Για Νεαρά Αντράκια
BBC’s are welcome Αναζητώ παρτενέρ να παίξουμε για το https://onlyfans.com/marina_sissy μου Not into right now και πολύ επιλεκτική. Μήνυμα με φωτό Add insta Marina_Sissy

έχει κανείς εμπειρία?
Σηγα σηγα θα μου πεις οτι δεν υπαρχουν πανω απο ενα προφιλ σε ατομα εδω μεσα.Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .
Πάρε τα χάπια σου γιατί έχεις ξεφύγει...
Δεν ξέρω ποιός και τί καί ούτε με ενδιαφέρει , απλώς για την ορθογραφία σου έγραψα , δεν κερδίζω τίποτα απο κανέναν/καμμία , γκέγκε ;Σηγα σηγα θα μου πεις οτι δεν υπαρχουν πανω απο ενα προφιλ σε ατομα εδω μεσα.
Δεν με πειθης. Εσυ ασχοληθηκες με εμενα,εγω δεν σε ενοχλησα απλα εγραψα κατι που εν δυναμη πηθανων συνβαινη...
Την έχω κάνει follow stop only της στέλνω για συνάντηση , τ διαβάσει και δεν απαντά , περίεργη περίπτωση![]()
Για Νεαρά Αντράκια
BBC’s are welcome Αναζητώ παρτενέρ να παίξουμε για το https://onlyfans.com/marina_sissy μου Not into right now και πολύ επιλεκτική. Μήνυμα με φωτό Add insta Marina_Sissykanesex.com
έχει κανείς εμπειρία?
Ξέρεις κάποια που ν έχει αγγελία ενχιειρμσνεη ;;Ναι αλλά γενικά ξέρω πολλές εγχειρισμένες και καμία δεν το χει κάνει... Επίσης νομίζω είναι πολύ επίπονο κατά την αποθεραπεία. Τί να πω; Όλα πιθανά είναι... Ίσως να μας λύσει την απορία ο @Nikitas7 αν αποφασίσει να μας μιλήσει...
Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!Δεν ξέρω ποιός και τί καί ούτε με ενδιαφέρει , απλώς για την ορθογραφία σου έγραψα , δεν κερδίζω τίποτα απο κανέναν/καμμία , γκέγκε ;
Χαρούλα δύο πράγματα πρέπει να διορθώσεις επειγόντως. Το ένα είναι η ορθογραφία σου. Πονάνε τα ματάκια μας. Το δεύτερο είναι η φωτογραφία στο avatar σου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτό το βρακί. Βάλε κα΄τι sexy να μας φτιάξεις!Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!
Τα γκέγκε να τα λες στους ομοιους σου ασε που εχεις μπλοκαρη το προφιλ σου!
Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.
Δεν ξερεις πως οτι κανεις το συμπαν στο ανταποδηδη;
Τοσο αγνεια για το κακο και το καλο εχεις!
Είσαι λίγο ψυχάκιας ή μου φαίνεται ;Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!
Πρόσφατα ανακαινισμένο αγοράκι, γνωστό στα σοσιαλ, πολέμιο της τοξικής πατριαρχικής εκμετάλλευσης. Δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα ούτε πρόκειται. Πάνε και ανέβασε κριτική![]()
Κλεοπάτρα
Για περισσότερα κάνε εγγραφή εδώ : https://onlyfans.com/nefelidarling Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Κατερίνης με 19 εκατοστά. Διαθέσιμη από 2μμ μέχρι 1-2 τα μεσάνυχτα. Τα ραντεβού μέσω onlyfans είναι σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προτεραιότητα για αυτό αν θες πιο άμεσο ραντεβου κάνε εγγραφή...kanesex.com
Τι έχουμε εδώ ? Ξέρουμε τίποτα?
Ηρέμησε μωρη τρελή μεσημεριατικα ωχουΑμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις...
Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια...Ηρέμησε μωρη τρελή μεσημεριατικα ωχου
Έλεος ρε " κοπελιά" .Μας έβγαλες τα μάτια τουλάχιστον να μας τα πεταγες να το συζηταγαμε.Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!
Και εσυ το αυτο και στο γρηγορο για να ξεμπερδεβουμε!Έλεος ρε " κοπελιά" .Μας έβγαλες τα μάτια τουλάχιστον να μας τα πεταγες να το συζηταγαμε.
Το "προσφέρει" μπορεί να αναγνωσθεί διττά. Υποθέτω πως ενδιαφέρεσαι εκείνες ενεργητικές και εσύ παθητικός. Εάν ναι, η IsabellaBigCock σίγουρα επιδίδεται στο συγκεκριμένο. Από προσωπική εμπειρία, στο προτείνει από μόνη της αν σε κρίνει ευρύχωρο. Δε βρίσκεται στην Ελλάδα βέβαια τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά μας επισκέπτεται συχνά.Γνωρίζεις κάποιος κάποιο ντουο ξένο η ελληνικό εκτός π προσφέρει double anal , δοκίμασμενο όμως
Ευχαριστώ για την απάντηση , την έχω δοκιμάσει , όντως πρόσπαθει και αν δυσκολευτεί βάζει ειδικό υγρό π γίνεται πιο εύκολα , όλες άλλες ναι λένε αλλά δεν τ καταφέρνουν , δεν έχουν το τρόπο και τη χημεία , καμία σεβ θα πει όχι φτ θα χάσει τ λεφτά , αλλά τ θέμα είναι ν μπορεί και ν τ κάνει , φαίνεται Εύκολο αλλά δεν είναιΤο "προσφέρει" μπορεί να αναγνωσθεί διττά. Υποθέτω πως ενδιαφέρεσαι εκείνες ενεργητικές και εσύ παθητικός. Εάν ναι, η IsabellaBigCock σίγουρα επιδίδεται στο συγκεκριμένο. Από προσωπική εμπειρία, στο προτείνει από μόνη της αν σε κρίνει ευρύχωρο. Δε βρίσκεται στην Ελλάδα βέβαια τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά μας επισκέπτεται συχνά.
Δε φαντάζομαι πάντως να εισπράξεις "όχι", αν το ζητήσεις και από όσες βρίσκονται ήδη εδώ και κάνουν τριπλέτα. Οι τρανς γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις όντας ενεργητικές.