Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

skeleton

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερααα! Γνωριζει κανεις γι αυτην? Ειναι ενεργητικη η παθητικη περισσοτερο, τι λεει απο εργαλειο, συμπεριφορα, τιμη, περιοχη...?

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε skeleton η ελπιδα ειναι ακριβως οπως τις φωτογραφιες της..πολυ καλη συμπεριφορα..στη φυλης 200 κατι βρισκεται το σπιτι της...ωραιο σωμα με βυζαρες τουμπανο αν και η αισθηση εμενα πρωσωπικα δεν με ενθουσιασαι..γουσταρει γενικα παιχνιδακια και καβλωνει πολυ απο'τι ειδα..εχυσε κιολας στην επισκεψη τη δικια μου..πιστευω αν της ζητηθει ενεργητικο θα κανει αλλα δεν εχει και τα τρελα 'προσοντα'μικρομεσαια θα ελεγα..γενικα γαμιεται ωραια εγω την πηρα και στην ιεραποστολικη και ορθια εκτος κρεβατιου απεναντι σε ενα καθρεφτη μεγαλο που εχει για να καυλωνουμε πιο πολυ..εδειξε να το γουσταρει παντως..το δωρακι ειναι στα στανταρ!!{50}για εμπειρια καλη ηταν..

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα.....γνωριζουμε κατι για την ευα που λεει εδω?? εψαξα λιγο πιο πισω αλλα τιποτα για να ειμαι ειλικρινης δεν πηγα και πολλες σελιδες πισω οποτε και να εχει γραφτει κατι sorry....οποιος ξερει βοηθαει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν το πιανω το μηνυμα...για πες

:think: Να εννοεί άραγε να αυξηθούν και να δυναμώσουν περισσότερο οι μύες του οργάνου που κατοικοεδρέυει στην ευαίσθητη εμπρός χαμηλά και ανάμεσα στα σκέλια περιοχή;

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
:think: Να εννοεί άραγε να αυξηθούν και να δυναμώσουν περισσότερο οι μύες του οργάνου που κατοικοεδρέυει στην ευαίσθητη εμπρός χαμηλά και ανάμεσα στα σκέλια περιοχή;
πωπωπω...μια ελπιδα ειχα κ γω η ερμη να γαμηθω,παει κι αυτη Χοτυ μου...συντριμια τα ονειρα μου :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom