Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ωρε συναγωνιστες των αθηνων ετουτο δω το κορμι ωρε το εχει επισκεφθει κανεις???
παρουσιαζεται εις τις φωτο τρομερο κορμι αλλα ακομη καλυτερο βλεπω το προσωπο το οποιο θα το χαρακτηρησα ακρως εκφυλο
τραβελοπροσωπο μεν(οχι σαν της laborginas μας θυληκο)ακρως εντυπωσιακο καβλοτικοτατο εκφυλοτατο δε

Γέρασες γέρο!
Αβυζη σιντί ειναι την πάτησες. :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γέρασες γέρο!
Αβυζη σιντί ειναι την πάτησες. :2funny:
ωρε κλεφτοπουλο ο γερολυκος λες να μην καταλαβε ωρε τι ειν τουτο?? :grin:
απλως ωρε λεω οτι εις τις φωτο εχει πολυ καβλοφατσα ωρε και λεω αν ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εννοείται οτι τα έχει δει τα πάντα όλα από απόσταση και έχει βγάλει συμπέρασμα έγκυρο!  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
βλεπω γιατρε τον παθοντα συναγωνιστη και λεγω
ρε γιατρε λιγο αλεφαντο δεν διαβαζεις τζαμπα τα γραφουμε γμτ την τρελα μου :S
πηγες σ αυτο το διαστημικο πιπινη το ειδες ρε γιατρε στις φωτο μπραβο δλδ τι περιμενες να σου κανει στο κρεββατι παπαδες η αγγελους? :think:
δεν βλεπεις ρε γιατρε τοσο καιρο που εχω αντιπαραθεσει με τους συναγωνιστες ανα την ελλαδα για την απολυτη ελληνιδα τρανς τι τους λεω??σε βρισκω αδιαβαστω εντελως δικε μου
και μετα αξιογαπητε hoty μου λες πανε δοκιμασε την και μετα ελα πες για την απολυτη ελληνιδα τρανς εχουμε πεταξει 1 κοντεινερ λεφτα πρεπει να πεταξουμε κι αλλα :headbang: :headbang:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ωρε κλεφτοπουλο εχεις επισκευτει την κορασις ωρε??
Ειχα συνευρεθεί πριν αρχίσει να το κάνει επαγγελματικά.
Ωραία γενικά και όσο γούσταρε τη φάση με εμένα οκ.
Ολίγον "τρελλοκομείο".
Δεν ξέρω απο άποψη επαγγελματικής συμπεριφοράς δεν ξέρω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Δηλαδή ρε φίλε,η φωτογραφία δεν είναι αληθινή ? εκεί έχει κορμάρα και προσωπάρα...Για δώσε λεπτομέρειες,αν έχεις την καλωσύνη..
Πάντως σε τηλέφωνο που της έκανα,ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα και 100 για μία ώρα.

στο τελος θα σου ζητησει κ να σε γαμησει αυτη φιλε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ειχα συνευρεθεί πριν αρχίσει να το κάνει επαγγελματικά.
Ωραία γενικά και όσο γούσταρε τη φάση με εμένα οκ.
Ολίγον "τρελλοκομείο".
Δεν ξέρω απο άποψη επαγγελματικής συμπεριφοράς δεν ξέρω.
επισκευτικες την κορασις ιατρε πριν παρει το δρομο της αρετης??
εχεις περασει δικε μου στο hole of fame τον τρανσοκροσσακιδων :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

ηρακλειο βρισκεται κανονικα η ελλη και φανταζομαι θα βρισκεται για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αθηνα...πολυ καλη και συννενοησιμη..για ενεργητικους οπως γραφει και στην αγγελια της..κουκλα,καλη επαγγελματιας και ωραιο ατομο...αξιζει ανετα να την επισκεφτειτε!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
επισκευτικες την κορασις ιατρε πριν παρει το δρομο της αρετης??
εχεις περασει δικε μου στο hole of fame τον τρανσοκροσσακιδων :grin:
Ειχα αυτήν την τύχη, επιτυχία οπως θες πες το.
Λόγω της ενασχόλησής της με τον χώρο του θεάματος ήταν εξοικειωμένη με το "φτιασίδωμα" οπότε και λόγω σώματος ήταν πετυχημένη εξ αρχής η μεταμόρφωσή της.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δηλαδή ρε φίλε,η φωτογραφία δεν είναι αληθινή ? εκεί έχει κορμάρα και προσωπάρα...Για δώσε λεπτομέρειες,αν έχεις την καλωσύνη..
Πάντως σε τηλέφωνο που της έκανα,ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα και 100 για μία ώρα.
Το βυζί  :tits: που τόχει;
Μήπως στην πλάτη σαν τις ρεζέρβες στα τζίπ  και ζητάει τα κατό;;
Αν πάς  :zfuck: πάντως ελα να μας γράψεις εντυπώσεις και να μου αλλάξεις τη γνώμη θετικά. ;)  :sunglasses:

στο τελος θα σου ζητησει κ να σε γαμησει αυτη φιλε
:2funny:
ωρε κλεφτοπουλο ο γερολυκος λες να μην καταλαβε ωρε τι ειν τουτο?? :grin:
απλως ωρε λεω οτι εις τις φωτο εχει πολυ καβλοφατσα ωρε και λεω αν ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα
:2funny: :rockon:

Εννοείται οτι τα έχει δει τα πάντα όλα από απόσταση και έχει βγάλει συμπέρασμα έγκυρο!  :rockon:
  :dancing:
βλεπω γιατρε τον παθοντα συναγωνιστη και λεγω
ρε γιατρε λιγο αλεφαντο δεν διαβαζεις τζαμπα τα γραφουμε γμτ την τρελα μου :S
πηγες σ αυτο το διαστημικο πιπινη το ειδες ρε γιατρε στις φωτο μπραβο δλδ τι περιμενες να σου κανει στο κρεββατι παπαδες η αγγελους? :think:
δεν βλεπεις ρε γιατρε τοσο καιρο που εχω αντιπαραθεσει με τους συναγωνιστες ανα την ελλαδα για την απολυτη ελληνιδα τρανς τι τους λεω??σε βρισκω αδιαβαστω εντελως δικε μου
και μετα αξιογαπητε hoty μου λες πανε δοκιμασε την και μετα ελα πες για την απολυτη ελληνιδα τρανς εχουμε πεταξει 1 κοντεινερ λεφτα πρεπει να πεταξουμε κι αλλα :headbang: :headbang:
Απ!!!
Εδώ αλλοιὠς μας το λές τώρα αγαπητέ και συμπαθή συνταγματάρχη των γκαρντάσηδων.
Με όλο το συμπάθειο....
Για sunrise αλλοιώς τα είχες πεί φίλε Μεγαλέ.
Αν θυμάμαι καλώς , ότι δεν τρεχει και τίποτε εχεις δώσει και εχεις ξαναδώσει τσαμπα επισκεψεις σε κάποιες άλλες αλλα εγγυρος Αθηναίος σου ειχε πεί τα μείον της... :) :birdman:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ηρακλειο βρισκεται κανονικα η ελλη και φανταζομαι θα βρισκεται για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αθηνα...πολυ καλη και συννενοησιμη..για ενεργητικους οπως γραφει και στην αγγελια της..κουκλα,καλη επαγγελματιας και ωραιο ατομο...αξιζει ανετα να την επισκεφτειτε!!

Ευχαριστώ  ;)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αν πάς  :zfuck: πάντως ελα να μας γράψεις εντυπώσεις και να μου αλλάξεις τη γνώμη θετικά. ;)  :sunglasses:

Τώρα με αυτά που γράφετε -και θέλωντας να είμαι καλοπροαίρετος- πιστεύεις πως θα πάω ? Άντε σε περίπτωση που έχουν τελειώσει οι δοκιμές με κάποιες άλλες και μόνο για το γαμώτο....αλλά και πάλι με πολύ σκέψη...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
Αν πάς  :zfuck: πάντως ελα να μας γράψεις εντυπώσεις και να μου αλλάξεις τη γνώμη θετικά. ;)  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :rockon:
 :dancing:Απ!!!
Εδώ αλλοιὠς μας το λές τώρα αγαπητέ και συμπαθή συνταγματάρχη των γκαρντάσηδων.
Με όλο το συμπάθειο....
Για sunrise αλλοιώς τα είχες πεί φίλε Μεγαλέ.
Αν θυμάμαι καλώς , ότι δεν τρεχει και τίποτε εχεις δώσει και εχεις ξαναδώσει τσαμπα επισκεψεις σε κάποιες άλλες αλλα εγγυρος Αθηναίος σου ειχε πεί τα μείον της... :) :birdman:

Τζόνυ  τά θέλης ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom