Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Paokara24

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Αλλα με πολυ ορεξη για νεες εμπειριες καθως εχεις μολις μια αλλα πολυ επιτυχημενη με την Αμαντα!

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
δεν έχουν γραφεί καλές κριτικές..

κατι νηματα που βρηκα απο πριν κανα 2-3 χρονια ελεγαν πως βαριεται εντελως. απο τη μια μου αρεσει αρκετα αλλα δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μετα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οι νεοι στο αθλημα δεν θελουν να καταλαβουν μερικα πραγματα.Αν εγω ο γλυκομουτσουνος ο μαρικος και κανα2-3 πουμε οτι μια κρος η μια τρανς ειναι καλη δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο νεος που θα παει θα περασει καλα.ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.Διοτι αν στραβωσει η φαση οταν εχεις εμπειρια μπορεις να χειριστεις μια κατασταση.
Το αθλημα του πληρωμενου σεξ απαιτει χρηματα...και η εμπειρια κοστιζει.Οσο και να βοηθαμε εμεις οι πιο παλιοι δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα ποσο μαλλον το τι του αρεσει του καθε νεου στο αθλημα για να μπορουμε να τον κατευθηνουμε.
Γενικη συμβουλη.Διαβαστε τις κριτικες που γραφονται για τα εκδιδομενα ατομα.
Αν η πλειοψηφια των κριτικων λενε καλα λογια προχωρηστε.
Αν τα καλα λογια τα λενε ατομα που εχουν δωσει διαπυστευτηρια εδω μεσα λαβετε τα περισοτερο υποψην και καλη σας τυχη.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
κατι νηματα που βρηκα απο πριν κανα 2-3 χρονια ελεγαν πως βαριεται εντελως. απο τη μια μου αρεσει αρκετα αλλα δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μετα
η δική μου εμπειρία είναι πριν 5 και βάλε χρόνια, ωστόσο το συμπέρασμα δυστυχώς είναι το ίδιο, όντως βαριέται

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
ομορφο σωμα και προσωπο για την ηλικια της, αλλα πολυ μετρια στο κρεβατι. για παθητικη σε αυτη την ηλικια θα συνιστουσα την πρωην καρλοτα, τωρα εμφανιζεται στις αγγελιες σαν χριστινα νομιζω. τιμαει τα λεφτα που της δινεις και βγαζει μεγαλη καβλα στο κρεβατι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ομορφο σωμα και προσωπο για την ηλικια της, αλλα πολυ μετρια στο κρεβατι. για παθητικη σε αυτη την ηλικια θα συνιστουσα την πρωην καρλοτα, τωρα εμφανιζεται στις αγγελιες σαν χριστινα νομιζω. τιμαει τα λεφτα που της δινεις και βγαζει μεγαλη καβλα στο κρεβατι.
αυτή δεν είναι εγχειρισμένη;;

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21

Καταλαβα γαμα το. Η γνώση καρλοτα? Που έβγαινε στην εκπομπή του μλκ του καραφλα πως τον λέγανε?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
ρε μεγάλε επίτηδες το κάνεις με την ορθογραφία, έτσι;;

Νατος πάλη. Ρε μουτσούνα. Δεν είχαν φράγκα να ουμε οιδηκοι μου να με πανε σε κολεγηα. Άμα δης σε σχέση με παληα το διορθοσα πολύ. Αλλα γραματα μου φευγιυν καταλαθος.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Νατος πάλη. Ρε μουτσούνα. Δεν είχαν φράγκα να ουμε οιδηκοι μου να με πανε σε κολεγηα. Άμα δης σε σχέση με παληα το διορθοσα πολύ. Αλλα γραματα μου φευγιυν καταλαθος.
το δημοτικό είναι δωρεάν ρε φιλε

alextm56

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα !! Έχει κανεις πάει με την κύρια εδώ :

Δεν βλέπω κριτικές πλέον αλλα από κάπου είχα καλά λόγια !! Είναι στο Παγκράτι !!

Γνωρίζει κανεις τίποτα ;;

curious100

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα !! Έχει κανεις πάει με την κύρια εδώ :

Δεν βλέπω κριτικές πλέον αλλα από κάπου είχα καλά λόγια !! Είναι στο Παγκράτι !!

Γνωρίζει κανεις τίποτα ;;

Από τις πιο θηλυκές trans που έχω πετύχει με αρκετά καλά προσόντα. Σε ξεκινάει στα γλωσσόφιλα και ξεχνάει και αυτή και εσύ να σταματήσεις. Για μένα είναι καλή περίπτωση. Τιμές οι γνωστές 100 και 150 η ώρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom