Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 1.436
Οι υποψήφιοι θα μπούν σε κλειτορίδα...εεε κληρωτίδα. Ότι να ναι έτσι ;α και γαμησου
Οι υποψήφιοι θα μπούν σε κλειτορίδα...εεε κληρωτίδα. Ότι να ναι έτσι ;α και γαμησου
Μου βγηκε πριν λιγο στο tinder και τρομαξα! Αξυριστη φαινεται.https://distintas.net/kathelyn-domingues Συναγωνιστες ζητω βοηθεια αμεσα . εχουμε εμπειριες εδω ?φαινεται στισ φωτο ωραια αλλα στο τουιτερ λιγο βρωμιαρα ...
Οποίος θέλει κάτι σε κρος σήμερα δωρεάν Αθήνα στέλνει μνμ
Gomenara reΚαλησπέρα μύστες! Έχει κανείς καμιά φωτό η κάτι από την Βίκυ στο Άγκυρας 1 ? Θέλω να περάσω από εκεί μια από αυτές τις μέρες Αλλά θέλω να δώ πρώτα αν είναι του γούστου μου το κορίτσι.
Φώτο στο νήμα του Άγκυρας φίλε τελευταιες σελιδες ριξε μια ματια αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ...Καλησπέρα μύστες! Έχει κανείς καμιά φωτό η κάτι από την Βίκυ στο Άγκυρας 1 ? Θέλω να περάσω από εκεί μια από αυτές τις μέρες Αλλά θέλω να δώ πρώτα αν είναι του γούστου μου το κορίτσι.
Ε ναι...σωβαρο δωρο κανει η αλλη εδω δεν προλαβενουμε θα βαλουμε κ μπελαδες ...αστο κπελια ειμαστε μικροτσουτσουνοι!!!!!!
Θα βγάλει μεζούρα και μετά όποιος περάσει θα μπει στην κληρωτίδα
Τελικα θα έρθεις να ξέρω ?θελω να φορέσω τα καλά μουΟποίος θέλει κάτι σε κρος σήμερα δωρεάν Αθήνα στέλνει μνμ
Με 150 δεν θα σε γαμησει ούτε αυτός που έφτιαξε το θρεντΤελικα θα έρθεις να ξέρω ?θελω να φορέσω τα καλά μου
Εντάξει ευχαριστώ για την συμβουλήΜε 150 δεν θα σε γαμησει ούτε αυτός που έφτιαξε το θρεντ
Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβαταΜε 150 δεν θα σε γαμησει ούτε αυτός που έφτιαξε το θρεντ
Οποίος δεν την γαμαει αυτή είναι σε κλίκα μάγκεςΕντάξει ευχαριστώ για την συμβουλή
Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβατα
Να 'σαι καλά, αλλά το όνομάτ της εκεί στο φ99 ? Επειδή η αγγελία δεν λέει τιποτα.Πριν κάνα δίμηνο ήταν στο φ99 ...
Καλή φάση είναι....
Για παθητικού ειδικά.
Εμένα μου την παρουσίασε ο τσάτσος με το ονομα ΣαμπριναΝα 'σαι καλά, αλλά το όνομάτ της εκεί στο φ99 ? Επειδή η αγγελία δεν λέει τιποτα.
Αα είσαι ωραίος μύστη! Ευχαριστώ! Θα πάω να κεραστωGomenara re
Αγκύρας 1 - Page 1405 - bourdela.com forum
Γειας σας και πάλι μάγκες, πήγα μπουρδελότσαρκα με έναν φίλο στη Αχαρνών 106 (δεξιά) και ʼγκυρας 2. Λοιπόν, στην Αχαρνών ήτανε η Μυρτώ, πρόθυμη κοπέλα, καλά τσιμπούκια και συμμετέχει ενεργά αν και ανοικτή. Αλλά επειδή είμαι και τύπος οπτικός, δλδ θέλω η πουτάνα να είναι και μούναρος... δεν...www.bourdela.com
Είναι θηλυκή σε εμφάνιση και συμπεριφορά??Φώτο στο νήμα του Άγκυρας φίλε τελευταιες σελιδες ριξε μια ματια αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ...
Δεν θα απογοητευτεις είναι το μόνο σίγουρο, είναι πολύ καυλα μωρό και πολύ καλό παιδί.