batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
εσει τι λες??/δεν ξερεις κ ρωτας εμας??
τι να κάνω τυπε ειχα ήδη φτάσει σπιτι τηςκαι το πήρες έτσι με τα γένια;;;
:fuck2 τι να κάνω τυπε ειχα ήδη φτάσει σπιτι της
που κανει πιατσα η ελενα?
Πολύ καλή. Μένει σε πεζοδρομο κάπου στη αχαρνών ισόγειο.
που χαθηκε ετουτη?
γνωρίζουμε κάτι για τη συγκεκριμένη??
Όπως έχω ξαναγράψει, φαίνεται καύλα...Έτσι την πήρα πρόσφατα τηλέφωνο..Πολύ μαγκιά , ανάκριση και γενικά αποτρεπτική συμπεριφορά προς τον πελάτη...Δεν θα μπω ξανά σε διαδικασία, άκυρο από μένα..εχει εμπειρια καποιος με το νεαρο κοριτσι?απο υπηρεσιες τι λεει?
την ειχα παρει πριν κανα 2μηνο την ελενα και εχω αντιθετη αποψη. αλλα τα 70 ειναι παρα πολλα δεν τα ξαναδινω
εχουμε καπου καμια κριτικη να διαβασουμε;
όσο και αν εψαξα δεν εχω βρει.
ας βοηθησει καποιος αν γνωρίζει κατι
[/quote
απο εμφανιση ειναι οπως τη βλεπεις στις φωτογραφιες..απο εργαλειο διαθετει κανονικων προσοντων ουτε μεγαλο ουτε μικρο..λειτουργει και ενεργητικα..
υπαρχει μια περιπτωση να σου ζητησει εξτραδακια αλλα χωρις να επιμενει....συμπεριφορα εφοσον βρεθειτε μαζι καλη..απλα στο τηλεφωνο ειναι λιγο περιεργη...ενα αρνητικο ειναι που σου βαζει δυο προφυλακτικα γιατι φοβαται..εμενα με ειχε ξενερωσει αυτο..γενικα σαν εμπειρια αν σου περισευουν τα 50 ειναι ενταξει...
γνωρίζουμε κάτι για τη συγκεκριμένη??
[/quote
ομορφη αρκετα οπως βλεπεις απο τις φωτο...περιεργη συμπεριφορα ψιλο αλλοπροσαλλη αλλα αν δεν κολλας γενικα θα ευχαριστηθεις γαμιση..μονο παθητικη με γαριδακι εργαλειο αλλα δεκτικη σε αγριο καρφωμα..εγω ειχα δωσει 50 τοτε στο χορο της..
Όπως έχω ξαναγράψει, φαίνεται καύλα...Έτσι την πήρα πρόσφατα τηλέφωνο..Πολύ μαγκιά , ανάκριση και γενικά αποτρεπτική συμπεριφορά προς τον πελάτη...Δεν θα μπω ξανά σε διαδικασία, άκυρο από μένα..
Φίλε, δεν ξέρω αν έχει ξενερώσει,αλλά με το να μιλάει έτσι,απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.Αν οι αναφορές είναι αρνητικές, νομίζω ότι πρέπει με τον α ή β τρόπο να δείξει το αντίθετο και να δώσει καλά σημάδια από την πρώτη επαφή κιόλας,στον κάθε υποψήφιο πελάτη και όχι να του βγάζει τη μαλακία της..φιλε ισωσ το κοριτσι εχει ξενερωσει απο τις αναφορες προς αυτην τον τελευταιο καιρο...εγω που ειχα παει σχετικα προσφατα..απο συμπεριφορα ειναι αψογη και καλο παιδι..απο εμφανιση τωρα που εβαλε και στηθος ισως καλυτερα να ειναι...οτι κανει το κανει με προστασια...καβλωνει αλλα πιο πολυ για αλληλογλυψιματα και παιχνιδι παρα για ενεργητικο ρολο..παθητικη συμπεριφορα λοιπον με σχετικα μικρο εργαλειο..φιλοτιμη προσπαθεια αλλα δεν τη βοηθαει ο σωματοτυπος της..ψηλη και πολυ αδυνατη συνεπως και αχαρη σαν αποτελεσμα πανω στο σεχ εννοω..για μια εμπειρια καλη ειναι και το λεω αυτο γιατι οπως εχω ξαναπει παλια σε μπουρδελα γαμαγαμε και καλυτερα και σε τιμες μπουρδελοβιζητας παντα...γενικα τα πιο πολλα 'κοριτσια' που ξεκινανε καριερα ζητανε κατευθειαν 50 ρια..καποιος πρεπει να τους εξηγησει σε τι εποχη ζουμε..
Φίλε, δεν ξέρω αν έχει ξενερώσει,αλλά με το να μιλάει έτσι,απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.Αν οι αναφορές είναι αρνητικές, νομίζω ότι πρέπει με τον α ή β τρόπο να δείξει το αντίθετο και να δώσει καλά σημάδια από την πρώτη επαφή κιόλας,στον κάθε υποψήφιο πελάτη και όχι να του βγάζει τη μαλακία της..