Πολυ καλη. Ένα πενηντομπαλο παιρνει. Οχι βραδινές ώρες. Μέχρι το απόγευμα δεχεταιΚαλησπέρα συναγωνιστές! Έχει πάει κανένας τελευταία Εύα Νίκαια; Τί χρεώνει; Σκέφτομαι να πάω απόψε αλλά θαελα να ξέρω τι παίζει από τιμές. Δεν μ αρέσει να την πάρω να την ρωτήσω και να της ρίξω τελικά άκυρο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Οκ! Σ ευχαριστώ πολύ. Θα την πάρω αύριο το απόγευμα νωρίς.Πολυ καλη. Ένα πενηντομπαλο παιρνει. Οχι βραδινές ώρες. Μέχρι το απόγευμα δεχεται
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Ρε αρχηγέ είσαι σίγουρος; Μακάρι να είναι δηλαδή και να βρούμε μια άκρη για επικοινωνία αλλά...
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Ρε αντε στον διαολο θα μου πουλησης και ΠΝΕΥΜΑ!Όπως είπε και ο τιτανομεγιστος Νικόλας Βάρδος Ζάκυνθος ΑΚΑ Μεσσίας του πενταγράμμου, " πολύ νοημοσύνη έχουμε"
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΟΣ σου χτυπαη νταβανη!!Aγράμματο πουστρίνι νομίζεις οτι ασχολούμαι με το κάθε καμμένο πού έχει 1,2 ή 3 ή 1013 προφίλ ; Είσαι και ηλίθιο εκτός από ανορθόγραφο ;
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Πάντως παίδες ότι και να ναι, μιλάμε για άλλο εργαλείο...Πράγματι εντυπωσιακή. Aν καταλαβαίνω καλά βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη
Δεν είχα όμως απάντηση στα μηνύματα στο insta
Επικαιροποιημένο insta profil
Πάντως έχει περίεργη συμπεριφορά. Έκανα μια εγγραφή στο onlyfans γιατί έχει συνδρομή μόνο 4 ευρώ και είπα "δε γαμιέται" ας δούμε τι παίζει...
Έστειλε ένα μήνυμα καλωσορίσματος και από εκεί και μετά δεν απαντάει στα μηνύματα παρόλο που είναι online. Επίσης δεν έχει καθόλου υλικό που να ζητάει επιπλέον φράγκα για πρόσβαση, ούτε και μου έστειλε υλικό σε μήνυμα που να ζητάει λεφτά για να το δεις όπως κάνουν συνήθως.... Τί να πω;
Αν βρει κανένας τρόπο επικοινωνίας ας μας διαφωτίσει. Αν και νομίζω ότι αν είναι του επαγγέλματος, παίζει να ζητάει 2 νεφρά και ένα συκώτι...
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 31.618
Βασικά την πιδηξα εγώ για κάμποση ώρα.αυτη τον έτρωγε και γουσταρε.ετσι από περιέργεια να δω αν μπορεί τις λέω έλα να με πάρεις.τις σικοθηκε λίγο αλλά δεν μπόρεσε.δεν είναι αυτό το στιλ της.ειναι ποιο κορίτσι.το εργαλείο της 13cm.αλλα γλοσοφυλα και τέτοια σα να μασάτε ζευγάρι.καλο παιδίΕίναι όντως και ενεργητική ή στα πλαίσια τού δηλώνω-ενεργητική-γιατί-οι-περισσότεροι-τον-τρώνε-οπότε-ας-γράψω-ότι-γαμώ-κι-όλας-κι-ας-μη-μου-σηκώνεται-ούτε-με-γερανό;
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Και εσυ ασχολησου με τα ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ σου και ασε τους αλλους και της αλλες.συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ητα
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 2.017
- Πόντοι
- 206
Ναι, αναμενόμενο. Απλώς ρώτησα μια και ανέφερες πως δεν παίρνει ορμόνες. Αν έπαιρνε, ήταν δεδομένο πως δεν. Αν δεν έπαιρνε, έπαιζε ένα μικρό ενδεχόμενο, γι' αυτό ρώτησα.Βασικά την πιδηξα εγώ για κάμποση ώρα.αυτη τον έτρωγε και γουσταρε.ετσι από περιέργεια να δω αν μπορεί τις λέω έλα να με πάρεις.τις σικοθηκε λίγο αλλά δεν μπόρεσε.δεν είναι αυτό το στιλ της.ειναι ποιο κορίτσι.το εργαλείο της 13cm.αλλα γλοσοφυλα και τέτοια σα να μασάτε ζευγάρι.καλο παιδί
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Φίλε ειλικρινά, φαίνεται ότι είναι αντρου και καθόλου θυληκια, σκέφτομαι να την πάρω γιατί δεν έχω καμία επιλογή καθώς είναι η μοναδική που υπάρχει, αλλά φοβάμαι ρε πουστη μου μην με δει κανείς γιατί είναι μικρή κοινωνία, και μάλλον δεν θα αξίζει κιόλαςΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ! Φαντάζομαι σε μένα αναφέρεσαι...Άσχετο, αλλά έχεις ένα από τα πιο συγχρονισμένα άβαταρ-νικ στο φόρουμ. Εύγε :-P
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
δε μπορω να τη βρω, δεν απαντα ποτεΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 31.618
Οπός μου είχε πει ζει στην Κρήτη και έρχεται για αρπαχτες.δε μπορω να τη βρω, δεν απαντα ποτε
Σιμιοτεον δεν έχει δικό της χώρο .
Εγώ την πήρα στο Bill
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.941
- Πόντοι
- 1.436
"Ο κομπλεξισμός σου χτυπάει ταβάνι" είναι το σωστό .Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΟΣ σου χτυπαη νταβανη!!
Έμαθες κάτι και σήμερα .
Πέρνα αύριο για το επόμενο μάθημα .
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Αμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις..."Ο κομπλεξισμός σου χτυπάει ταβάνι" είναι το σωστό .
Έμαθες κάτι και σήμερα .
Πέρνα αύριο για το επόμενο μάθημα .
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.941
- Πόντοι
- 1.436
Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .Αμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις...
Πάρε τα χάπια σου γιατί έχεις ξεφύγει...
Κατάλαβες τι ήθελε να γράψει είσαι πολύ μπροστά.Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .
Πάρε τα χάπια σου γιατί έχεις ξεφύγει...
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μήπως έμαθες τίποτα γιατί κ εγώ ενδιαφέρομαιΚαλησπέρα συναγωνιστές! Έχει πάει κανένας τελευταία Εύα Νίκαια; Τί χρεώνει; Σκέφτομαι να πάω απόψε αλλά θαελα να ξέρω τι παίζει από τιμές. Δεν μ αρέσει να την πάρω να την ρωτήσω και να της ρίξω τελικά άκυρο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις