batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.721
- Πόντοι
- 606
με προκαλει μουτροσταματα ρε πρηχτη επιτελους να ζητας το καυλι της εβελυν καθε μερα τα ιδια.αι στα διαλα.
με προκαλει μουτροσταματα ρε πρηχτη επιτελους να ζητας το καυλι της εβελυν καθε μερα τα ιδια.αι στα διαλα.
Αν θέλεις να δεις πως τα πας με το ΣΟΥΜΟ....παλυ καλα που ειμαι αφραγκος γιατιτ σκεφτομουν δηλαδη
Εγώ έχο απορία εσει βατραχομουρι ξερής τα πάντα για όλες . Με τι λεφτά πας αφού λες ότι φρανγκο δεν έχεις .?
Εγώ απλά σε ροτισα με δικά σου λεγόμενα . Και εση μόλις τώρα μίλησες με κακιά ! Και δεν καταλαβενο το γιατί . Να δέχεσε κριτική από άλλους όπως κριτικαρης και εση. Το τι έκανες δεν σε ροτισα αν γέμισες ι όχι. Τώρα δεν θα σχολιασο καν το αν μου εδινες τα χρήματα ι όχι . Γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μ έχεις στείλει πριβέ σμς κελί τα έχουμε πι. Ας βάλουμε τέλος εδο. Για να μίνι υπάρχει σεινεχια . Καλό σου βράδυ .
Όχι άλλα παρατήρησα τη τελευταία βδομάδα βλέπω ποστ από μέλη που ζητάνε πληροφορίες να χάνονται από σπαμ. Μιλήστε σε κάνα τσατΑναφέρθηκες σε εμένα . Έχουμε ξανά μιλήσει μαζί που με ανάφερες?....
δεν τ βλεπωκαλησπερα αγορια! παθητικη μονο!!
αφού δεν απαντάς στα pm...καλησπερα αγορια! παθητικη μονο!!
μωράκι τι κορμί είναι αυτό για τρέλα πράγματα περιοχή σου και ένα τηλ.καλησπερα αγορια! παθητικη μονο!!