nikos34343
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
δεν τραβαγες μια πριν πας.....
ρε νικολ μου 50 ε εδωσε για ν ρθει για 10λεπτα τ ν πω ...ειπε παντως οτι εσυ εισουνΒατραχε η ουσια της κριτικης ηταν οτι του αρεσα πολυ και τελειωσε γρηγορα.....εσυ αυθαιρετα μιλας για ακριβεια .....η ακριβεια ειναι υποκειμενικη ....μην το γενικευεις please...
μαλον εισαι εκτος θεματος εγω σχωλιαζω τ τιπο οχι εσνα .....ολες 50 περνουν τωρα που ειναι τ θεμα δεν ξερω ????τ ν εκτονοθω για μενα ειναι παιζω ελευθερα χωρις περιορισμο χρονου....ποσες απο εσας με 50 μ εγκιουνται οτι θα μ ξεκαυλωσουν χωρις ν κυταν τ ωρα ...ετσι σχεδων εκωψα τισ τανεςΕγω Λειτουργω με ανεση χρονου.. το παιδι απ οτι καταλαβα ειπε 10λεπτο για να δωσει εμφαση στο οτι αρεσα τοσο που τελειωσε αμεσως...Για πες μας λιγο οι """"κοπελες""""" τις οποιες αποθεωνεις κατα καιρους εδω μεσα ποσα παιρνουν για μια εκτονωση να ξερουμε και μεις ^^οι πανακριβες^^ κατα τη γνωνη σου να διαμορφωσουμε αναλογα τιμη.....η μηπως σε παιρνουν τσαμπα για να τις διαφημιζεις...
Προσφορά και ζήτηση βατραχε, όταν πληρώνουν κάθε πουστη άσχημο με περούκα γιατί να μην πάρει τα 50 η Νικόλ που είναι όμορφη ακόμα και σαν κρος αβυζο με περούκα ;
όλες εκτός απ την τελευταίαΚαλησπέρα σε όλους,
Είχα γράψει πριν καιρό ότι ψάχνω για την πρώτη μου εμπειρία με τρανσ καθώς μου έχει κάτσει σαν φαντασίωση εδώ και πολύ καιρό. Η τρανς που έψαχνα ήθελα να είναι θηλυκή να μην θυμίζει σε κάτι άντρα (εκτός φυσικά από το εργαλείο), καθαρή και ευγενικη μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία. Γενικά μου στείλατε αρκετά σχόλια αλλά να σας πω την αλήθεια με την συζήτηση που άνοιξε για αρρώστιες ναρκωτικά κλπ κώλωσα.
Τελικά έκανα μια έρευνα και μόνος μου και κατέληξα στις παρακάτω :
Τι θα μου προτείνατε?
Καλησπέρα σε όλους,
Είχα γράψει πριν καιρό ότι ψάχνω για την πρώτη μου εμπειρία με τρανσ καθώς μου έχει κάτσει σαν φαντασίωση εδώ και πολύ καιρό. Η τρανς που έψαχνα ήθελα να είναι θηλυκή να μην θυμίζει σε κάτι άντρα (εκτός φυσικά από το εργαλείο), καθαρή και ευγενικη μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία. Γενικά μου στείλατε αρκετά σχόλια αλλά να σας πω την αλήθεια με την συζήτηση που άνοιξε για αρρώστιες ναρκωτικά κλπ κώλωσα.
Τελικά έκανα μια έρευνα και μόνος μου και κατέληξα στις παρακάτω :
Τι θα μου προτείνατε?
Με την πρώτη Αλύσα (οπως την ήξερα εγώ), έχω πάει καμιά δεκαριά φορές. Πόλύ gfe κατάσταση, καθαρή και πολύ καλό παιδί. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Την δεύτερη έχω σκοπό να την επισκεφτώ σύντομα, όπως και την τρίτη.
Με την πρώτη Αλύσα (οπως την ήξερα εγώ), έχω πάει καμιά δεκαριά φορές. Πόλύ gfe κατάσταση, καθαρή και πολύ καλό παιδί. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Την δεύτερη έχω σκοπό να την επισκεφτώ σύντομα, όπως και την τρίτη.
Όταν λες gfe τι εννοείς? Sorry, αλλά είμαι πολύ καινούριος και δεν την ξέρω την ωρολογία
δεν το έχουμε δει κούκλα μου . το μαλλί περούκα είναι ;Η Νικολ αγαπη μου ειναι τρανς και οχι κρος κανει ορμονες 5 χρονια τωρα εχει ωραιοτατο φυσικο στηθος νο2 και ενα αρκετα θηλυκο προσωπο ( Αυτα τουλαχιστον μου λενε οι πελατες μου ανεξαιρετως)