Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μην με ξαναπει καμμια κουφαλα (εκτος της τζουλης)κανιβαλλο γιατι θα του χωσω μπουφλα στη μουρη με το αριστερο.  :tickedoff:

ρε ξερεις να διαβαζεις?? ΔΕΝ σε ειπα κατι τετοιο απλα μονολογησα για τον χαρακτηρισμο που γραφτηκε πιο πριν ...ΔΕΝ ηταν κατι προσωπικο !

Ασε που δεν εχω καμμια ορεξη να μου χαλασει η μοστρα ειμαι και ομορφοπαιδο !! :grin: Με ειπες και κουφαλα ! Ολα τα δοντια γερα τα εχω  :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε ξερεις να διαβαζεις?? ΔΕΝ σε ειπα κατι τετοιο απλα μονολογησα για τον χαρακτηρισμο που γραφτηκε πιο πριν ...ΔΕΝ ηταν κατι προσωπικο !

Ασε που δεν εχω καμμια ορεξη να μου χαλασει η μοστρα ειμαι και ομορφοπαιδο !! :grin: Με ειπες και κουφαλα ! Ολα τα δοντια γερα τα εχω  :2funny:

μα βρε ακη παιδι μου ενημερωτικα το ειπα απλα......για τους ενδιαφερομενους..........

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

δεν σε ειπα κουφαλα ειπα οτι μην ξαναπει καμμια κουφαλα τιποτα..... tzoniiiiiiii  :grin:

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερουμε τιποτα?

εριξα αρκετο διαβασμα αλλα δεν βρισκω κατι για αυτην.Εχει αρκετο καιρο αγγελια στο TS,στο προφιλ δηλωνει active-passive αλλα στη περιγραφη αναφερει μασαζ και παιχνιδια.κανενας συναγωνιστης??

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Παιδια ξερουμε τιποτα?

εριξα αρκετο διαβασμα αλλα δεν βρισκω κατι για αυτην.Εχει αρκετο καιρο αγγελια στο TS,στο προφιλ δηλωνει active-passive αλλα στη περιγραφη αναφερει μασαζ και παιχνιδια.κανενας συναγωνιστης??

από τα πιο συμπαθητικά βουλγαράκια

χαμηλών τόνων, μόνο παθητική, με μικρά βυζάκια από ορμόνες

στα 40 το σουτ, χώρος αδιάφορος κοντά στην θρυλική φωκίωνος νέγρη

μετά για φρεντάκι στο Select !

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24