batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
δεν υπαρχει
αυτο ομως μ ψινει γνωριζει κανεισ???
για ξεκαυλομα ωραιο τ μωρο εχει παντοσ δρωμο ....εγω θα ξανα παρω
δεν υπαρχει
επιστροφή μετα απο καιρο αθηνα για πρωτη μερα ειπα να γαμησω επεσα σ σαββατο ομως .....περνοντας απο σταδιου για να βγω συγγρου κ σταματημενος στο φαναρι στα 100 μετρα μπλοκο η αστυνομοια καλη αρχη λεω απο μεσα μου αναστροφη στο παιζοδρομειο κ οπου φυγει .κατηφοριζοντας προς καβαλας και εχοντα μονο μ μερα στην διαθεση μου ν παω μ τρανς πεφτω παω στην ινα ..η κλασικη ατακα (ρε καριολη) ηταν ολα τα φραγκα
μετα απο δυο ολοκληρα χρονια με θημωταν σκουφο περασμα πιπα στα τεσερα πανω στο λεβιε να με κυτα τ ειπαμε λιγο κ δρομο καλο χοιμονα μουτρα
απο οσο διαβασα κριτικες απο αλλους εκει ειναι μονο εγχειρισμενες η κανω λαθος.?
και παλι σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
κολονακι κροσαρα ωραια για ξεκαυλομα αν θες σκληρεσ καταστασεις καλη πιπα γαμιεται μ τ ωρες τιμη συζητισημη
καινούρια και όσο και αν έψαξα κριτική δεν βρήκα
2 2 ειναι τ μωρα απο τ ξερωλάθος, και μέγάλο μάλιστα. Στο Αγκύρας θα βρεις 3 κοπέλες εγχειρισμένες,απόλυτα θηλυκές και ορεξάτες ΑΛΛΑ και την μη εγχειρισμένη κουκλάρα Βίκυ, εξίσου θηλυκή και πρόθυμη να σε μυήσει σε όλα....
υπάρχει και σχετικό νήμα για το μαγαζί.
τ καταφερα.. νεα 22 ωραια εμφανιση αγορι βεβαια αλλα οκ συζητήσιμη αρκετα οποτε κατελιξα 1 μπαλακι 30 λεπτα καλη πιπα καλο στησιμο ειναι για αυτους που γουσταρουν τ πιασηματα και καθαρα παθητικη καυλωνει μαλιστα αλλα δεν πεζει φασηγια ξεκαυλομα ωραιο τ μωρο εχει παντοσ δρωμο ....εγω θα ξανα παρω
ειχα πιει 1 μπουκαλι βοτκα ...τ ξερω μαλακια ...δεν θα τ ξανακανωti ειχες να κρυψεις απο αστυνομια;
Με ψηνει και εμενα πολυ!! Οποιος ξερει ας μας πειδεν υπαρχει
καινούρια και όσο και αν έψαξα κριτική δεν βρήκα