batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
εκει που ειστε κ εσεις μπλεγμενοι χαχαχχαχα γι αυτην εχουμε πληροφοριες????
εμεις δεν ειμαστε πουθενα μπλεγμενει.....
εκει που ειστε κ εσεις μπλεγμενοι χαχαχχαχα γι αυτην εχουμε πληροφοριες????
καλησπερα παιδια....αποφασισα να παω πρωτη φορα με τρανσ.....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ομορφο θυληκο προσωπο κ φυσικα ομορφο σωμα με στηθος.......δν ειμαι παθητικος ομως θελω να της κανω στοματικο........διαβασα καποιες σελιδες αλλα δεν βγαζω πολυ ακρη.....εσεις τι θα προτεινατε σε ενα πρωταρη με τα χαρακτηριστικα που σας ειπα πως αναζητω????????
καλησπερα παιδια....αποφασισα να παω πρωτη φορα με τρανσ.....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ομορφο θυληκο προσωπο κ φυσικα ομορφο σωμα με στηθος.......δν ειμαι παθητικος ομως θελω να της κανω στοματικο........διαβασα καποιες σελιδες αλλα δεν βγαζω πολυ ακρη.....εσεις τι θα προτεινατε σε ενα πρωταρη με τα χαρακτηριστικα που σας ειπα πως αναζητω????????
θελεις να βγουμε ραντεβου?
τι εχεις παλι κι εισαι ξυνο; ποιος σε πειραξε γλυκο μου;
χωρισε.......
παλι.........
με την ιδια..
8η φορα......
φετος........
μπράβο..ξέρεις να διαβαζεις το φυλλαδιο
Δεν ήξερες πως λένε το φάρμακο και στο διόρθωσα μήπως και το μάθεις για να μη σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου. Έγραψα τι δουλειά κάνει διότι δεν αδυνατίζει . Και μετά μου την λες και από πάνω ότι δήθεν κοίταξα το φυλλάδιο. Που ξέρεις μπορεί και να είμαι φαρμακοποιός στην Ινδία. Δεν υπάρχει όμως φυλλάδιο, διότι δεν κυκλοφορεί . Wolfaki, πότε θα σταματήσεις να είσαι λυκόπουλο και θα γίνεις πρόσκοπος λέγοντας ένα ευχαριστώ όπως κάνουν αυτοί ?
Δεν ήξερες πως λένε το φάρμακο και στο διόρθωσα μήπως και το μάθεις για να μη σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου. Έγραψα τι δουλειά κάνει διότι δεν αδυνατίζει . Και μετά μου την λες και από πάνω ότι δήθεν κοίταξα το φυλλάδιο. Που ξέρεις μπορεί και να είμαι φαρμακοποιός στην Ινδία. Δεν υπάρχει όμως φυλλάδιο, διότι δεν κυκλοφορεί . Wolfaki, πότε θα σταματήσεις να είσαι λυκόπουλο και θα γίνεις πρόσκοπος λέγοντας ένα ευχαριστώ όπως κάνουν αυτοί ?
όταν ξυρίσεις τον κώλο σου
το φυσικό μου είναι έτσι
όταν χωρίζω μία είναι για πάντα
Τραβέλοπροσκοπούλα είναι. Τι περιμένεις.Δεν ήξερες πως λένε το φάρμακο και στο διόρθωσα μήπως και το μάθεις για να μη σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου. Έγραψα τι δουλειά κάνει διότι δεν αδυνατίζει . Και μετά μου την λες και από πάνω ότι δήθεν κοίταξα το φυλλάδιο. Που ξέρεις μπορεί και να είμαι φαρμακοποιός στην Ινδία. Δεν υπάρχει όμως φυλλάδιο, διότι δεν κυκλοφορεί . Wolfaki, πότε θα σταματήσεις να είσαι λυκόπουλο και θα γίνεις πρόσκοπος λέγοντας ένα ευχαριστώ όπως κάνουν αυτοί ?
ασε τα σαπια σε τα μας.
Τραβέλοπροσκοπούλα είναι. Τι περιμένεις.
:'( :'(το μωρό έριχνε κλήσεις για μία βδομάδα μέχρι τις 4 το ξημέρωμα και την επόμενη δούλευε στις 8, άσε που βάραγε 100αρια στις κλήσεις....μαλακία μου που δεν είχα βγάλει φωτο τον αριθμό των κλήσεων
Ρε ΤΖΟΥΛΙ ασε την πολυλογια και ασχολεισου με αυτα που μπορεις.....μας τ'απρηξες:'( :'(
E, γι'αυτό το κάνει, για να σε βοηθείσει στο ξέπρηγμα μετά! ;)Ρε ΤΖΟΥΛΙ ασε την πολυλογια και ασχολεισου με αυτα που μπορεις.....μας τ'απρηξες
το μωρό έριχνε κλήσεις για μία βδομάδα μέχρι τις 4 το ξημέρωμα και την επόμενη δούλευε στις 8, άσε που βάραγε 100αρια στις κλήσεις....μαλακία μου που δεν είχα βγάλει φωτο τον αριθμό των κλήσεων
:'( :'(
ετσι ρε βραχος εσυ.