Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Το ποσταρω κ εδω γιατι φαινεται κανεις δεν εχει υποψιν τιποτα...
Ξανθο θηλυπρεπες νεαρο τρανς στην παραλιακη ,στο φαναρι για γκολφ γλυφαδας,στο ρευμα για πειραια.
φαινεται παρα πολυ πετυχημενο... σχεδον καθε μερα το βραδυ κατα τις 9-10.
Την δοκιμασε κανενας? παντως απο το φαναρι στην στροφη στα 20 μετρα η κοπέλα μου την περασε για κορασιδα...εγω δε, ειπα: "καλα πατεραδες δεν εχουν μικρα κοριτσια? ντροπη!!!"

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Το ποσταρω κ εδω γιατι φαινεται κανεις δεν εχει υποψιν τιποτα...
Ξανθο θηλυπρεπες νεαρο τρανς στην παραλιακη ,στο φαναρι για γκολφ γλυφαδας,στο ρευμα για πειραια.
φαινεται παρα πολυ πετυχημενο... σχεδον καθε μερα το βραδυ κατα τις 9-10.
Την δοκιμασε κανενας? παντως απο το φαναρι στην στροφη στα 20 μετρα η κοπέλα μου την περασε για κορασιδα...εγω δε, ειπα: "καλα πατεραδες δεν εχουν μικρα κοριτσια? ντροπη!!!"

εσυ μουτρο μονο να μ καυλωνεις θελεισ για ν περνουμαι τ δρομους .....ανεβασε τ χαρτι να ξερουμαι που θα ψαξουμαι

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1.Ξερεις οτι σε σεβομαι και σε προσκυνω.
2.Εχω δεσμο (που να μην ειχα) και δεν μπορω ευκολα να ξεκλεψω χρονο.
3.Απλα επεσε το ματι μου πανω της,καβλωσα και φαγωθηκα να μαθω αν αξιζει να παρω το ρισκο.
4.Οπως πας στην παραλιακη προς γλυφαδα,ειναι το μονο φαναρι που επιτρεπεται να κανεις αριστερα πριν απο το φαναρι για την πλατεια της γλυφαδας,τον Α.Κωνσταντινο.
Με το που κανεις αριστερα,κοψεις καθετα την παραλιακη(το ρευμα προς πειραια) στην γωνια στο δεξι σου χερι.
Για να το πω οσο πιο απλα γινεται...οπως πας για γλυφαδα απο πειραια ενα φαναρι πριν τον Αγιο Κωνσταντινο(νομιζω εχει 1 ακομη ενδιαμεσα αλλα δεν επιτρεπεται αριστερα.)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
1.Ξερεις οτι σε σεβομαι και σε προσκυνω.
2.Εχω δεσμο (που να μην ειχα) και δεν μπορω ευκολα να ξεκλεψω χρονο.
3.Απλα επεσε το ματι μου πανω της,καβλωσα και φαγωθηκα να μαθω αν αξιζει να παρω το ρισκο.
4.Οπως πας στην παραλιακη προς γλυφαδα,ειναι το μονο φαναρι που επιτρεπεται να κανεις αριστερα πριν απο το φαναρι για την πλατεια της γλυφαδας,τον Α.Κωνσταντινο.
Με το που κανεις αριστερα,κοψεις καθετα την παραλιακη(το ρευμα προς πειραια) στην γωνια στο δεξι σου χερι.
Για να το πω οσο πιο απλα γινεται...οπως πας για γλυφαδα απο πειραια ενα φαναρι πριν τον Αγιο Κωνσταντινο(νομιζω εχει 1 ακομη ενδιαμεσα αλλα δεν επιτρεπεται αριστερα.)
θα τ φαω συντομα

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

:heavymetalbig:

lobo.jpg

Algeria

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Κύριοι πείτε ποια είναι η καλύτερη τρανς στο 50αρικο

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Εχει παρει κανεις τη ροζα; ξερουμε πληροφοριες; Επισης μια πανεμορφη ονοματι Αλεξια; Τι ρολο παιζει;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

audi3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια τα τραβελια αντί μειώνουν τιμη ανεβάζουν χα χα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Απο την στιγμη που μπηκε το ιντερνετ στην ζωη μας εχουν αλλαξει πολλα.Οταν καποιος βλεπει αγγελιες η βγαινει σε πιατσες και βλεπει κοντες χοντρες και ασχημες να ζητανε τα ιδια λεφτα με μωρα που εχουν ριξει χιλιαδες ευρω για να βελτιωσουν την εμφανιση τους και οταν υπαρχει και μετρο συγκρισης τα πραγματα σφιγγουν.
Ειναι η αληθεια ασχετα αν ενοχλει καποιους.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Απο την στιγμη που μπηκε το ιντερνετ στην ζωη μας εχουν αλλαξει πολλα.Οταν καποιος βλεπει αγγελιες η βγαινει σε πιατσες και βλεπει κοντες χοντρες και ασχημες να ζητανε τα ιδια λεφτα με μωρα που εχουν ριξει χιλιαδες ευρω για να βελτιωσουν την εμφανιση τους και οταν υπαρχει και μετρο συγκρισης τα πραγματα σφιγγουν.
Ειναι η αληθεια ασχετα αν ενοχλει καποιους.
Ειναι αληθεια αλλα αληθειες υπαρχουν πολλες!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ειναι αληθεια αλλα αληθειες υπαρχουν πολλες!
Εγω μιλαω για την αληθεια του πελατη  τζουλι.Εσυ ασφαλως θα επικαλεστεις την αληθεια του ατομου που κανει αυτη την δουλεια.Υπαρχει ασφαλως μια ανοισοροποια αλλα αν θελεις να μιλησουμε ψυχρα-κυνικα δεν φταιει ο πελατης γι αυτο.
Ο πελατης αγοραζει υπηρεσιες.Αναλογα με αυτα που θα ληρωσει απαιτει να παρει και τις αναλογες υπηρεσιες.Τα πραγματα παρα ειναι απλα.Αν θελεις να το εξειδικευσουμε εχω ολη την καλη διαθεση για συζητηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom