Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μακριά, αυτη ειναι η Αγαπη
μακριά, αυτη ειναι η Αγαπη
Ευχαριστω φιλεμακριά, αυτη ειναι η Αγαπη
ωραιο μωρο ελπιζω οτι θα αλαξει αποψει για τ θεμαΕυχαριστω φιλε
Το ποσταρω κ εδω γιατι φαινεται κανεις δεν εχει υποψιν τιποτα...
Ξανθο θηλυπρεπες νεαρο τρανς στην παραλιακη ,στο φαναρι για γκολφ γλυφαδας,στο ρευμα για πειραια.
φαινεται παρα πολυ πετυχημενο... σχεδον καθε μερα το βραδυ κατα τις 9-10.
Την δοκιμασε κανενας? παντως απο το φαναρι στην στροφη στα 20 μετρα η κοπέλα μου την περασε για κορασιδα...εγω δε, ειπα: "καλα πατεραδες δεν εχουν μικρα κοριτσια? ντροπη!!!"
θα τ φαω συντομα1.Ξερεις οτι σε σεβομαι και σε προσκυνω.
2.Εχω δεσμο (που να μην ειχα) και δεν μπορω ευκολα να ξεκλεψω χρονο.
3.Απλα επεσε το ματι μου πανω της,καβλωσα και φαγωθηκα να μαθω αν αξιζει να παρω το ρισκο.
4.Οπως πας στην παραλιακη προς γλυφαδα,ειναι το μονο φαναρι που επιτρεπεται να κανεις αριστερα πριν απο το φαναρι για την πλατεια της γλυφαδας,τον Α.Κωνσταντινο.
Με το που κανεις αριστερα,κοψεις καθετα την παραλιακη(το ρευμα προς πειραια) στην γωνια στο δεξι σου χερι.
Για να το πω οσο πιο απλα γινεται...οπως πας για γλυφαδα απο πειραια ενα φαναρι πριν τον Αγιο Κωνσταντινο(νομιζω εχει 1 ακομη ενδιαμεσα αλλα δεν επιτρεπεται αριστερα.)
ροζα καλη αλλα στα νιατα τησ πολυ ποιο ομωρφηΕχει παρει κανεις τη ροζα; ξερουμε πληροφοριες; Επισης μια πανεμορφη ονοματι Αλεξια; Τι ρολο παιζει;
Παιδια τα τραβελια αντί μειώνουν τιμη ανεβάζουν χα χα
ε ηρθε η αναπτυξη αφου...Παιδια τα τραβελια αντί μειώνουν τιμη ανεβάζουν χα χα
Ειναι αληθεια αλλα αληθειες υπαρχουν πολλες!Απο την στιγμη που μπηκε το ιντερνετ στην ζωη μας εχουν αλλαξει πολλα.Οταν καποιος βλεπει αγγελιες η βγαινει σε πιατσες και βλεπει κοντες χοντρες και ασχημες να ζητανε τα ιδια λεφτα με μωρα που εχουν ριξει χιλιαδες ευρω για να βελτιωσουν την εμφανιση τους και οταν υπαρχει και μετρο συγκρισης τα πραγματα σφιγγουν.
Ειναι η αληθεια ασχετα αν ενοχλει καποιους.
Εγω μιλαω για την αληθεια του πελατη τζουλι.Εσυ ασφαλως θα επικαλεστεις την αληθεια του ατομου που κανει αυτη την δουλεια.Υπαρχει ασφαλως μια ανοισοροποια αλλα αν θελεις να μιλησουμε ψυχρα-κυνικα δεν φταιει ο πελατης γι αυτο.Ειναι αληθεια αλλα αληθειες υπαρχουν πολλες!