Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εσει τι λες??/δεν ξερεις κ ρωτας εμας??

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

suby

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
0

καμία άποψη υπάρχει

φαινεται ωραία αλλά...........
Πολύ καλή. Μένει σε πεζοδρομο κάπου στη αχαρνών ισόγειο.
χωρός απλός η κοπέλα ενεργοπαθητική με τέλειο σώμα.Βυζί μικρό όμορφη στο πρόσωπο κανονικό εργαλέιο με άνεση χωρου
και γενικότερα εκτός κυκλωμάτω βουλγαροτραβελων.έπαιξα μαζί της μονο ενεργητικά εγω.αλλά η κοπελα είναι κ ενεργητική αν επιθυμείς.αυτα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
εχει εμπειρια καποιος με το νεαρο κοριτσι?απο υπηρεσιες τι λεει?
Όπως έχω ξαναγράψει, φαίνεται καύλα...Έτσι την πήρα πρόσφατα τηλέφωνο..Πολύ μαγκιά , ανάκριση και γενικά αποτρεπτική συμπεριφορά προς τον πελάτη...Δεν θα μπω ξανά σε διαδικασία, άκυρο από μένα..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
την ειχα παρει πριν κανα 2μηνο την ελενα και εχω αντιθετη αποψη. αλλα τα 70 ειναι παρα πολλα δεν τα ξαναδινω

Είχα διαβάσει κι εγώ παλιότερες αναφορές γι΄αυτήν και την είχα ξεγράψει. Πάει λίγος καιρός και ένα βράδυ την πέτυχα στην πρώτη παράλληλη της Συγγρού, έξω από το οκτάβια, σε ένα πάρκινγκ μεγάλο,που λειτουργεί το πρωί..Ο χώρος της είναι ακριβώς απέναντι...Είχα ξενερώσει με ότι είχα δει στην βραδινή τσάρκα και μόλις την είδα έπαθα κοκομπλόκ....Μετά κατάλαβα ποια ήταν..αφού είχα μπει στο σπίτι της.Πραγματικά κουκλάρα...Κάναμε παιχνίδι,το πλάσμα έχυσε σχεδόν παράλληλα με μένα...Γενικά δεκτική, μόνο γλωσσόφιλα απέφευγε...Δεν το έκλαψα το 70αρι, αλλά είναι πολλά γενικά.Όχι όμως σε σχέση με άλλες πατσαβούρες που ζητάνε 50 -60. Μόνο σε τέτοια σύγκριση δικαιολογείται...Δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω σύντομα...

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
εχουμε καπου καμια κριτικη να διαβασουμε;

όσο και αν εψαξα δεν εχω βρει.

ας βοηθησει καποιος αν γνωρίζει κατι

[/quote

απο εμφανιση ειναι οπως τη βλεπεις στις φωτογραφιες..απο εργαλειο διαθετει κανονικων προσοντων ουτε μεγαλο ουτε μικρο..λειτουργει και ενεργητικα..
υπαρχει μια περιπτωση να σου ζητησει εξτραδακια αλλα χωρις να επιμενει....συμπεριφορα εφοσον βρεθειτε μαζι καλη..απλα στο τηλεφωνο ειναι λιγο περιεργη...ενα αρνητικο ειναι που σου βαζει δυο προφυλακτικα γιατι φοβαται..εμενα με ειχε ξενερωσει αυτο..γενικα σαν εμπειρια αν σου περισευουν τα 50 ειναι ενταξει...

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0

γνωρίζουμε κάτι για τη συγκεκριμένη??   :sunglasses:
[/quote

ομορφη αρκετα οπως βλεπεις απο τις φωτο...περιεργη συμπεριφορα ψιλο αλλοπροσαλλη αλλα αν δεν κολλας γενικα θα ευχαριστηθεις γαμιση..μονο παθητικη με γαριδακι εργαλειο αλλα δεκτικη σε αγριο καρφωμα..εγω ειχα δωσει 50 τοτε στο χορο της..

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Όπως έχω ξαναγράψει, φαίνεται καύλα...Έτσι την πήρα πρόσφατα τηλέφωνο..Πολύ μαγκιά , ανάκριση και γενικά αποτρεπτική συμπεριφορά προς τον πελάτη...Δεν θα μπω ξανά σε διαδικασία, άκυρο από μένα..

φιλε ισωσ το κοριτσι εχει ξενερωσει απο τις αναφορες προς αυτην τον τελευταιο καιρο...εγω που ειχα παει σχετικα προσφατα..απο συμπεριφορα ειναι αψογη και καλο παιδι..απο εμφανιση τωρα που εβαλε και στηθος ισως καλυτερα να ειναι...οτι κανει το κανει με προστασια...καβλωνει αλλα πιο πολυ για αλληλογλυψιματα και παιχνιδι παρα για ενεργητικο ρολο..παθητικη συμπεριφορα λοιπον με σχετικα μικρο εργαλειο..φιλοτιμη προσπαθεια αλλα δεν τη βοηθαει ο σωματοτυπος της..ψηλη και πολυ αδυνατη συνεπως και αχαρη σαν αποτελεσμα πανω στο σεχ εννοω..για μια εμπειρια καλη ειναι και το λεω αυτο γιατι οπως εχω ξαναπει παλια σε μπουρδελα γαμαγαμε και καλυτερα και σε τιμες μπουρδελοβιζητας παντα...γενικα τα πιο πολλα 'κοριτσια' που ξεκινανε καριερα ζητανε κατευθειαν 50 ρια..καποιος πρεπει να τους εξηγησει σε τι εποχη ζουμε..

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φίλε XMATTER σου έστειλα ενα προσωπικο μηνυμα αν θέλεις δες το

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
φιλε ισωσ το κοριτσι εχει ξενερωσει απο τις αναφορες προς αυτην τον τελευταιο καιρο...εγω που ειχα παει σχετικα προσφατα..απο συμπεριφορα ειναι αψογη και καλο παιδι..απο εμφανιση τωρα που εβαλε και στηθος ισως καλυτερα να ειναι...οτι κανει το κανει με προστασια...καβλωνει αλλα πιο πολυ για αλληλογλυψιματα και παιχνιδι παρα για ενεργητικο ρολο..παθητικη συμπεριφορα λοιπον με σχετικα μικρο εργαλειο..φιλοτιμη προσπαθεια αλλα δεν τη βοηθαει ο σωματοτυπος της..ψηλη και πολυ αδυνατη συνεπως και αχαρη σαν αποτελεσμα πανω στο σεχ εννοω..για μια εμπειρια καλη ειναι και το λεω αυτο γιατι οπως εχω ξαναπει παλια σε μπουρδελα γαμαγαμε και καλυτερα και σε τιμες μπουρδελοβιζητας παντα...γενικα τα πιο πολλα 'κοριτσια' που ξεκινανε καριερα ζητανε κατευθειαν 50 ρια..καποιος πρεπει να τους εξηγησει σε τι εποχη ζουμε..
Φίλε, δεν ξέρω αν έχει ξενερώσει,αλλά με το να μιλάει έτσι,απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.Αν οι αναφορές είναι αρνητικές, νομίζω ότι πρέπει με τον α ή β τρόπο να δείξει το αντίθετο και να δώσει καλά σημάδια από την πρώτη επαφή κιόλας,στον κάθε υποψήφιο πελάτη και όχι να του βγάζει τη μαλακία της..

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε, δεν ξέρω αν έχει ξενερώσει,αλλά με το να μιλάει έτσι,απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.Αν οι αναφορές είναι αρνητικές, νομίζω ότι πρέπει με τον α ή β τρόπο να δείξει το αντίθετο και να δώσει καλά σημάδια από την πρώτη επαφή κιόλας,στον κάθε υποψήφιο πελάτη και όχι να του βγάζει τη μαλακία της..

συμφωνω και γω οτι η συμπεριφορα ειναι το Α και το Ω..και οτι πολλες 'κοπελες'το χανουν εκει το παιχνιδι...αλλα προτιμω να βγαζω τα συμπερασματα μου μετα την επισκεψη...και για την συγκεκρυμενη  δεν εχω δει να γραφονται κριτικες παρα μονο αναφορες..οπως και για αλλες 'κοππελες'..το να παρουμε τηλ..και να μαθουμε το δωρακι το οποιο ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις το γνωστο 50ρικο και περιοχη κτλ...δεν μου λεει τιποτα...την συγκεκρημενη κοπελα την 'δοκιμασα'και ειδα οτι ηταν προσγειωμενος σαν ανθρωπος και με καλη συμπεριφορα απο κοντα..βεβαια πηγα πριν βαλει στηθος.....λες να την ειδε μετα?  χαχαχαχαχα!!!!!παντως για μενα σαν εμπειρια η' μαλλον σαν συνεβρεση σχετικα καλη ηταν απλα οπως ξαναειπα δεν ξαναπαω γιατι δεν μου εκανε το κλικ για δευτερη φορα.....επειδη διαλεγουμε επι το πλειστων με βαση την εμφανιση..αμα σε καυλωνουν οι φωτογραφιες της η' καπιας αλλης κοπελας πηγαινε...ειμαι αυτης της αποψης...εκτος βεβαια αν εχουμε εγκυρες πληροφοριες περι ξεπετας κτλ...και εκτος αν την επισκεψη αυτη εννοω το 50ρικο την φυλαμαι η' την κανουμε μια φορα το μηνα η'και πιο σπανια..δηλαδη δεν μας περισευουν καθολου..οποτε ψαχνουμαι για στανταρ περιτωσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom