Επικαιροποιημένο το InstagramΑυτο το κορασιο το γνωρίζει κανείς
Παρά τα μηνύματα μου δεν είχα απαντήση της.
Επικαιροποιημένο το InstagramΑυτο το κορασιο το γνωρίζει κανείς
Πράγματι εντυπωσιακή. Aν καταλαβαίνω καλά βρίσκεται στην ΘεσσαλονίκηΚαυλα φαίνεται πάντως
Πολυ καλη. Ένα πενηντομπαλο παιρνει. Οχι βραδινές ώρες. Μέχρι το απόγευμα δεχεταιΚαλησπέρα συναγωνιστές! Έχει πάει κανένας τελευταία Εύα Νίκαια; Τί χρεώνει; Σκέφτομαι να πάω απόψε αλλά θαελα να ξέρω τι παίζει από τιμές. Δεν μ αρέσει να την πάρω να την ρωτήσω και να της ρίξω τελικά άκυρο...
Οκ! Σ ευχαριστώ πολύ. Θα την πάρω αύριο το απόγευμα νωρίς.Πολυ καλη. Ένα πενηντομπαλο παιρνει. Οχι βραδινές ώρες. Μέχρι το απόγευμα δεχεται
Ρε αρχηγέ είσαι σίγουρος; Μακάρι να είναι δηλαδή και να βρούμε μια άκρη για επικοινωνία αλλά...
Ρε αντε στον διαολο θα μου πουλησης και ΠΝΕΥΜΑ!Όπως είπε και ο τιτανομεγιστος Νικόλας Βάρδος Ζάκυνθος ΑΚΑ Μεσσίας του πενταγράμμου, " πολύ νοημοσύνη έχουμε"
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΟΣ σου χτυπαη νταβανη!!Aγράμματο πουστρίνι νομίζεις οτι ασχολούμαι με το κάθε καμμένο πού έχει 1,2 ή 3 ή 1013 προφίλ ; Είσαι και ηλίθιο εκτός από ανορθόγραφο ;
Πάντως παίδες ότι και να ναι, μιλάμε για άλλο εργαλείο...Πράγματι εντυπωσιακή. Aν καταλαβαίνω καλά βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη
Δεν είχα όμως απάντηση στα μηνύματα στο insta
Επικαιροποιημένο insta profil
Βασικά την πιδηξα εγώ για κάμποση ώρα.αυτη τον έτρωγε και γουσταρε.ετσι από περιέργεια να δω αν μπορεί τις λέω έλα να με πάρεις.τις σικοθηκε λίγο αλλά δεν μπόρεσε.δεν είναι αυτό το στιλ της.ειναι ποιο κορίτσι.το εργαλείο της 13cm.αλλα γλοσοφυλα και τέτοια σα να μασάτε ζευγάρι.καλο παιδίΕίναι όντως και ενεργητική ή στα πλαίσια τού δηλώνω-ενεργητική-γιατί-οι-περισσότεροι-τον-τρώνε-οπότε-ας-γράψω-ότι-γαμώ-κι-όλας-κι-ας-μη-μου-σηκώνεται-ούτε-με-γερανό;
Και εσυ ασχολησου με τα ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ σου και ασε τους αλλους και της αλλες.συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ητα
Ναι, αναμενόμενο. Απλώς ρώτησα μια και ανέφερες πως δεν παίρνει ορμόνες. Αν έπαιρνε, ήταν δεδομένο πως δεν. Αν δεν έπαιρνε, έπαιζε ένα μικρό ενδεχόμενο, γι' αυτό ρώτησα.Βασικά την πιδηξα εγώ για κάμποση ώρα.αυτη τον έτρωγε και γουσταρε.ετσι από περιέργεια να δω αν μπορεί τις λέω έλα να με πάρεις.τις σικοθηκε λίγο αλλά δεν μπόρεσε.δεν είναι αυτό το στιλ της.ειναι ποιο κορίτσι.το εργαλείο της 13cm.αλλα γλοσοφυλα και τέτοια σα να μασάτε ζευγάρι.καλο παιδί
Φίλε ειλικρινά, φαίνεται ότι είναι αντρου και καθόλου θυληκια, σκέφτομαι να την πάρω γιατί δεν έχω καμία επιλογή καθώς είναι η μοναδική που υπάρχει, αλλά φοβάμαι ρε πουστη μου μην με δει κανείς γιατί είναι μικρή κοινωνία, και μάλλον δεν θα αξίζει κιόλαςΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Ευχαριστώ! Φαντάζομαι σε μένα αναφέρεσαι...Άσχετο, αλλά έχεις ένα από τα πιο συγχρονισμένα άβαταρ-νικ στο φόρουμ. Εύγε :-P
δε μπορω να τη βρω, δεν απαντα ποτεΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Οπός μου είχε πει ζει στην Κρήτη και έρχεται για αρπαχτες.δε μπορω να τη βρω, δεν απαντα ποτε
"Ο κομπλεξισμός σου χτυπάει ταβάνι" είναι το σωστό .Ο ΚΟΜΠΛΕΞΗΣΜΟΣ σου χτυπαη νταβανη!!
Αμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις..."Ο κομπλεξισμός σου χτυπάει ταβάνι" είναι το σωστό .
Έμαθες κάτι και σήμερα .
Πέρνα αύριο για το επόμενο μάθημα .
Καλά είσαι χαζή ; Ποιές διαφημίσεις χρυσό μου , τι νομίζεις ότι είμαι ; Ένας πελάτης των τράνς ( και όχι μόνο) είμαι , οι κριτικές μου το δείχνουν .Αμα δεν μπορεις να απαντησης ως ΠΑΙΔΑΚΗ στο μυαλο με την κακη ενοια που εισαι το τοποθετης και εσυ για το πως γραφω.Αλλα ειπαμε συντηρης και εσυ μια κατασταση...Τα εσοδα απο τοις διαφημησης βλεπεις...