You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
δεν έχουν γραφεί καλές κριτικές..Για αυτή
Το λινκ είναι k a n e s e x
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
δεν έχουν γραφεί καλές κριτικές..
κατι νηματα που βρηκα απο πριν κανα 2-3 χρονια ελεγαν πως βαριεται εντελως. απο τη μια μου αρεσει αρκετα αλλα δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μετα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Οι νεοι στο αθλημα δεν θελουν να καταλαβουν μερικα πραγματα.Αν εγω ο γλυκομουτσουνος ο μαρικος και κανα2-3 πουμε οτι μια κρος η μια τρανς ειναι καλη δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο νεος που θα παει θα περασει καλα.ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.Διοτι αν στραβωσει η φαση οταν εχεις εμπειρια μπορεις να χειριστεις μια κατασταση.
Το αθλημα του πληρωμενου σεξ απαιτει χρηματα...και η εμπειρια κοστιζει.Οσο και να βοηθαμε εμεις οι πιο παλιοι δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα ποσο μαλλον το τι του αρεσει του καθε νεου στο αθλημα για να μπορουμε να τον κατευθηνουμε.
Γενικη συμβουλη.Διαβαστε τις κριτικες που γραφονται για τα εκδιδομενα ατομα.
Αν η πλειοψηφια των κριτικων λενε καλα λογια προχωρηστε.
Αν τα καλα λογια τα λενε ατομα που εχουν δωσει διαπυστευτηρια εδω μεσα λαβετε τα περισοτερο υποψην και καλη σας τυχη.
Το αθλημα του πληρωμενου σεξ απαιτει χρηματα...και η εμπειρια κοστιζει.Οσο και να βοηθαμε εμεις οι πιο παλιοι δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα ποσο μαλλον το τι του αρεσει του καθε νεου στο αθλημα για να μπορουμε να τον κατευθηνουμε.
Γενικη συμβουλη.Διαβαστε τις κριτικες που γραφονται για τα εκδιδομενα ατομα.
Αν η πλειοψηφια των κριτικων λενε καλα λογια προχωρηστε.
Αν τα καλα λογια τα λενε ατομα που εχουν δωσει διαπυστευτηρια εδω μεσα λαβετε τα περισοτερο υποψην και καλη σας τυχη.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
η δική μου εμπειρία είναι πριν 5 και βάλε χρόνια, ωστόσο το συμπέρασμα δυστυχώς είναι το ίδιο, όντως βαριέταικατι νηματα που βρηκα απο πριν κανα 2-3 χρονια ελεγαν πως βαριεται εντελως. απο τη μια μου αρεσει αρκετα αλλα δεν θελω να κλαιω τα λεφτα μετα
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
ομορφο σωμα και προσωπο για την ηλικια της, αλλα πολυ μετρια στο κρεβατι. για παθητικη σε αυτη την ηλικια θα συνιστουσα την πρωην καρλοτα, τωρα εμφανιζεται στις αγγελιες σαν χριστινα νομιζω. τιμαει τα λεφτα που της δινεις και βγαζει μεγαλη καβλα στο κρεβατι.Για αυτή
Το λινκ είναι k a n e s e x
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
αυτή δεν είναι εγχειρισμένη;;ομορφο σωμα και προσωπο για την ηλικια της, αλλα πολυ μετρια στο κρεβατι. για παθητικη σε αυτη την ηλικια θα συνιστουσα την πρωην καρλοτα, τωρα εμφανιζεται στις αγγελιες σαν χριστινα νομιζω. τιμαει τα λεφτα που της δινεις και βγαζει μεγαλη καβλα στο κρεβατι.
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
ομορφο σωμα και προσωπο για την ηλικια της, αλλα πολυ μετρια στο κρεβατι. για παθητικη σε αυτη την ηλικια θα συνιστουσα την πρωην καρλοτα, τωρα εμφανιζεται στις αγγελιες σαν χριστινα νομιζω. τιμαει τα λεφτα που της δινεις και βγαζει μεγαλη καβλα στο κρεβατι.
Καταλαβα γαμα το. Η γνώση καρλοτα? Που έβγαινε στην εκπομπή του μλκ του καραφλα πως τον λέγανε?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
αυτή δεν είναι εγχειρισμένη;;
είναι καθαρά παθητική και σ ξεκαλωνει καλάΚαταλαβα γαμα το. Η γνώση καρλοτα? Που έβγαινε στην εκπομπή του μλκ του καραφλα πως τον λέγανε?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
...........είναι καθαρά παθητική και σ ξεκαλωνει καλά
........ νά δοκιμάσω ??
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
είναι καθαρά παθητική και σ ξεκαλωνει καλά
Την έχεις πάρει πρόσφατα? (Δηλαδή από το 16 μέχρι και σήμερα )
Αλανηα.. Αυτήν εδοβτην περνούμε η μπα;
Καβλα φεναιτε το μορο.
Καβλα φεναιτε το μορο.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ρε μεγάλε επίτηδες το κάνεις με την ορθογραφία, έτσι;;Αλανηα.. Αυτήν εδοβτην περνούμε η μπα;
Καβλα φεναιτε το μορο.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
Mες τ 17 ...Την έχεις πάρει πρόσφατα? (Δηλαδή από το 16 μέχρι και σήμερα )
ρε μεγάλε επίτηδες το κάνεις με την ορθογραφία, έτσι;;
Νατος πάλη. Ρε μουτσούνα. Δεν είχαν φράγκα να ουμε οιδηκοι μου να με πανε σε κολεγηα. Άμα δης σε σχέση με παληα το διορθοσα πολύ. Αλλα γραματα μου φευγιυν καταλαθος.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
το δημοτικό είναι δωρεάν ρε φιλεΝατος πάλη. Ρε μουτσούνα. Δεν είχαν φράγκα να ουμε οιδηκοι μου να με πανε σε κολεγηα. Άμα δης σε σχέση με παληα το διορθοσα πολύ. Αλλα γραματα μου φευγιυν καταλαθος.
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Mες τ 17 ...
Ωραιος. Ευχαριστώ
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πειτε αν έχετε άποψη για την Άννα ,περνάς καλά μαζί της;χώρος καθαρος;
Παίδες καλησπέρα !! Έχει κανεις πάει με την κύρια εδώ :
Δεν βλέπω κριτικές πλέον αλλα από κάπου είχα καλά λόγια !! Είναι στο Παγκράτι !!
Γνωρίζει κανεις τίποτα ;;
Δεν βλέπω κριτικές πλέον αλλα από κάπου είχα καλά λόγια !! Είναι στο Παγκράτι !!
curious100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα !! Έχει κανεις πάει με την κύρια εδώ :
Από τις πιο θηλυκές trans που έχω πετύχει με αρκετά καλά προσόντα. Σε ξεκινάει στα γλωσσόφιλα και ξεχνάει και αυτή και εσύ να σταματήσεις. Για μένα είναι καλή περίπτωση. Τιμές οι γνωστές 100 και 150 η ώρα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις