translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
απο προσωπακι και κορμι καλη δειχνει
εναι και στην χαλαρουπολη....
το φιληθεις μου αρεσε γιατρε πρεπει να το κανει σιγουρα η κυριαΔεν παίζεσαι βρε κολλημένε ξεροκέφαλε!
Πάντως είναι μεγάλη και μοναδική εμπειρία να φιληθείς και να γ. . θείς με εξωγήἱνη!!
το μωρο φευγει στο στρατο και αναβει το λουλαλα τωρα
δυστηχως ηταν συντομο το κορμι γιατρε χανει λαδακι το μοτερ λογο τρελων μπαφωνθεος εισαι!!!τιποτα δεν κινειται και να μην το παρει γραμμη ο αλε!
R E S P E C T
δυστηχως ηταν συντομο το κορμι γιατρε χανει λαδακι το μοτερ λογο τρελων μπαφων
αυτο που μου κανει εντυπωση γιατρε ειναι η αναισθησια της δεν καταλαβαινει τπτ το στριβη το αναβει στην καμερα δεν περνει χαμπαρι τπτ φοβερα πραγματα ρε γμτμιλαμε για πολλους μπαφους ομως
στα ισα και κριμα.....αυτο που μου κανει εντυπωσει γιατρε ειναι η ανεσθησια της δεν καταλαβαινει τπτ το στριβη το αναβει στην καμερα δεν περνει χαμπαρι τπτ φοβερα πραγματα ρε γμτ
κριμα γιατρε γιατι σιγουρα εχει πειραξει το μυαλο της και ειναι μονο 25στα ισα και κριμα.....
κριμα γιατρε γιατι σιγουρα εχει πειραξει το μυαλο της και ειναι μονο 25
αλλα το κορμι ειναι κατι το μοναδικο ειναι φενομενο το παιδι δεν παιζεται απλα γιατρε
τι ενοεις γιατρε?για ποσο ακομη???
τι ενοεις γιατρε?
σκυλι του πολεμου ειναι δεν περνει χαμπαρι τπτγια ποσο ακομη θα συνεχισει σε αυτο τον μπαφορυθμο??
θεος εισαι!!!τιποτα δεν κινειται και να μην το παρει γραμμη ο αλε!
R E S P E C T
Μας εχει κάνει λειώμα ο αρχηγός!!!
θεωρω γιατρε οτι τουτη τι στιγμη που μιλαμε νομιζω οτι εχει το μεγαλυτερο τραβελο-κορμι εν ελλαδι γιατρεΜας εχει κάνει λειώμα ο αρχηγός!!!
θεωρω γιατρε οτι τουτη τι στιγμη που μιλαμε νομιζω οτι εχει το μεγαλυτερο τραβελο-κορμι εν ελλαδι γιατρε
το τονιζω τραβελο-κορμι καθαρα οχι σαν θυληκο σαν θυληκο η δικια σου φυσικα ειναι μακραν η καλυτερη
ο κολλημενος!!!!!!!!!