνα!!!
αντε γαμησου μωρη καριολα παρτο πουλο μωρη βρωμα που θα βγαλεις και αποψη αγαμητο παρταλι του κερατα για δεσιμο εισαι συ μαλακα και αν δεν ειχα δουλεια δε θα εμπαινα εδω μεσα να σας βριζω επειδη θα φοβομουν μη χαλασει το ονομα μου και δε θα με περνει κανεις αλλα αποτι βλεπεις σταρχιδια μου γιατι ολοι με βλεπουν και θελουν να μου γαμησουν τη κολαραουστ μωρή που θα πάρω και την άδεια σου για να μιλήσω! Αλλά σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι είσαι για δέσιμο και κυνηγάς πελάτες με την καραμπίνα!!!
γτ βρίζεις? Αν είχες έστω και λίγο δίκιο δεν θα έκανες έτσι αλλά όποιος έχει την μύγα ξέρεις!!! Τώρα αν έχεις κολαρα και θέλουν όλοι να σε γαμησουν μπράβο σου αλλά αν είταν όντως έτσι δεν θα έκανε σαν τρελή!!αντε γαμησου μωρη καριολα παρτο πουλο μωρη βρωμα που θα βγαλεις και αποψη αγαμητο παρταλι του κερατα για δεσιμο εισαι συ μαλακα και αν δεν ειχα δουλεια δε θα εμπαινα εδω μεσα να σας βριζω επειδη θα φοβομουν μη χαλασει το ονομα μου και δε θα με περνει κανεις αλλα αποτι βλεπεις σταρχιδια μου γιατι ολοι με βλεπουν και θελουν να μου γαμησουν τη κολαρα