Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Για πες στρατηγέ Παττακε,  ποια ειναι αυτη που προτείνεις;

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
μια βολτα στον παραδρομο  της  λ.συγγρου  και  την βρηκες  ευκολα  εγω δεν την ψαχνω την δουλεια με τρανς  σπανια όταν θελουμε να κανουμε κανα σχημα με την γκομενα μου  μονο τοτε  :rose: :rose: :rose: :rose:

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
Ευχαριστώ για την ενημέρωση ...η Σίλβη όντως είναι κωλάρα,σωματάρα και πολύ όμορφη άλλα δεν είναι "πουλί" αυτό που έχει καλύτερα να μην βάζει φώτο με το μπροστά μέρος..Έχετε καμία άλλη επιλογή ρε παίδες?
δε θα μου πεις εσυ τι φωτο θα ανεβασω τραβα βρες κανα μαυρο αραπακλα να σε γαμησει λιγο μπας και σου φυγουν οι καβλες γιατι εχεις βαρεσει μπιελα κρυφη στερημενη

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
μυστη εσυ την θες  την σιλβι για να περασεις καλα ενεργητικα  η εισαι και παθητικος  και θες μπουλκουμε  για αν εισαι και παθητικος σου εχω κατι καλο που τα κανει όλα φθηνωτερα από την σιλβι
εεε ναι γι αυτο ειστε εδω μεσα να προοθειται κατι σουργελα με περουκες απο τζαμπο και γενια χαχαχα πλακα εχετε......τζαμπατζηδες

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
καλημεραα  :pipa2: :pipa1:

Συνημμένα

• 27537290_1703484973047039_1089786233_o.jpg
    27537290_1703484973047039_1089786233_o.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456
ελα μωρη βουκολα και συ γρια που δε χορταινεις πουτσο και μετα τις κραζεις ολες αντε τραβα πιες τα καφεδακια σου στη κυψελη και μη λες πολλα
σε καταλαβαίνω.. έχεις λυσσάξει που δεν πατάει πελάτης... άλλαξε συμπεριφορά μπας και δεις άπρη μέρα.. αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς σε βλέπω στη ψάθα

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
σε καταλαβαίνω.. έχεις λυσσάξει που δεν πατάει πελάτης... άλλαξε συμπεριφορά μπας και δεις άπρη μέρα.. αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς σε βλέπω στη ψάθα
χαχαχαχαχα στη ψάθα κάθεσαι εσύ και λιαζεσαι αγαπητή γρετζο χαχαχα και άλλαξε το γλυκομουτσουνος σε Αγαμητομουτσουνος....χαχαχαχα

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
δε θα μου πεις εσυ τι φωτο θα ανεβασω τραβα βρες κανα μαυρο αραπακλα να σε γαμησει λιγο μπας και σου φυγουν οι καβλες γιατι εχεις βαρεσει μπιελα κρυφη στερημενη
σορυ για την παρεμβαση αλλα νιώθω ότι πρεπει να απαντησω στην δεσποινιδα συλβια...
καταρχήν γλυκεια μου ο ορος που χρησιμοποίησες για τους εγχρωμους δεν είναι ωραιος...κι επειτα μια χαρα εμπειρια είναι για καποιον να τον γαμησει μαυρος...εχουν τα καταλληλα προσοντα οι περισσοτεροι  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.678
Πόντοι
736
Η Sylvi έχει πολλές φωτογραφίες σε όλες τις αγγελίες της που δείχνει αυτό που είναι και τα προσόντα που έχει ...δεν κρύβεται και έτσι ο καθένας αποφασίζει αν θα προχωρήσει ή όχι.Σημασια έχει το πρόγραμμα της και οι υπηρεσίες της...

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
σορυ για την παρεμβαση αλλα νιώθω ότι πρεπει να απαντησω στην δεσποινιδα συλβια...
καταρχήν γλυκεια μου ο ορος που χρησιμοποίησες για τους εγχρωμους δεν είναι ωραιος...κι επειτα μια χαρα εμπειρια είναι για καποιον να τον γαμησει μαυρος...εχουν τα καταλληλα προσοντα οι περισσοτεροι  :pipa1: :pipa1: :pipa1:
γι αυτο το ειπα επειδη οι μαυροι ειστε ψολαραδες να προτιμουν εσας εσυ το θιχτικες δε καταλαβα??σε πειραζει που ειπα μαυρος αραπακλα?? Και τι να λεει??και γω τραβελι ειμαι αλλα δε θιγομαι με τον οποιοδηποτε ορο και μην εισαι κομπλεξικος καθενας ειναι αυτο που ειναι και δε δινει αναφορα πουθενα εγω ειμαι χυμα και ετσι μιλαω οποτε μη παρηξιγιεσαι

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
γι αυτο το ειπα επειδη οι μαυροι ειστε ψολαραδες να προτιμουν εσας εσυ το θιχτικες δε καταλαβα??σε πειραζει που ειπα μαυρος αραπακλα?? Και τι να λεει??και γω τραβελι ειμαι αλλα δε θιγομαι με τον οποιοδηποτε ορο και μην εισαι κομπλεξικος καθενας ειναι αυτο που ειναι και δε δινει αναφορα πουθενα εγω ειμαι χυμα και ετσι μιλαω οποτε μη παρηξιγιεσαι
χρυσο μου δεν είμαι μαυρος εγω..χαχα...τους προτιμω βεβαια στο κρεβατι...απλα δεν μαρεσε ο ορος που χρησιμοποίησες τοσο..αλλα αν ετσι μιλας οκ..απο εκει και περα βεβαια αν καποιος προτιμάει και μια τρανς κοπελα με προσοντα δεν είναι κατακριτεο και λογος να τον βρισεις

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Εσεις οι οποιες εχετε ασχημο τροπο συμπεριφορας
βριζετε και προσβαλετε
χαλαρωστε και κοιτατε την παρτυ σας
καταντατε γελοιες γραφικες καλικατουρες.

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
442
Πόντοι
21
Μεσημεριατικη παρανοια αυτά είναι  :heavymetalbig:

Mitsaras477