Χαιρετω απο την ομορφη Πατρα.
Διαβασα τις χθεσινες αντιπαραθεσεις,νεες και γραφες απο παρελθοντα χρονο. Αναρωτιεμαι τι ειναι αληθεια,τι ειναι ψεμμα...
Εχει καποιος δικιο και καποιος αδικο?.......αδυνατω να διακρινω. Βλεπω κατηγοριες ,αγωνια για το επιθυμητο επιπεδο ,γαλονια σιλικονης, αναβρασμο ψυχης, ιερη αγανακτηση, ρατσισμο, χλευασμο ,ζηλια,φθονο, εμπαιγμο, καννιβαλισμο.......Φθηνα συναισθηματα, αθεμιτο ανταγωνισμο ....Τρανς με cd, τρανς με τρανς,τρανς με χειρουργημενες κτλ.....Δεν υπαρχει νικη, μητε νικητης.Γιατι? Γιατι δεν υπαρχει ΕΠΑΘΛΟ. Ειμαστε ΟΛΟΙ πανω σε ενα απεραντο κρεββατι...Απλα εναλλασονται οι θεσεις...Οι ρολοι...τα ζευγη... το παθος...η ορμη...Προς τι οι διαμαχες λοιπον?
Για ποιον κοινωνικο ρατσισμο αγανακτουμε,οταν καποιοι-ες τον βιωνουν απο ομοιδεατες τους?
Σαφεστατα υπαρχουν διαφορες π,χ, τρανς με cd, αλλα με ποιο δικαιωμα να επιπληξω καποιο ατομο για αυτο που επιθυμει να δηλωνει?
Εξαλλου οι ανδρες,ιδιοις ομμασιν τον κοσμο ανακαλυπτουν.......Σ αυτο το απεραντο κρεββατι ανεβηκα πριν πολλα χρονια...Δεν με ενοιαξε ποιος ηταν διπλα μου ποτε,ουτε ποιος χοροπηδαγε στην αλλη μερια....Δεν ακουσα τα βογγητα κανενος...δεν στριμωχτηκα ποτες μου......Δεν σκουντηξα ΠΟΤΕ κανενα και ουτε ζητησα να μου κανουν χωρο.Σε κλεφτες ματιες μου εβλεπα πως ειχε απλετο χωρο για ολους.
Το κρεββατι αυτο δεν το διαλεξε η ζωη για μενα , ουτε και η τσεπη μου......
Το διαλεξα εγω για τη ζωη μου με μεγαλη χαρα....
Αν κερδιζα ενα δις....αυτο παλι θα διαλεγα....αν ξαναγεννιομουνα παλι σ αυτο θα ανεβαινα............
Για οποιο λογο και αν ειστε εδω πανω,να περνατε καλα,-αυτο εχει απολυτη σημασια-μη φθειρεσται απο ανουσιες διενεξεις και μη παλευται να αποδειξεται τιποτα.....................
ωρες-ωρες αναρωτιεμαι....γιατι αυτες οι διαφορες αναμεσα στα κοριτσια φαινονται στα ματια μου κατι το τοσο ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ...
και απορω...μα που ζω? ζω σε αλλο κοσμο..............οχι ζω στον ιδιο.....
σε αυτον που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΡΝΗ,ΕΓΕΝΝΗΘΕΙΝ...........Να χετε ψυχκη ηρεμια και ΥΓΕΙΑ.