vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Όταν λες gfe τι εννοείς? Sorry, αλλά είμαι πολύ καινούριος και δεν την ξέρω την ωρολογία
girlfriend experience, σαν να είσαι με την κοπέλα σου ένα πράγμα
Όταν λες gfe τι εννοείς? Sorry, αλλά είμαι πολύ καινούριος και δεν την ξέρω την ωρολογία
σωστά τα λες αλλά έχουν βρει τα κορόιδα και τα δουλεύουν στις χαμοκελεςΣχετικα με το περιστατικο στην Λαρισα και για τον ανθρωπο που χαθηκε με αυτον τον αδικο τροπο....κανω ενα σχολιο προς γνωση και συμμορφωση,που λενε,και αυτο ισχυει για ολους ,οταν χρησιμοποιουμε θερμοσιφωνα η και ηλιακο θερμοσιφωνα,η χρηση ειναι τον αναβουμε για καποιον χρονο να ζεστανει το νερο, και τον κλεινουμε στην συνεχεια για να πλυθουμε ,ποτε δεν πρεπει να κανουμε χρηση του νερου με ανοιχτο το ρευμα ,γιατι τοτε αν για καποιο λογο προκληθη στιγμιαια ζημια στην αντισταση του θερμοσιφωνα τοτε κανουμε μπανιο με τα 220 volt, που σημαινει,ηλεκτροπληξια!!!υπαρχει ασφαλιστικο συστημα να μας προστατεψει αρκει να δουλευει,δηλαδη δεν φταιει μονο η παλαιοτητα πρεπει να δουλευει και ο αυτοματισμος για να μας προστατεψει απο μια τετοια περιπτωση, φανταστειται οτι σε αυτο το συμβαν της Λαρισας θα μπορουσε να ηταν και καποιος πελατης ας πουμε στην θεση της κοπελας,ο οποιοσδηποτε..Περισσοτερη πληροφορηση για τετοια θεματα με εξειδικευμενο ηλεκτρολογο...Απο αυτα τα λιγα που καταλαβα στο θρεντ της Λαρισας και με Σεβασμο στον ανθρωπο που χαθηκε εκει.
Απο Θεσσαλονικη αυτη αξιζει ?
Γιατι διαβαζω για την Στελλα τα χειροτερα
Η Ιωαννα είναι τέλεια..ηταν στην Αθήνα πριν 4-5 χρονια κ ζουσε πίσω απο την Πάντειο κ μετα Ν.σμυρνη...απιστευτη!αλλα τοτε ηταν καθαρα παθητική..Απο Θεσσαλονικη αυτη αξιζει ?
Γιατι διαβαζω για την Στελλα τα χειροτερα
μουτρο τ σκασες κ δ σ γαμησε????Η Ιωαννα είναι τέλεια..ηταν στην Αθήνα πριν 4-5 χρονια κ ζουσε πίσω απο την Πάντειο κ μετα Ν.σμυρνη...απιστευτη!αλλα τοτε ηταν καθαρα παθητική..
δεν εσκασα τιποτα... 2-3 φορες που βρθηκα μαζι της τοτε ,πριν 4-5 χρονια ,δεν πληρωσα...μαλιστα την μια φορα την πήγα κ καπου που ηθελε...μουτρο τ σκασες κ δ σ γαμησε????
δεν εσκασα τιποτα... 2-3 φορες που βρθηκα μαζι της τοτε ,πριν 4-5 χρονια ,δεν πληρωσα...μαλιστα την μια φορα την πήγα κ καπου που ηθελε...
καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω κάτι με μια τρανς η κανα τραβεστί ποια μου προτείνετε παρακαλώ!!!!
τον λιλα ειναι οτι πρεπει
τι ειναι αυτο ξερει κανεις??
Αν θεμεις τρανς πηγαινε στην μπεμπα φιλε...ειναι πολυ δυνατο και πολυ καλο τρανσακικαμία σοβαρή πρόταση να μου πει κάποιος παρακαλώ αν έχει την καλοσύνη για κάποιο καλό τρανασακι η κρος...!!!απλά θέλω να πάω και να πληρώσω ένα κλικ παιδί αν είναι και όχι κάτι που να μην αξίζει...έχω διαβάσει για πολλά άλλα δεν καταλήξει!!! βάτραχακο θα μπορούσες να με βοηθήσεις παρακαλώ!!!!