Οκ!δεν ειναι και το δηλωνω. σε αλλη περιπτωση θα χρησιμοποιησω και το δεξι
Δεχτόν!
Οκ!δεν ειναι και το δηλωνω. σε αλλη περιπτωση θα χρησιμοποιησω και το δεξι
Οκ!
Δεχτόν!
Οκ!
Δεχτόν!
Α γα σου σύ παλιολύκε!
μην με ξαναπει καμμια κουφαλα (εκτος της τζουλης)κανιβαλλο γιατι θα του χωσω μπουφλα στη μουρη με το αριστερο.
ολοκληρωθηκε η Θειά,εβαλε κ το φακιολιΟκ!
Δεχτόν!
Γαμησε τα ξυπναει μεσα μου το ζωο με δαυτο ! εχω και μια μανια με τις θειαδεςολοκληρωθηκε η Θειά,εβαλε κ το φακιολι
ρε ξερεις να διαβαζεις?? ΔΕΝ σε ειπα κατι τετοιο απλα μονολογησα για τον χαρακτηρισμο που γραφτηκε πιο πριν ...ΔΕΝ ηταν κατι προσωπικο !
Ασε που δεν εχω καμμια ορεξη να μου χαλασει η μοστρα ειμαι και ομορφοπαιδο !! Με ειπες και κουφαλα ! Ολα τα δοντια γερα τα εχω
ρε ξερεις να διαβαζεις?? ΔΕΝ σε ειπα κατι τετοιο απλα μονολογησα για τον χαρακτηρισμο που γραφτηκε πιο πριν ...ΔΕΝ ηταν κατι προσωπικο !
Ασε που δεν εχω καμμια ορεξη να μου χαλασει η μοστρα ειμαι και ομορφοπαιδο !! Με ειπες και κουφαλα ! Ολα τα δοντια γερα τα εχω
Τρικαλα-Λονδινο να υποθεσω ? Ειναι το αγαπημενο σου ...μωρο μου θες να παμε ραντεβου????
μα βρε ακη παιδι μου ενημερωτικα το ειπα απλα......για τους ενδιαφερομενους..........
Τρικαλα-Λονδινο να υποθεσω ? Ειναι το αγαπημενο σου ...
Ρε παιδιά τί λέει αυτή εδώ;
Έχει πάει κανείς;
Ρε παιδιά τί λέει αυτή εδώ;
Έχει πάει κανείς;
Παιδια ξερουμε τιποτα?
εριξα αρκετο διαβασμα αλλα δεν βρισκω κατι για αυτην.Εχει αρκετο καιρο αγγελια στο TS,στο προφιλ δηλωνει active-passive αλλα στη περιγραφη αναφερει μασαζ και παιχνιδια.κανενας συναγωνιστης??
από τα πιο συμπαθητικάβουλγαράκια
χαμηλών τόνων, μόνο παθητική, με μικρά βυζάκια από ορμόνες
στα 40 το σουτ, χώρος αδιάφορος κοντά στην θρυλική φωκίωνος νέγρη
μετά για φρεντάκι στο Select !
πλακα κανεις ρε φιλε γουσταρεις αυτο ?Ρε παιδιά τί λέει αυτή εδώ;
Έχει πάει κανείς;