Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
ΑΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΟΛΗΣΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΔΟΣ.........
Πιο ειναι αυτο το ειδος; Εχει διαφορα απο το δικο σας; Ποια ειναι;
Μπορεις να εξιγησεις σ εμας τους ανιδεους του αλλου ειδους; :headbang:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Πιο ειναι αυτο το ειδος; Εχει διαφορα απο το δικο σας; Ποια ειναι;
Μπορεις να εξιγησεις σ εμας τους ανιδεους του αλλου ειδους; :headbang:
ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΗΣ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ  Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΩΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ΑΛΛΟ πράγμα ΤΡΑΝΣ εγχειρισμένη ή όχι και ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ!  Η διαφορά είναι χαοτική... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καθως κ σεβαστη καθε επιλογη  κ ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρισ να δινει λογαριασμο.
δικαιωμα στην επιλογη εχουν ολοι τι θα διαλεξουν ειναι δικο τους θεμα. κ ακομα ποιο σεβαστη οι πελατεσ που μασ ζουνε.
αλλο ομωσ τρανσ εχυσε αιμα κ χρημα  για να γινει κ αλλο laby boys. ειναι απολυτα κατανοητο πιστευω απλα στην ελλαδα ολοι δηλωνουν τρανσ
ισωσ ειναι θεμα παιδειασ τελικα......

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Όσο και να ζηλεύουν κάποια CD/DVD/LSD εδώ μέσα σε καμμιά ποντικότρυπα θα την αράζουν και θα βάφονται και θα φοράνε το περουκάκι να'ούμε και θα κράζουν τις όμορφες τρανς πίσω από την οθόνη... Ο λόγος? ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΦΘΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΘΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 3 ΖΩΕΣ... :grin: :grin: :grin:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Δηλαδη αν "καποια" βαλει βυζια ανεβενει κλαση και γινετε τρανς ασχετα αν ειναι σαν μπετατζης και δεν εχει καθολου θυληκοτητα οπως τα λετε :boobies:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Δηλαδη αν "καποια" βαλει βυζια ανεβενει κλαση και γινετε τρανς ασχετα αν ειναι σαν μπετατζης και δεν εχει καθολου θυληκοτητα οπως τα λετε :boobies:

Όλα παίζουν τύπε. Έχω πετύχει κλάσεις ανώτερες μερικές CD από μερικές Τρανς. Αλλά στο 80+% οι Τρανς τους είναι πολύ ανώτερες σε θηλυκότητα από μια CD... Μην συγκρίνουμε, είναι η μέρα με τη νύχτα... :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάντως κι εγώ διαβάζω και ακούω συχνά από τις περισσότερες "trans" υποτιμητικές αναφορές για τις "τραβεστί" χωρίς ιατρικές επεμβάσεις.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
το θεμα ειναι ξεκαθαρο απλα κανουμε οτι δεν το βλεπουμε γιατι ισως δε μας αφορα η ισως μας βολευει.
δε βαζει δυο ΒΥΖΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟυΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Ειναι μακρυσ δρομοσ κ επιπονος πολυ. κανεισ συστηματικη ορμονοθεραεια για πολυ καιρο αποτριχωσεισ πλαστικεσ κ ενα σωρο αλλα
κ ετσι μπαινεισ σ αυτη τηυν κατηγορια. παντου υπαρχουν διαβαθμισεισ , αλλο ο κλητηρας κ αλλο ο δημαρχος.
κ δεν ειπαμε οτι εμεισ γιναμε γυναικεσ προσ θεου, κοματι τησ γκευ κοινοτητασ ειμαστε ισωσ σε μια εξελιγμενη μορφη.
κ καποιοι κακως βαζουν τον εαυτο τουσ σε κατωτερη μοιρα πολυ κακοσ. ολοι εχουν δικαιωμα. δεν εχεισ ομωσ δικαιμα να εξαπατασ κ να λεσ ειμαι δημαρχος οταν εισαι κλητηρας.
ελπιζω να εγινα κατανοητη

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Ακριβος μερικες πρεπει να κανουν ολα αυτα που λες μαρκελα για να ΜΙΑΣΟΥΝ λιγο με γυναικα ενω καποια απλος φορωντας μια περουκα μιαζει περισοτερο....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
το θεμα ειναι ξεκαθαρο απλα κανουμε οτι δεν το βλεπουμε γιατι ισως δε μας αφορα η ισως μας βολευει.
δε βαζει δυο ΒΥΖΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟυΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Ειναι μακρυσ δρομοσ κ επιπονος πολυ. κανεισ συστηματικη ορμονοθεραεια για πολυ καιρο αποτριχωσεισ πλαστικεσ κ ενα σωρο αλλα
κ ετσι μπαινεισ σ αυτη τηυν κατηγορια. παντου υπαρχουν διαβαθμισεισ , αλλο ο κλητηρας κ αλλο ο δημαρχος.
κ δεν ειπαμε οτι εμεισ γιναμε γυναικεσ προσ θεου, κοματι τησ γκευ κοινοτητασ ειμαστε ισωσ σε μια εξελιγμενη μορφη.
κ καποιοι κακως βαζουν τον εαυτο τουσ σε κατωτερη μοιρα πολυ κακοσ. ολοι εχουν δικαιωμα. δεν εχεισ ομωσ δικαιμα να εξαπατασ κ να λεσ ειμαι δημαρχος οταν εισαι κλητηρας.
ελπιζω να εγινα κατανοητη
Η ουσία ειναι ότι και οι δύο ειναι άνθρωποι και ένας στοιχειωδώς καλλιεργημένος τους απευθύνεται με σεβασμό και ευγένεια  όχι σαν υπάνθρωπος "γλύφοντας" τον ένα και "φτύνοντας" τον άλλο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλε μου δεν κατακρινω καμια επιλογη κ ειναι απολυτα σεβαστη καθε επιλογη
αυτο ελειπε μετα απο κει που εχω φτασει να κατεκρινα τετοιεσ συμπεριφορες
απλα πιστευω οτι το ονομα μου εμπεχτηκε σ ολο αυτο απο θεμα ζηλειασ κ εμπαθειασ σχετικα με προσωπικη διενεξη που ειχα με συγκεκριμενο ατομο
δε μ αρεσουν τα χτυπηματα κατω απο τη μεση αν ηταν ασ μου το ανεφερε προσωπικα να λυθει καθε διαφορα
θεωρω ανεντιμο που αναφερθηκα ετσι
αυτα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Η ουσία ειναι ότι και οι δύο ειναι άνθρωποι και ένας στοιχειωδώς καλλιεργημένος τους απευθύνεται με σεβασμό και ευγένεια  όχι σαν υπάνθρωπος "γλύφοντας" τον ένα και "φτύνοντας" τον άλλο.

συμφωνω κ μ αυτο αρκει παντα να μην υπαρχει δολος απο καμια πλευρα
λεω οτι θελω να πω κ τελοσ
δεν κραταω τιποτα μεσα μου
δεν περιμενω στη γωνια να καρφωσω καποιον....

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλε μου δεν κατακρινω καμια επιλογη κ ειναι απολυτα σεβαστη καθε επιλογη
αυτο ελειπε μετα απο κει που εχω φτασει να κατεκρινα τετοιεσ συμπεριφορες
απλα πιστευω οτι το ονομα μου εμπεχτηκε σ ολο αυτο απο θεμα ζηλειασ κ εμπαθειασ σχετικα με προσωπικη διενεξη που ειχα με συγκεκριμενο ατομο
δε μ αρεσουν τα χτυπηματα κατω απο τη μεση αν ηταν ασ μου το ανεφερε προσωπικα να λυθει καθε διαφορα
θεωρω ανεντιμο που αναφερθηκα ετσι
αυτα
με συγχωρεις παρα πολυ μη το μπερδευεις το θεμα..απλα διαβασε τα ποστ που εχεις ανεβασει στο θρεντ σου...για να θυμηθεις...δεν με επληξε ουτε σχιζοφρενοια ουτε σε συκοφαντω..τα χω τετρακοσια!!!

μιλησες για εξαπατηση. Ποιος εξαπαταται; η Εφορια; νακα...οι φιλοι μου; ουτε..η πελατεια; ετσι νομιζεις..κανενας δεν εξαπαταται κι αυτος που ψαχνει εσενα θα σε βρει οπως κ μενα!!το τρανς,χρησιμοποιειται σαν αναγνωριστικο σε διαφορα σαιτ αγγελιων..απο κει κ περα ο καθενας θα βρει αυτο που θελει,κ τον δημαρχο κ τον κλητηρα!!!η ενταση κ η επιθετικοτητα,αναλογα κ με τον χαρακτηρα της καθε μιας,εχει να κανει με δυο πραγματα!!το εγραψα αναλυτικα!! Με την επιβεβαιωση απο τον πελατη απ τη στιγμη που του εισαι επιθυμητη(μου αναγνωριζεται ο κοπος για να γινω τρανς)και με τα λεφτα..πιο ισχυρη επιβεβαιωση!!πανε μαζι αυτα τα δυο,ειναι αλληλενδετα..οποτε αυτες που δεν ειναι τρανς κι ειναι στον χωρο που κινειται η πελατεια λαμβανονται ως απειλη της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ με τα επακολουθα παρατραγουδα και αντιδρασεις....τα ξερω κι απ την καλη κ απ την αναποδη!κανεναν δεν μπορουμε να εξαπατησουμε,μονο τον εαυτο μας

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
με συγχωρεις παρα πολυ μη το μπερδευεις το θεμα..απλα διαβασε τα ποστ που εχεις ανεβασει στο θρεντ σου...για να θυμηθεις...δεν με επληξε ουτε σχιζοφρενοια ουτε σε συκοφαντω..τα χω τετρακοσια!!!

μιλησες για εξαπατηση. Ποιος εξαπαταται; η Εφορια; νακα...οι φιλοι μου; ουτε..η πελατεια; ετσι νομιζεις..κανενας δεν εξαπαταται κι αυτος που ψαχνει εσενα θα σε βρει οπως κ μενα!!το τρανς,χρησιμοποιειται σαν αναγνωριστικο σε διαφορα σαιτ αγγελιων..απο κει κ περα ο καθενας θα βρει αυτο που θελει,κ τον δημαρχο κ τον κλητηρα!!!η ενταση κ η επιθετικοτητα,αναλογα κ με τον χαρακτηρα της καθε μιας,εχει να κανει με δυο πραγματα!!το εγραψα αναλυτικα!! Με την επιβεβαιωση απο τον πελατη απ τη στιγμη που του εισαι επιθυμητη(μου αναγνωριζεται ο κοπος για να γινω τρανς)και με τα λεφτα..πιο ισχυρη επιβεβαιωση!!πανε μαζι αυτα τα δυο,ειναι αλληλενδετα..οποτε αυτες που δεν ειναι τρανς κι ειναι στον χωρο που κινειται η πελατεια λαμβανονται ως απειλη της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ με τα επακολουθα παρατραγουδα και αντιδρασεις....τα ξερω κι απ την καλη κ απ την αναποδη!κανεναν δεν μπορουμε να εξαπατησουμε,μονο τον εαυτο μας
για να μην εχουμε προβλημα λοιπον στο εξησ ασ λεει η καθεμια τι ακριβως ειναι , οσο για το αναγνωριστικο που λεσ κ cd να πεισ ειναι ακομα πιο αναγνωριστικο για σενα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
για να μην εχουμε προβλημα λοιπον στο εξησ ασ λεει η καθεμια τι ακριβως ειναι , οσο για το αναγνωριστικο που λεσ κ cd να πεισ ειναι ακομα πιο αναγνωριστικο για σενα.

Kαι το Dvd επίσης!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Χαιρετω  απο  την  ομορφη  Πατρα.
Διαβασα  τις   χθεσινες  αντιπαραθεσεις,νεες  και  γραφες  απο  παρελθοντα  χρονο. Αναρωτιεμαι  τι  ειναι  αληθεια,τι  ειναι ψεμμα...
Εχει  καποιος  δικιο  και  καποιος  αδικο?.......αδυνατω  να  διακρινω.  Βλεπω    κατηγοριες  ,αγωνια  για  το   επιθυμητο  επιπεδο ,γαλονια  σιλικονης, αναβρασμο  ψυχης, ιερη  αγανακτηση, ρατσισμο, χλευασμο ,ζηλια,φθονο,  εμπαιγμο, καννιβαλισμο.......Φθηνα  συναισθηματα, αθεμιτο  ανταγωνισμο  ....Τρανς  με cd, τρανς  με  τρανς,τρανς  με  χειρουργημενες  κτλ.....Δεν  υπαρχει  νικη, μητε  νικητης.Γιατι?  Γιατι  δεν  υπαρχει  ΕΠΑΘΛΟ.  Ειμαστε  ΟΛΟΙ  πανω  σε  ενα  απεραντο  κρεββατι...Απλα  εναλλασονται οι  θεσεις...Οι  ρολοι...τα  ζευγη...  το  παθος...η  ορμη...Προς  τι  οι  διαμαχες  λοιπον?
Για  ποιον  κοινωνικο  ρατσισμο  αγανακτουμε,οταν  καποιοι-ες  τον  βιωνουν  απο  ομοιδεατες  τους?
Σαφεστατα   υπαρχουν  διαφορες  π,χ, τρανς  με  cd, αλλα με  ποιο  δικαιωμα  να  επιπληξω  καποιο  ατομο  για  αυτο  που  επιθυμει  να  δηλωνει?
Εξαλλου  οι  ανδρες,ιδιοις  ομμασιν  τον  κοσμο  ανακαλυπτουν.......Σ  αυτο  το  απεραντο  κρεββατι  ανεβηκα  πριν  πολλα χρονια...Δεν  με  ενοιαξε  ποιος  ηταν  διπλα  μου  ποτε,ουτε  ποιος  χοροπηδαγε  στην  αλλη  μερια....Δεν  ακουσα  τα  βογγητα  κανενος...δεν  στριμωχτηκα  ποτες  μου......Δεν  σκουντηξα  ΠΟΤΕ  κανενα  και  ουτε  ζητησα  να  μου  κανουν  χωρο.Σε  κλεφτες  ματιες  μου  εβλεπα  πως  ειχε  απλετο  χωρο  για  ολους.
Το  κρεββατι  αυτο  δεν  το  διαλεξε  η  ζωη   για  μενα ,  ουτε  και  η  τσεπη  μου......
Το  διαλεξα  εγω  για  τη  ζωη  μου  με  μεγαλη  χαρα....
Αν  κερδιζα  ενα  δις....αυτο  παλι  θα  διαλεγα....αν  ξαναγεννιομουνα   παλι  σ  αυτο  θα  ανεβαινα............
Για  οποιο  λογο  και  αν ειστε  εδω  πανω,να  περνατε  καλα,-αυτο  εχει  απολυτη  σημασια-μη  φθειρεσται  απο  ανουσιες  διενεξεις  και μη  παλευται  να  αποδειξεται  τιποτα.....................
ωρες-ωρες  αναρωτιεμαι....γιατι   αυτες  οι  διαφορες  αναμεσα  στα  κοριτσια  φαινονται  στα  ματια  μου  κατι  το  τοσο  ΜΑ  ΤΟΣΟ  ΛΙΓΟ...
και  απορω...μα  που  ζω?  ζω  σε   αλλο  κοσμο..............οχι ζω  στον  ιδιο.....
σε αυτον  που  ΔΕΝ  ΕΓΙΝΑ  ΠΟΡΝΗ,ΕΓΕΝΝΗΘΕΙΝ...........Να  χετε  ψυχκη  ηρεμια  και ΥΓΕΙΑ.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Γαβριελλα μου

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο.Ουτε ειναι προσωπικο το ζητημα.Δεν εχει να κανει με την Ελευθερια η τη Μαρκελλα ως προσωπα.Δεν τις γνωριζω.Εχει να κανει με τις θεσεις.Και με τετοιες θεσεις θα αντιπαρατιθεμαι σφοδρα!!Καπου,καποιοι μας διαβαζουν.Και μεσα απ την αντιπαραθεση αυτη βγαζουν ενα συμπερασμα,χρησιμο ισως.Οχι για το ποια ειμαι εγω και ποια ειναι η Ελευθερια η η Μαρκελλα.Αλλα για το ποιες αξιες πληττονται απο θεσεις σαν κι αυτες που μ εκαναν να θυμωσω και να επαναστατησω.Ολοι σχεδον απ αυτους που παρακολουθουν τις συζητησεις μας εδω δεν με ξερουν πρσωπικα αλλα εστω κ θολα καθρεφτιζονται σ αυτα που κατα καιρους γραφω.Εχω ενα ποστο οπως βλεπεις,μια ταυτοτητα,μια παρεα.Δεν ειναι μονο πελατεια το μπου,ειναι κοσμος.Ετσι νιωθω εγω. Υπερασπιστηκα τις αξιες του σεβασμου και της ελευθεριας.Οχι μονο για μενα,για ολους. Το εκανα ατσαλα,ισως,με πολυ αιχμηρο τροπο, μπορει,αλλα το εκανα.Αισθανομαι υπερηφανη.Αυτο ειναι το επαθλο.

Αχ παρε με και μενα στα Φαρσαλα.......................................θα κανω δουλειες,μαγειρευω κ καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom