Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Το ξέρετε ότι υπάρχει εγχείρηση αφαίρεσης τού "Μήλου τού Αδάμ " έτσι;
Ναι αλλά γενικά ξέρω πολλές εγχειρισμένες και καμία δεν το χει κάνει... Επίσης νομίζω είναι πολύ επίπονο κατά την αποθεραπεία. Τί να πω; Όλα πιθανά είναι... Ίσως να μας λύσει την απορία ο @Nikitas7 αν αποφασίσει να μας μιλήσει...

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Μάγκες μακριά από αυτές εδώ δεν αξίζει ούτε ταληρο
Κάνω ένα mini review δεν το συνηθίζω αλλά για αυτές πρέπει μήπως και σας γλυτώσω χρήματα
Αρχικά συμφωνήσαμε 1ωρα για 3ο και στο 25λεπτο με έδιωξαν, γυρο στο 10λεπτο η μία είχε ήδη χύσει και στο 20λεπτο ξεκίνησε και η αλλη τα cum baby, από τη 1η στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο airbnb που έμεναν φαινόταν ότι δεν θελαν καθόλου να κάνουν τίποτα, καμια απολύτως σημασία,δεν ξέρουν σχεδόν καθόλου αγγλικά και η συνεννόηση ήταν δύσκολη, ο χώρος σχεδόν τελείως σκοτεινός για να προσπαθήσουν να καλύψουν τα τελείως ανδροπρεπή πρόσωπα τους, δεν βλέποντε, στα του αγώνα δεν ήταν και η χειρότερη εμπειρία αλλά θα μπορούσαν πολύ καλύτερα η valentina τουλάχιστον(αυτή με το πορτοκαλί μαλλί χωρίς ταττου)
Ούτε νερό δεν μου πρόσφεραν με το ζόρι μια πετσέτα να σκουπιστώ στο μπάνιο
Αυτά εν ολίγοις
Αν θέλετε να δοκιμάσετε και μόνοι σας πηγεντε αλλά θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα
Πού πάτε και μπλέκετε. Δεν βλέπετε ότι φαίνονται τέρμα χρεπια και κροσσακια της κακιάς ώρας ;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
Ναι αλλά γενικά ξέρω πολλές εγχειρισμένες και καμία δεν το χει κάνει... Επίσης νομίζω είναι πολύ επίπονο κατά την αποθεραπεία. Τί να πω; Όλα πιθανά είναι... Ίσως να μας λύσει την απορία ο @Nikitas7 αν αποφασίσει να μας μιλήσει...
Εδώ "ξυρίζουν"το κούτελο,το καρύδι θα τις πειράξει; Τσεκαρε την Sabrina Prezotte πχ το είχε ανεβάσει στο Instagram πρίν από κάτι μήνες

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Εδώ "ξυρίζουν"το κούτελο,το καρύδι θα τις πειράξει; Τσεκαρε την Sabrina Prezotte πχ το είχε ανεβάσει στο Instagram πρίν από κάτι μήνες
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όρκο δεν παίρνω για τίποτα...

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295

έχει κανείς εμπειρία?

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
382
Πόντοι
21
Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .
Πάρε τα χάπια σου γιατί έχεις ξεφύγει...
Σηγα σηγα θα μου πεις οτι δεν υπαρχουν πανω απο ενα προφιλ σε ατομα εδω μεσα.
Δεν με πειθης. Εσυ ασχοληθηκες με εμενα,εγω δεν σε ενοχλησα απλα εγραψα κατι που εν δυναμη πηθανων συνβαινη...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
Σηγα σηγα θα μου πεις οτι δεν υπαρχουν πανω απο ενα προφιλ σε ατομα εδω μεσα.
Δεν με πειθης. Εσυ ασχοληθηκες με εμενα,εγω δεν σε ενοχλησα απλα εγραψα κατι που εν δυναμη πηθανων συνβαινη...
Δεν ξέρω ποιός και τί καί ούτε με ενδιαφέρει , απλώς για την ορθογραφία σου έγραψα , δεν κερδίζω τίποτα απο κανέναν/καμμία , γκέγκε ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Η Σαμπρίνα είναι ακόμα στο φυλής 99;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21

έχει κανείς εμπειρία?
Την έχω κάνει follow stop only της στέλνω για συνάντηση , τ διαβάσει και δεν απαντά , περίεργη περίπτωση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις κάποια που ν έχει αγγελία ενχιειρμσνεη ;;

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
382
Πόντοι
21
Δεν ξέρω ποιός και τί καί ούτε με ενδιαφέρει , απλώς για την ορθογραφία σου έγραψα , δεν κερδίζω τίποτα απο κανέναν/καμμία , γκέγκε ;
Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!
Τα γκέγκε να τα λες στους ομοιους σου ασε που εχεις μπλοκαρη το προφιλ σου!
Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.
Δεν ξερεις πως οτι κανεις το συμπαν στο ανταποδηδη;
Τοσο αγνεια για το κακο και το καλο εχεις!

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
383
Πόντοι
21
Δυστηχως πρεπει να κατεβω στο επιπεδο σου bot του σαητ! Αλλους δεν βλεπω να τους διωρθωνης ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μονο σε μενα ρηχνης τα βελη σου!!!
Χαρούλα δύο πράγματα πρέπει να διορθώσεις επειγόντως. Το ένα είναι η ορθογραφία σου. Πονάνε τα ματάκια μας. Το δεύτερο είναι η φωτογραφία στο avatar σου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτό το βρακί. Βάλε κα΄τι sexy να μας φτιάξεις!

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
Είσαι λίγο ψυχάκιας ή μου φαίνεται ;
Bot τού σάιτ. ; Σιγά μήν είμαι και CIA , Έλα μουνί στον τόπο σου ...

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0

Τι έχουμε εδώ ? Ξέρουμε τίποτα?

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.924
Πόντοι
206

Τι έχουμε εδώ ? Ξέρουμε τίποτα?
Πρόσφατα ανακαινισμένο αγοράκι, γνωστό στα σοσιαλ, πολέμιο της τοξικής πατριαρχικής εκμετάλλευσης. Δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα ούτε πρόκειται. Πάνε και ανέβασε κριτική

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
379
Πόντοι
21
Αμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις...
Ηρέμησε μωρη τρελή μεσημεριατικα ωχου

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
τι ξεκατινιασμα είναι αυτό που βλέπω στο νήμα;

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
132
Πόντοι
0
Έλεος ρε " κοπελιά" .Μας έβγαλες τα μάτια τουλάχιστον να μας τα πεταγες να το συζηταγαμε.

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Ξέρετε καμία τρανς να πηγαίνει με ζευγάρι;

Stories

Νέο!