Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
η κρος που τρεχει σε αγωνες ανωμαλου δρομου νομιζω.....
μιλαμε για ανωτερη καστα κ κατηγορια....
χαχχαχαχαχαχαχα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ CROSSΑΚΙΑ!!!
η κρος που τρεχει σε αγωνες ανωμαλου δρομου νομιζω.....
μιλαμε για ανωτερη καστα κ κατηγορια....
επειδη για ολη την κουβεντα που ανοιξε δεν εχω σχολιασει αλλα με τρωει....θελω να ρωτησω απλα....γιατι καποιες τρανς που εχουν κανει την ορμονοθεραπεια τους και τα λοιπα πασχουν τοσο πολυ να ξεχωρισουν απο αυτες που δεν την εχουν κανει και δεν αφηνουν τον κοσμο να κρινει μονος και επισης αυτο το παραπλανουν τον κοσμο που βασιζεται ακριβως?????ο αλλος που εχει τετοια γουστα δεν ξερει να ξεχωρισει μονος του ποια ειναι τι???μονο απο τις τσοντες που εχουμε δει ολοι και ολες ξερουμε νομιζω να κρινουμε...με μια ματια χωρις φιλολογικες αναλυσεις και κατηγοριοποιησεις!!!!
υ.γ. η παιδεια μπορει να υπαρχει αλλα οταν σταζει δηλητηριο ποτε ποτε,δηλητηριαζεται και αυτη!!!!
φιλακια σε ολους και απο μενα
1ον) Ο-Λ-Α γύρω σου γίνονται για ένα πράγμα και μόνο, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
2ον) οι Τρανς έχουν χαλάσει πολύ μεγάλα ποσά σε πλαστικούς, ορμονοθεραπείες κτλ. για να ανεχτούν έναν πούστη που φοράει σουτιέν κι από μέσα δεν έχει τίποτα ή μια περούκα να τους κλέβει την πελατεία επειδή ζούμε στην εποχή της πείνας και του τζάμπα. Aν ήταν το ίδιο πράγμα CD και Τρανς, θα πηγαίναν τζάμπα με 10 τη μέρα τα κροσσάκια στο 95% του συνόλου τους ή θα ζητούσαν κι εκείνα 50αρες και 100στάρες?
3ον)Άλλο εντελώς θέμα το αν τύχει μια στις τόσες όμως μια CD να είναι στο ίδιο ή σε καλύτερο επίπεδο εμφανησιακά από μια Τρανς, και τελείως διαφορετικό πράγμα το "γιατί μια τρανς ενοχλείται από τον Στάθη τον κούριερ που το βράδυ φοράει την περούκα και δηλώνει Τρανς" και ΑΛΛΟ το "Αν μια CD κάνει καλύτερο κρεββάτι από μια Τρανς"...
αυτο το βαζει μια περουκα και ενα σουτιεν δεν ειναι και τοσο απλο....τελως παντων....δεν κολλαω σε αυτο...σεβαστα αυτα που εγραψες ως προς το οτι ειναι η γνωμη σου και η τοποθετηση σου....το κλεβει πελατεια ομως επουδενει δεν ισχυει εφοσον δεν περιμενει εξω απο το σπιτι η το αμαξι της αλλης για να παρει καποιο πελατη....ο εκαστοτε πελατης η γκομενος απλος αν ειναι για να μιλησουμε και για το ερασιτεχνικο επιπεδο ακομα επιλεγει ΜΟΝΟΣ του...με δικη του συνεπεια και κριση
λες να μας ακουει κυρια μου? :SΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......;
λες να μας ακουει κυρια μου? :S
εδω ειναι την πατησαμε :S
το γεγονος εχει διαδρατιστει σε παρελθοντα χρονο οποτε ειμαι καλλυμενος
παλι κυρια μου γιατι τι εκανα?
Καλως το μορο το ομορφοεδω ειμαι και εγω με φωναξατε?????..........
θα ηθελα να τοποθετηθω σχετικα με τα CD μπορει να ειναι καποιες φορες σε πολυ καλη κατασταση απο θεμα ομορφιας σιγουρα προσφερουν περισοτερα στο κρεβατι (αυτονοητο αφου υστερουν καπου αλλου)τελος παντων καλα κανουν και υπαρχουν και καποιοι τα προτημουν.εμενα αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι παρουσιαζονται καποιες και οχι ολες σαν τοπ μοντελ με μεγαλα στηθη και κορμαρες (αποτελεσμα φωτοσοπ)και παραπλανουν τον κοσμο .κατα τα αλλα μου ειναι πολυ συμπαθεις τα ατομα αυτα οσο για τον αλεφαντο βαρα δυνατα
εχω εντολη να σεπαλι κυρια μου γιατι τι εκανα?
εντολη γιαεχω εντολη να σε
Γιασου Αλε αλανιαρηηηηηηηηηηη......ολες να τις σκισεις......δε θα χορτασεις...εντολη για
τπτ τετοιο δεν εχεις?
Αυτο τι ειναι τωρα,νεο? Να μη σε ξερω θαλασσα να μπω να κολυμπησω....Αυτο το εχουμε κοινο....πηρες,πηρες απο τη δασκαλα σου.....ειμαι σεξμανιακ κυρια μου
senior, soda...σωστη η τοποθετηση σου στο ολο θεμα...χιλια δικια εχεις νομιζω...1ον) Ο-Λ-Α γύρω σου γίνονται για ένα πράγμα και μόνο, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
2ον) οι Τρανς έχουν χαλάσει πολύ μεγάλα ποσά σε πλαστικούς, ορμονοθεραπείες κτλ. για να ανεχτούν έναν πούστη που φοράει σουτιέν κι από μέσα δεν έχει τίποτα ή μια περούκα να τους κλέβει την πελατεία επειδή ζούμε στην εποχή της πείνας και του τζάμπα. Aν ήταν το ίδιο πράγμα CD και Τρανς, θα πηγαίναν τζάμπα με 10 τη μέρα τα κροσσάκια στο 95% του συνόλου τους ή θα ζητούσαν κι εκείνα 50αρες και 100στάρες?
3ον)Άλλο εντελώς θέμα το αν τύχει μια στις τόσες όμως μια CD να είναι στο ίδιο ή σε καλύτερο επίπεδο εμφανησιακά από μια Τρανς, και τελείως διαφορετικό πράγμα το "γιατί μια τρανς ενοχλείται από τον Στάθη τον κούριερ που το βράδυ φοράει την περούκα και δηλώνει Τρανς" και ΑΛΛΟ το "Αν μια CD κάνει καλύτερο κρεββάτι από μια Τρανς"...
προσπαθησε γιατρε αλλα με βρηκε σε προχωρημενο σταδιο και επαθε σοκ με τις γνωσεις μουιδιαίτερα σου έκανε Αλέφαντε ? ;)
Τι λες βρε παλαβιαρη?προσπαθησε γιατρε αλλα με βρηκε σε προχωρημενο σταδιο και επαθε σοκ με τις γνωσεις μου
Τι λες βρε παλαβιαρη?
Εσυ δεν ομολογησες οτι ειμαι η πρωτη τρανς που πηγες?
Ξεχασες οταν ηρθες πρωτη μερα στην ταξη,μαζεμενο και συνεσταλμενο που εισουνα?
Ασε που μετα, τις ταξεις τις περναγες δυο-δυο,επιμελεστατος παντα......Δεν μπορω να πω.....ομολογω....τοχεις
Και τωρα,στο μεταπτυχιακο,δεν μαζευεσαι....ολες τις θελεις......Λια,Νινα,θες τη Νταιζη-πικρο το πετιμεζι-τη Σαμπρινα,τη Τζουλη,τη Γιουλη,την απολυτη........παραμονευει και η ξυπολητη......Ε μα ...μπα,μπα δε χορταινεις εσυ......
Δε χορταινεις με τιποτα..............
Οφειλω να ομολογησω δημοσια , πως περα απο την εξωτερικη σου εμφανιση,αυτο που με εντυπωσιασε σε σενα,ειναι αυτο που δεν συναντας συχνα....και δεν περισσευει στους γυρω μου.... μια ψυχη,μια καρδια με ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ......