Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
532
Πόντοι
81
Θα βγάλει μεζούρα και μετά όποιος περάσει θα μπει στην κληρωτίδα

Safaddo

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες, καιρό μπαίνω στο φόρουμ, καποιο καιρό κάνω κ εγώ τις τσάρκες μου με τα ιδιαίτερα κορίτσια, είπα να πω ένα γεια και με αφορμή αυτό ένα δικό μου θέμα που έχω παρατηρήσει στις Ελληνίδες κυρίως τρανς.
Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο, μην πω ποτέ, σχεδόν ποτέ. Δεν έχω δοκιμάσει όλες αλλά να δώσω ένα παράδειγμα πχ, η Ηρώ. Έχω πάρει τριάντα φορές το σήκωσε μια να μου πει, ευγενικά δεν λέω, ότι έχει τρία ραντεβού. Αλλά ανεβάζεις αγγελία στο κανεσεξ, την βλέπω μετά από μερικά λεπτά παίρνω, τίποτα. Καταντάει κουραστικό. Νιωθω ότι παρακαλάω κ δεν με ψήνει. Ενώ πχ Μικαέλα είναι πάντα το κορίτσι εκεί απαντάει, πολύ ευγενική πάντα τυπική.

ψηλος83

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
179
Πόντοι
1
Καλησπέρα μύστες! Έχει κανείς καμιά φωτό η κάτι από την Βίκυ στο Άγκυρας 1 ? Θέλω να περάσω από εκεί μια από αυτές τις μέρες Αλλά θέλω να δώ πρώτα αν είναι του γούστου μου το κορίτσι.
Gomenara re

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.338
Πόντοι
371
Καλησπέρα μύστες! Έχει κανείς καμιά φωτό η κάτι από την Βίκυ στο Άγκυρας 1 ? Θέλω να περάσω από εκεί μια από αυτές τις μέρες Αλλά θέλω να δώ πρώτα αν είναι του γούστου μου το κορίτσι.
Φώτο στο νήμα του Άγκυρας φίλε τελευταιες σελιδες ριξε μια ματια αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ...
Δεν θα απογοητευτεις είναι το μόνο σίγουρο, είναι πολύ καυλα μωρό και πολύ καλό παιδί.

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.338
Πόντοι
371
σωβαρο δωρο κανει η αλλη εδω δεν προλαβενουμε θα βαλουμε κ μπελαδες ...αστο κπελια ειμαστε μικροτσουτσουνοι!!!!!!
Ε ναι...
Που να πάνε οι κακομοιρηδες με 22ποντα να δηλώσουν συμμετοχή...?
Χαμένοι από χερι θα ναι....

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
118
Πόντοι
0

Συνημμένα

• IMG_4888.jpeg
    IMG_4888.jpeg
    968,6 KB · Εμφανίσεις: 54

ψηλος83

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ο ανδρεας στα νειατα του ηταν ποδοσφαιριστής!
Η Julia ειναι persona που εχρι δημιουργήσει απο πολυ μικρη ηλικια το παλληκαρι, ο οποιος ειναι κομμωτής.

Katerina_asim

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Με 150 δεν θα σε γαμησει ούτε αυτός που έφτιαξε το θρεντ
Εντάξει ευχαριστώ για την συμβουλή
Με 150 δεν θα σε γαμησει ούτε αυτός που έφτιαξε το θρεντ
Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβατα

Συνημμένα

• IMG_4889.png
    IMG_4889.png
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 34

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
216
Πόντοι
21
Εντάξει ευχαριστώ για την συμβουλή

Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβατα
Οποίος δεν την γαμαει αυτή είναι σε κλίκα μάγκες

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.492
Πόντοι
606
παζαρι λεγετε αυτο τ κακο που ειναι ολοι τ κανουμε !!!!!!!αν γουσταρει η εκαστοτε κοπελα παει απλα !!

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.338
Πόντοι
371

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Gomenara re
Αα είσαι ωραίος μύστη! Ευχαριστώ! Θα πάω να κεραστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φώτο στο νήμα του Άγκυρας φίλε τελευταιες σελιδες ριξε μια ματια αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ...
Δεν θα απογοητευτεις είναι το μόνο σίγουρο, είναι πολύ καυλα μωρό και πολύ καλό παιδί.
Είναι θηλυκή σε εμφάνιση και συμπεριφορά??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom