Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (1 μέλη και 304 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Α γα  :zfuck: σου σύ παλιολύκε!
Ο Μάϊκ είναι φίλος!  :rockon:

δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι :grin:

μωρο μου θες να παμε ραντεβου???? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OXI :birdman:

Τρικαλα-Λονδινο να υποθεσω ? Ειναι το αγαπημενο σου ... :grin:

για πές μας την τελευταία εμπειρία σου από το ταξίδι σας...σίγουρα θα περάσατε μουρλια!! :birdman:

pouts & chips :pipa1:

με το βολφυ εχουμε σχεση φιλικη.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: (περιπου)

ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :think:

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Μήπως ξέρει κανείς τίπτα για την δεσποινίδα? 
έχει  μόνο μία φωτογραφία στο προφίλ της και χωρίς λεπτομέρειες.

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα.....γνωριζουμε κατι για την ευα που λεει εδω?? εψαξα λιγο πιο πισω αλλα τιποτα για να ειμαι ειλικρινης δεν πηγα και πολλες σελιδες πισω οποτε και να εχει γραφτει κατι sorry....οποιος ξερει βοηθαει
Όμορφη, λίγο προχωρημένης ηλικίας μόνο παθητική.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
:think: Να εννοεί άραγε να αυξηθούν και να δυναμώσουν περισσότερο οι μύες του οργάνου που κατοικοεδρέυει στην ευαίσθητη εμπρός χαμηλά και ανάμεσα στα σκέλια περιοχή;

θεια ε θεια στην απο πισω πλευρα εννοω. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι :grin:

OXI :birdman:

για πές μας την τελευταία εμπειρία σου από το ταξίδι σας...σίγουρα θα περάσατε μουρλια!! :birdman:

pouts & chips :pipa1:

ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :think:
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια....αποφασισα να παω πρωτη φορα με τρανσ.....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ομορφο θυληκο προσωπο κ φυσικα ομορφο σωμα με στηθος.......δν ειμαι παθητικος ομως θελω να της κανω στοματικο........διαβασα καποιες σελιδες αλλα δεν βγαζω πολυ ακρη.....εσεις τι θα προτεινατε σε ενα πρωταρη με τα χαρακτηριστικα που σας ειπα πως αναζητω???????? :pipa2: :pipa2:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
καλησπερα παιδια....αποφασισα να παω πρωτη φορα με τρανσ.....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ομορφο θυληκο προσωπο κ φυσικα ομορφο σωμα με στηθος.......δν ειμαι παθητικος ομως θελω να της κανω στοματικο........διαβασα καποιες σελιδες αλλα δεν βγαζω πολυ ακρη.....εσεις τι θα προτεινατε σε ενα πρωταρη με τα χαρακτηριστικα που σας ειπα πως αναζητω???????? :pipa2: :pipa2:

που πας να μπλεξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

εχεις πμ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
θεια ε θεια στην απο πισω πλευρα εννοω. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Με συχωρείς αλλα άλλη φορά να είσαι πιο σαφής.  :think: Πού να ξέρω;

Θέλεις να κάνεις   :pipa1: στο βάτραχο;
Εννοείται πως θα σβύσεις την λάμπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom