Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.877
- Πόντοι
- 3.886
Καμια πληροφορια για την συγκεκριμενη..?
πάσχει απ το σύνδρομο της Συγγρού.. αφου σου πάρει τα χρήματα σου λέει "δωσε μου κι αλλα να περασουμε καλα".. κρίμα γιατι είναι πολύ όμορφη και με δυνατό εργαλείο..
Για μενα η νο 4 η Στελλα οσες φορες πηγα μαζι της περασα υπεροχα καθαρα ενεργητικοςτις εχω παρει ολες εκτος απο τ ν3 που μαλον ειναι η καλητερη γιατι οι αλλες ηταν φολες μακρια ουτε απο τ παιζοδρομειο
Πολυ ομορφη και καυλιαρα εισαι αννουλα!!προσωπικη μου γνωμη ειναι εχεις ολα μα ολα τα προσοντα να γινει απο τις top trans!!
ολο μας καυλωνεις μ τ φωτο σου τρελα
Καυλα το κωλαρακι σου. Φωτιές μου βάζεις βραδυατικο.Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας !! Θα είμαι Αθήνα 3 του μηνός !! Καυτά φιλία
Να έρθεις να σε καυλοσο και από κοντά τότε όπως εγώ ξέρω
Εχετε παρει χαμπαρι αυτο το καυλι ; Και αν ναι παρακαλω ας με ενημερωσει αλλιως παω με 10000 και οτι ειναι ας κατεβασει :o :o
Σωστός!!!ρε παιδιά, μη ποστάρετε από το kanesex δεν υποστηρίζεται.
είναι κουραστικό το κοπυ πεϊστ.
Βρείτε αυτή που θέλετε και ποστάρετε από το sexgr.net .
είναι και πιό εύκολο για τον άλλο να δει τι θέλετε και να έχετε περισσότερες πιθανότητες για απάντηση
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά τι να κάνουμε?
ποια ειναι η καυλιαρα?Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας !! Θα είμαι Αθήνα 3 του μηνός !! Καυτά φιλία
ποια ειναι η καυλιαρα?
μουτρο απλα δεσ ποιο χαλαραΛοιπον Ψαχνω απο τις 12 παρα να βρω ενα καλο Τραβελακι να ξεκολιασω και ολες μαζι με Cross Το Εχουν κλειστο Οτι Σε Φαση Τελειωσαμε και για σημερα .... Το Δεχομαι Για Καποιες γιατι σας ξερω και ξεκινατε απο τις 10:00 αλλα υπολοιπες που ξεκινατε ποιο αργα ειναι απαραδεκτο και στο φιναλε οι καυλες ερχονται βραδυ απ'οτι ξερω οχι μεσημεριατικα κ απογευμα ... και περνετε που περνετε 50ευρα τουλαχιστον αξιοπιστετα (και ναι βγαζω χολη γιατι ειχα καυλες και με ξενερωσανε ενω στη τελικη κυνηγαω να δωσω 50ευρω ) Κριμα.... >
moytro 50 ε για 10λεπτα είναι πολλαKαλησπερα συναγωνιστες!!
Προχτες συναντηση με Nikole
Πολυ καλο κρεβατι (αν και αντεξα οχι πανω απο 10λεπτο με τη Θεικη κωλαρα της) -Εξαιρετικος χαρακτηρας και παιδι
Το τιμα το 50 ευρω χαλαρα.Μακαρι να ειχαν ολες το χαρακτηρα της...
Ε
Το προηγουμενο μηνα συνευρεθηκα με Nadia Moore...(Πρωην Trannoula)...εκει τα ειδα ολα-καλυτερη girlfriend εμπειρια μακραν!!
Οτι καλυτερο εχω παει
Σαν ενεργητικος μιλαω παντα